silkelet sonra hamiş kal....

herkes hamilemisin diyor psikolji falan kalmadı bende benimde adım kısıra çıkcak yakında sokağa bile çıkmak istemiyorum artık

keşke insanların ne dediğini takmasak aslında bizim iiçin hiç önemi olmayan insanların ne dediği ne düşündüğü gerçekten de önemli değil ama maalesef takıyoruz bir bakıştan bile ne anlamlar çıkarabiliyoruz

bizim hep bazı sebeplerden dolayı erteledik bebeği.. o zamanlar kimse bişey demiyodu ama şimdi her gören bebek düşünün artık düşünmüyo musunuz diyo zaten kendim de çok istiyorum daha önceden 3 defa kist hikayem oldu önemli bişey olmadan bi bebişim olsun diyorum nasip tabi Allah yar ve yardımcımız olsun.. bu silkeletme yöntemi gerçekten işe yarıyosa görücez bakalım

Canlarim ya üzülmeyin elbet olcak bide hoca
Olur namaz kilarlar o kildiklari namaz bosuna kafaniz takmayin sakin bazilarikin gec olurmus 10 dene snra bile birden hamile kalanlar var allah kalbinize gönlünüze göre verdin benim iki oglum var hemen hamile kalmistim ilk esimde simdi 4 aylik yeniden evliyim niye olmadi diye kafamA takiorum simdiden ne cekiosa kadinlar cekio iste demek üzülmemek lazimis .. Insan kafaya taktikcada olmuyo diolar ins büyük allahim isteyen herkese verir bazilari bebegini dogurup cöp vidonuna atarken bazilarida olsun diye yalvarior iste allahim sen göörrr ((

hıı şimdi öğrendim .bildiğimiz çamaşır asarken ki yöntem:)ben mecazi anlamda kullanılıyor sanmıştım.olsun sonu güzel olsun da yöntemi önemli değil.ben yeni katıldım aranıza ,henüz bebeğim yok bu ay başladık çalışmalara bakalım olur inşallah

merhaba kızlar ben topiğinizi yeni gördüm ama güzel ve doğru bi topik die düşünüorum :128: bende geçen ay filan denemiştim o silkeletme yöntemini bu ayda deniyoruz. bakalım umut dünyası işte :97:
ya tutarsa hesabı

aaa ne güzel haber buuu tebrikler canım idrar testi mi yaptın kan testi mi biraz erken öğrendim dedin ya merakımı cezbetti belirtilerin neler bizi aydınlatır mısın?:26:
,

Allah razı olsunn canımm :)
adete 4 gün kala erken gösteren idrar testi yaptım (pazar günü) çift çizgi çıktı 2.çizgi silikti biraz.sonra gidip kan verdim 34.82 çıktı dün tekrarladım yükselmişmi diye 106.40 çıktı normalde bat yarın yani düşünün :)

hadi gozun aydin serapin listesine girdin Allah gonlunuze gore versin hayirlisiyla
konuyu uzatmak istemiyorum ama o caninizi sikan ben miyim? biz o konusu hallettik sandim ben
Amin canımmm teşekkür ederimm..

merhaba ne zamandır çocuk istiyorsunuz?bu yöntemi denediğin ilk ay oldu mu?

3 aydır istiyoduk canımm..bu yöntemi ilk kez denedim ayrıca sabırsızlandığım için preseed jelde uyguladım bu ay ilk defa. 20marttan 29 marta kadar HERGÜN ilişki oldu 26 mart ve 27 martta yumurtladım ovulasyonla takip ediyodum 29unda son ilişki oldu 7 nisandada öğrendim canım..

maşallah maşallah.........................

sende kendin silkelen:)amuda kalkar gibi kalkar silkelenirsin

gözün aydın:)))güle güle büyüt göbüşü

Allah razı olsun canımmm tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim bu duyguyu..

hayırlı uğurlu olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımıza inşallah

Aminnn canımm darısı başınıza :)

Ya arkadaslar amuda kalkmak ne demek ?? :) peki sonra iliskiden ne kadar süre snra ayaga kalktin yoksa sabaha kadar yatin mi ??

Peki bikere mi her defasinda iliski oldu ?? Bu arada kutlarim allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin cnm :)

20 marttan 29 marta kadar hergün ilişki oldu ve ben bunu hergün yaptım.ayaklarımı duvara diktim öyle kitap okudum 2 saat falan öyle kaldım sonra hiç kalkmadan uyudum belimin altına yüksek bi yastık koyarak.
teşekkür ederimm :)

Tebrikler canım sağlıkla al kucağına gusel haberler aldıkça bizde coj umutlanıyoruz

hayırlı olsun canım çok sevindim.bende senin gibi sabırsızlananlardanım :))
preesed jeli nerden aldın.eczanelerde satılıyomu?
benim adetim iki gün önce bitti.herkes bir gün ilişkiye girin bir gün ara verin diyo.sen her gün girmişssin tebrik ederim :))
ben aylardır ara vererek yaptım ama olmadı.
acaba hergün girince şansımız artıyomuki :26:

ne duysam yapıyorum artık.bide enjeksiyon yöntemi çıkmış.onuda aldırdım :)

Tebrikler canım sağlıkla al kucağına gusel haberler aldıkça bizde coj umutlanıyoruz

çok teşekkürler canımmm darısı başına inş :)

jeli gg'dan aldım gitti ...... o siteden :)eczanede satılmıyo sanırım amerikadan geliyo çnkü.bende 2 ay gün aşırı denedm baktım olmuyo bide bunu deniyim dedim oldu şükürler olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…