- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.541
herkes hamilemisin diyor psikolji falan kalmadı bende benimde adım kısıra çıkcak yakında sokağa bile çıkmak istemiyorum artık
merhaba hanımlar.bu silkeletme yöntemi de neymiş böyle ilk defa duydum
Bende ilk defa duydum cok komik ya ben utanirim diyemem bide yaptiramam walla :)))
hadi kocacım şimdide bir silkeleyi ver....gerçekten komik ama şu bebek aşkı herşeyi yaptırıyor galiba insana
evet canım :) çok yeni daha erken öğrendim biraz :)
,aaa ne güzel haber buuutebrikler canım idrar testi mi yaptın kan testi mi biraz erken öğrendim dedin ya merakımı cezbetti belirtilerin neler bizi aydınlatır mısın?:26:
Amin canımmm teşekkür ederimm..hadi gozun aydin serapin listesine girdin Allah gonlunuze gore versin hayirlisiyla
konuyu uzatmak istemiyorum ama o caninizi sikan ben miyim? biz o konusu hallettik sandim ben
merhaba ne zamandır çocuk istiyorsunuz?bu yöntemi denediğin ilk ay oldu mu?
maşallah maşallah.........................
sende kendin silkelen:)amuda kalkar gibi kalkar silkelenirsin
gözün aydın:)))güle güle büyüt göbüşü
hayırlı uğurlu olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımdarısı başımıza inşallah
Ya arkadaslar amuda kalkmak ne demek ?? :) peki sonra iliskiden ne kadar süre snra ayaga kalktin yoksa sabaha kadar yatin mi ??
90 derece ayaklarını dikmek,kalçanın üstünde kalmak vs vs..
ben sabaha kadar yattım hiç kalkmadan :)
Peki bikere mi her defasinda iliski oldu ?? Bu arada kutlarim allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin cnm :)
20 marttan 29 marta kadar hergün ilişki oldu ve ben bunu hergün yaptım.ayaklarımı duvara diktim öyle kitap okudum 2 saat falan öyle kaldım sonra hiç kalkmadan uyudum belimin altına yüksek bi yastık koyarak.
teşekkür ederimm :)
,
3 aydır istiyoduk canımm..bu yöntemi ilk kez denedim ayrıca sabırsızlandığım için preseed jelde uyguladım bu ay ilk defa. 20marttan 29 marta kadar HERGÜN ilişki oldu 26 mart ve 27 martta yumurtladım ovulasyonla takip ediyodum 29unda son ilişki oldu 7 nisandada öğrendim canım..
Tebrikler canım sağlıkla al kucağına gusel haberler aldıkça bizde coj umutlanıyoruz
hayırlı olsun canım çok sevindim.bende senin gibi sabırsızlananlardanım :))
preesed jeli nerden aldın.eczanelerde satılıyomu?
benim adetim iki gün önce bitti.herkes bir gün ilişkiye girin bir gün ara verin diyo.sen her gün girmişssin tebrik ederim :))
ben aylardır ara vererek yaptım ama olmadı.
acaba hergün girince şansımız artıyomuki :26:
ne duysam yapıyorum artık.bide enjeksiyon yöntemi çıkmış.onuda aldırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?