- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.501
bende yok gibi hissediyorum ağrım ve akıntım var ....kısmet ne diyelimkızlar benim bata 9 gün var ama sol kasığım çok batıyo ve ağrıyo kist olmasından korkuyorum inşallah kötü bişey yoktur. bu ay da yok bebiş galiba
Bana kimse cevap vermeyecek mi? Hastaneye gitmekten eşimin diline düşmekten bıktım artık test yapmayada korkuyorum. sürekli çişim geliyor. Arada kasıklarım ağrıyor. Geçen 2 gün kasıklarım çok ağrıdı acile gittik bişi çıkmadı tahlillerden. Kanda da birşey çıkmadı. Yazz kullanıyordum adetim doğru düzgün olmayıp midem bulanınca eşimin annesi üstüne mi görüyorsun dedi korktum bıraktım 1 aydır içmiyorum. Bebekte aklımızda yoktu öylece korunmayı bıraktık ama hemen olur sanıyorduk birşey çıkmadı. Adet olmam lazımdı olmadım da gerçi ara kanamalarımla 15 gün adet gibiydim yoksa yerleşiyormuydu çünkü siyaha yakındı adet kanaması gibi değildi sonrada 1 hafta sonra 2 gün ara ara kan geldi kokusuz koldan alınan kan gibi. zaten kansızım üstüne bu ay kan alınmaktan kollarım delik deşik oldu üzerine. Bana akıl verin ne olur çünkü anneme de soramıyorum utanıyorum bebek istediğimizi bile demedim daha kimseye
Bugün ayın 8 i.
Ve BAT 1 gün geçmiş oluyor.
Göğüslerimde dolgunluk ve acı hissi var.
Kendimi kaptırmıyorum.
Biraz daha beklicem..
valla canım ben hem kist hem hamilelik olmasından korkuyorum bata 8 gün kaldı beyaz akıntım var ve sol kasıkta batma var :26: senin kaç gün var bata?bende yok gibi hissediyorum ağrım ve akıntım var ....kısmet ne diyelim
Bugün ayın 8 i.
Ve BAT 1 gün geçmiş oluyor.
Göğüslerimde dolgunluk ve acı hissi var.
Kendimi kaptırmıyorum.
Biraz daha beklicem..
1 gün var canım bu ayı pas geçicem sanırım:)çünkü ağrım var hasta oldum olucam gibivalla canım ben hem kist hem hamilelik olmasından korkuyorum bata 8 gün kaldı beyaz akıntım var ve sol kasıkta batma var :26: senin kaç gün var bata?
normalde de gecikir mi yoksa ilk defa mı gecikti? inşallah hamişsindir kızzzz güzel haberler ver bize de topik canlansın
valla canım ben hem kist hem hamilelik olmasından korkuyorum bata 8 gün kaldı beyaz akıntım var ve sol kasıkta batma var :26: senin kaç gün var bata?
normalde de gecikir mi yoksa ilk defa mı gecikti? inşallah hamişsindir kızzzz güzel haberler ver bize de topik canlansın
Canım bebiş düşündüğüm günden beri 4 aydır 1-2 gün gecikti. Geçen ay 17 gün gecikti.bu ay 5.ci ayım inşallah bebişim gelmiştir. O yüzden ümitlenmek istemiyorum. :26:
Tek fark göğüslerim acıyor.
İnşallah bebişim benledirrr.
merhaba canım benimde yazdıklarını görünce dikkatimi çekti benimde adetime 2 gün var ama 1 haftadır göğüs uçlarım çok acıyor ve derin nefes falan alınca göğüslerim sızlıyo sende başka belirti var mı bende ümitlendim böyle olunca ama yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum
Benim göğüslerim acıo. Karnımı sanki bıcakla kesiyorlar gibi oluyor. Arada da kasıklarımda sancı hissediyorum.
Bende ümitlenip sonra hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum.
İnşallah hamileyizdir canım.
aynı belirtileri yaşıyoruz benimde kasıklarımda hafif hafif ağrı var normalde göğüslerimde hiç böyle olmazdı adet zamanında falanda olmazdı ilk defa böyle oldu ben geçen sene düşük yaptım onda hamile olduğumu öğrendikten bir kaç gün sonra böyle olmuştu göğüslerim o yüzden biraz umutlandım senin günün geçmiş bi test yap istersen canım
Hiç yapasım yok.Ne zaman yapsam arkasından kırmızılar geliyor. Negatif görmek istemiyorum artık. Başında bekleyip tek çizgiyi görünce hayallarım suya düşüyor.
Kendiliğinden gelecekse gelsin kırmızılar, gelmeyecekse de bebişim inşallah benledir.
Beklemeye alıştım artık.
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize.
hayırlısı olsun canım ben de ne olucam bakalım belki de kistim çıkıcak yine :18:1 gün var canım bu ayı pas geçicem sanırım:)çünkü ağrım var hasta oldum olucam gibi
Canım bebiş düşündüğüm günden beri 4 aydır 1-2 gün gecikti. Geçen ay 17 gün gecikti.bu ay 5.ci ayım inşallah bebişim gelmiştir. O yüzden ümitlenmek istemiyorum. :26:
Tek fark göğüslerim acıyor.
İnşallah bebişim benledirrr.
inşallah canım s,izlere de nasip eder en kısa zamanda mevlam...herşeyin yolunda olmasına sevindim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin....bizlere de bu sevinçleri tattırsın
seraaapp her şeyin yolunda olmasına çok sevindimsenin ikiz değil miydi ben öyle hatırladım bi an yanlış hatırlamış da olabilirim canım
edebiyat yapmışsın kuzum ya...fotosunu da ekleyem de görün kuzumun pozlarını canım...aynı anası diyom ben...serap cok sevindim maasallah cevval demek seninki simdiden hareketler pozlar fln
persembe sonuclari ogrenince bize de haber et
millet bati yazinca ben de baktim 9 gun var daha
artik bekleyesim gelmiyor olursa olur olmazsa olmaz hayatimin temeline olmayan cocugu koyacak degilim
herkes kaderini yasar
ne laflar ettim be arada kafa calssio var biseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?