silkelet sonra hamiş kal....

masallah baya buyutmussun ufakligi

Aaaa :) bu ay bende denicem bu yöntemi inşallahh işe yarar, ovülasyon testi almayı düşünüyorum her ikisinide denerim artık :)

o ovulasyonlar hicbir seye yaramiyor cift cizgiyi goruyorsun ama yumurtlama 12 ile 24 saat arasinda olabilir deniliyor

yani kesin bise yok ortada anca sinir bozuyor hic alma bence

eşime söyledim güldü
ikna edemedim

kendini salla sen de bas yukari ise yariyor tecrubede sabit

onu yapıyorum aslında son 2 aydır ama beceremiyorum sanırım :26:

arkadaşlar benimde bata 8 gün kaldı hiç umutlu değilim ama bilmiyorum artıkkkkk belim çok ağırmaya başladı bugün

arkadasim bana soracak olursan hiiiccc amuda kalkmaya luzum yok

sonucta verecek olan Allah ondan istemek, istemeyi de bilmek gerek diye dusunuyorum

diyelim ki karnın çok aç ve güzel bi yemek yemek istiyosun oturup bekliyo musun ağzına lüp diye düşücek diye yoksa kalkıp yemek yapıp onu mu yiyosun.. tabii ki Allah'tan istiyoruz en başında.. veren de O alan da O.. biz elimizden geleni yaparız sonra duamızı ederiz ve tevekkülle bekleriz.. insanların hevesini bu şekilde kırmaya gerek yok.. zaten Allah istemedikten sonra sabaha kadar silkelensen de olmaz.. bunu herkes biliyo sadece harekete geçmek buradaki amaç.. lütfen ümitleri kırmayalaım buradaki herkesin umuda ihtiyacı var

slm heves kirmak umit kirmak gibi niyetmn yok sadece cok da ustune dusmemek rahat olmak lazim

o herkesin icinde ben de varim zaten arkadasim iste hepimizin farkli gorusleri dusunceleri oluyor hepimiz ayni degiliz

guzel aslinda farkli renklerin de olmasi dimi? klavyede yazarken yanlis anlasilmalar olabiliyor samimiyeti azaltiyor sanirim biraz?

Slm kızlar bende üç seneyi geçkin bir süredir evliyim ama malesef hamile kalamadim bir türlü tedavi görüyorum bu ay ilk kez çatlatma ignemi yaptım ve silkeletme yöntemini de uyguluyorum komik bir durum ama mecbur olunca herşeyi yapiyo insan

cok cok katılıyorum VİOLEcim.Allahtan ümidimizi kesmediğimiz için,yüzümüzü güldüreceğine inandığımız için her yolu deniyoruz.Tavuk gibi doğuran kolu kamşunun kısır muamelerine isyan ediyoruz eve gelip ağlıyoruz, çünkü aciz kullarız,ne geliyorsa elimizden yapıyor ve hala Allaha dua ediyoruz.

Bir de hiç anlamadığım şey burada birbirimize destek olmak için varız ama kimse benim ve benim gibi bazı kişileRİn attığı mesajları görmeyip kendi aralarında sohbet edip takılıyorlar,biz okumakla yetiniyoruz.oysa biz de "mesajıma kimse cevap vermeyecek mi?" yazanlar destek ve yorumlarınızı bekliyoruz.cevapsız kalınca bizler attığımız mesajları evrende bir boşluğa göndermiş gibi oluyoruz.

sorma yaa benim de okulda 5 tane hamile var habire hamile muhabbetleri kafama takmamam söz konusu değil yani.. forumda biraz deşarj oluyorum işte..bazı durumlar can sıksa da birbirini tanımayan insanların birbirine yardım etmesi ve birbirleri için dua etmeleri çok güzel .. inşallah bizim de yüzümüz güler yakın zamanda canım bu yöntemle hamile kalan çok ben de ümitliyim

bu yöntem cidden işe yarıyomuş :)

hadi gozun aydin serapin listesine girdin Allah gonlunuze gore versin hayirlisiyla

konuyu uzatmak istemiyorum ama o caninizi sikan ben miyim? biz o konusu hallettik sandim ben

kizlar evi toplarken bir kagit buldum evlenmeden once kan testi yaptirmisim ben meger hatirlamiyorum neden yaptirmisim

prolaktin seviyesi hamilelik ilk trimestir mi ne deniliosa o seviyedeymis normal mi acaba bilgisi olan var mi?

Allah sabır versin hepimize yaaaa cok iyi anlıyorum benimde cevremden biri var kızı üst üste hamile kaldı diye annesi bir ağır laflar bir ağır laflar etti.bir de namazında niyazında hiç üzülüyor mu demedi aptal kadın.cok üzdü beni.sanki kısırız.sanki allah hiç vermeyecek.

deli_musakka senin için demedim ama bizimde yazdığımız mesajlara sohbet anlamında dahil olursanız sevinirim.

maşallah maşallah.........................

eşime söyledim güldü
ikna edemedim
sende kendin silkelen:)amuda kalkar gibi kalkar silkelenirsin

bu yöntem cidden işe yarıyomuş :)
gözün aydın:)))güle güle büyüt göbüşü

Son düzenleme:
herkes hamilemisin diyor psikolji falan kalmadı bende benimde adım kısıra çıkcak yakında sokağa bile çıkmak istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…