- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.521
Aaaa :) bu ay bende denicem bu yöntemi inşallahh işe yarar, ovülasyon testi almayı düşünüyorum her ikisinide denerim artık :)
eşime söyledim güldü
ikna edemedim
onu yapıyorum aslında son 2 aydır ama beceremiyorum sanırım :26:masallah baya buyutmussun ufakligi
o ovulasyonlar hicbir seye yaramiyor cift cizgiyi goruyorsun ama yumurtlama 12 ile 24 saat arasinda olabilir deniliyor
yani kesin bise yok ortada anca sinir bozuyor hic alma bence
kendini salla sen de bas yukari ise yariyor tecrubede sabit
popuşunu yer onun teyzesi,popoyu niye döndü sana annesi :))
ayy bizlerde bu sevinçleri yaşarız inşallah serapcım.
Allah sağ salim kucağına alıp mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin inşallah.Rabbim ikinizi de nazarlardan saklasın.
onu yapıyorum aslında son 2 aydır ama beceremiyorum sanırım :26:
arkadasim bana soracak olursan hiiiccc amuda kalkmaya luzum yok
sonucta verecek olan Allah ondan istemek, istemeyi de bilmek gerek diye dusunuyorum
diyelim ki karnın çok aç ve güzel bi yemek yemek istiyosun oturup bekliyo musun ağzına lüp diye düşücek diye yoksa kalkıp yemek yapıp onu mu yiyosun.. tabii ki Allah'tan istiyoruz en başında.. veren de O alan da O.. biz elimizden geleni yaparız sonra duamızı ederiz ve tevekkülle bekleriz.. insanların hevesini bu şekilde kırmaya gerek yok.. zaten Allah istemedikten sonra sabaha kadar silkelensen de olmaz.. bunu herkes biliyo sadece harekete geçmek buradaki amaç.. lütfen ümitleri kırmayalaımburadaki herkesin umuda ihtiyacı var
hamilesin galiba
bu yöntem cidden işe yarıyomuş :)
diyelim ki karnın çok aç ve güzel bi yemek yemek istiyosun oturup bekliyo musun ağzına lüp diye düşücek diye yoksa kalkıp yemek yapıp onu mu yiyosun.. tabii ki Allah'tan istiyoruz en başında.. veren de O alan da O.. biz elimizden geleni yaparız sonra duamızı ederiz ve tevekkülle bekleriz.. insanların hevesini bu şekilde kırmaya gerek yok.. zaten Allah istemedikten sonra sabaha kadar silkelensen de olmaz.. bunu herkes biliyo sadece harekete geçmek buradaki amaç.. lütfen ümitleri kırmayalaımburadaki herkesin umuda ihtiyacı var
cok cok katılıyorum VİOLEcim.Allahtan ümidimizi kesmediğimiz için,yüzümüzü güldüreceğine inandığımız için her yolu deniyoruz.Tavuk gibi doğuran kolu kamşunun kısır muamelerine isyan ediyoruz eve gelip ağlıyoruz, çünkü aciz kullarız,ne geliyorsa elimizden yapıyor ve hala Allaha dua ediyoruz.
Bir de hiç anlamadığım şey burada birbirimize destek olmak için varız ama kimse benim ve benim gibi bazı kişileRİn attığı mesajları görmeyip kendi aralarında sohbet edip takılıyorlar,biz okumakla yetiniyoruz.oysa biz de "mesajıma kimse cevap vermeyecek mi?" yazanlar destek ve yorumlarınızı bekliyoruz.cevapsız kalınca bizler attığımız mesajları evrende bir boşluğa göndermiş gibi oluyoruz.
sorma yaa benim de okulda 5 tane hamile var habire hamile muhabbetleri kafama takmamam söz konusu değil yani.. forumda biraz deşarj oluyorum işte..bazı durumlar can sıksa da birbirini tanımayan insanların birbirine yardım etmesi ve birbirleri için dua etmeleri çok güzel .. inşallah bizim de yüzümüz güler yakın zamanda canımbu yöntemle hamile kalan çok ben de ümitliyim
sorma yaa benim de okulda 5 tane hamile var habire hamile muhabbetleri kafama takmamam söz konusu değil yani.. forumda biraz deşarj oluyorum işte..bazı durumlar can sıksa da birbirini tanımayan insanların birbirine yardım etmesi ve birbirleri için dua etmeleri çok güzel .. inşallah bizim de yüzümüz güler yakın zamanda canımbu yöntemle hamile kalan çok ben de ümitliyim
hayırlısı olsun canım ben de ne olucam bakalım belki de kistim çıkıcak yine :18:
çıkmaz işallah. dediğin gibi hayırlısı olsun biraz kio aldım herkes hamilemisin diyor ağlayasım geliuor(((
inşallah canım inşallah seninledir.. senin baya dengesizlikler olmuş günlerde o zaman senin belirsiz batın
maşallah maşallah.........................
sende kendin silkelen:)amuda kalkar gibi kalkar silkelenirsineşime söyledim güldü
ikna edemedim
gözün aydın:)))güle güle büyüt göbüşübu yöntem cidden işe yarıyomuş :)
herkes hamilemisin diyor psikolji falan kalmadı bende benimde adım kısıra çıkcak yakında sokağa bile çıkmak istemiyorum artıkcok cok katılıyorum VİOLEcim.Allahtan ümidimizi kesmediğimiz için,yüzümüzü güldüreceğine inandığımız için her yolu deniyoruz.Tavuk gibi doğuran kolu kamşunun kısır muamelerine isyan ediyoruz eve gelip ağlıyoruz, çünkü aciz kullarız,ne geliyorsa elimizden yapıyor ve hala Allaha dua ediyoruz.
Bir de hiç anlamadığım şey burada birbirimize destek olmak için varız ama kimse benim ve benim gibi bazı kişileRİn attığı mesajları görmeyip kendi aralarında sohbet edip takılıyorlar,biz okumakla yetiniyoruz.oysa biz de "mesajıma kimse cevap vermeyecek mi?" yazanlar destek ve yorumlarınızı bekliyoruz.cevapsız kalınca bizler attığımız mesajları evrende bir boşluğa göndermiş gibi oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?