- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.561
çok teşekkürler canımmm darısı başına inş :)
jeli gg'dan aldım gitti ...... o siteden :)eczanede satılmıyo sanırım amerikadan geliyo çnkü.bende 2 ay gün aşırı denedm baktım olmuyo bide bunu deniyim dedim oldu şükürler olsun :)
çok teşekkürler canımmm darısı başına inş :)
jeli gg'dan aldım gitti ...... o siteden :)eczanede satılmıyo sanırım amerikadan geliyo çnkü.bende 2 ay gün aşırı denedm baktım olmuyo bide bunu deniyim dedim oldu şükürler olsun :)
tebrik ederim canım baya sıkı çalışmışsın bu ay darısı başımıza o erken gebelik testi nasıl oluyo ne diyip de alınıyo eczaneden? benim de bata 6 gün var sen 4 gün önceden mi yapmıştın tatlım:26:
20 marttan 29 marta kadar hergün ilişki oldu ve ben bunu hergün yaptım.ayaklarımı duvara diktim öyle kitap okudum 2 saat falan öyle kaldım sonra hiç kalkmadan uyudum belimin altına yüksek bi yastık koyarak.
teşekkür ederimm :)
ne zamandır bebek sahibi olamıyordun ve nedeni ne idi cevaplarsan sevinirim acaba biz de de etkili olurmu benimkide pko ama etkisiz pko yani düzenli yumurtlama var ona rağmen olmuyor nedensiz infertile dedi doktor
eczanelerde yok ben onuda gg'dan aldım kalem tipi erken gebelik testi önceden gösteriyo ben onun sayesinde nerdeyse 5 gün kala öğrendim canım hemen gidip kan verdim 34.82 çıktı e bu değerin normal idrar testinde görünmesi mümkün değildi normalinide yaptım onda hamile olduğum halde yeni çıkmaya başladı canım :)
eczanaelerde de var erken gebelik testleri fakat 20 liradan başlıyor.
:)))))darısı başımıza ne zamandır olmuyordu bi sıkıntınız varmıydı? :)))çok sevindim güle güle büyüt göbüşüKızlar merhaba.
haber vereyim dedim.
bu ay ilk kez silkelettim. Ve hamişim. Kan testi sonucum 979,8
Kesinlikle işe yarıyor.
ikisini beraber yap enjekte et sonra silkelet:)bnmde reglim.yarin bitiyor.acaba silkeletmemi enjektoremi baslasam diyorum.bilemedim.
Allah kucağına almayı nasip etsin,sağlıkla.Kızlar merhaba.
haber vereyim dedim.
Kesinlikle işe yarıyor.
ben bulamadım canımm 5 tanesini 20ye aldım ayrıca..
Kızlar merhaba.
haber vereyim dedim.
Kesinlikle işe yarıyor.
:)))))darısı başımıza ne zamandır olmuyordu bi sıkıntınız varmıydı? :)))çok sevindim güle güle büyüt göbüşü
ikisini beraber yap enjekte et sonra silkelet:)
inci bebişin hayırlı olsun..Rabbim kucağına almayı nasip etsin..belirtilerin nelerdi?yazar mısın..
Kızlar merhaba.
haber vereyim dedim.
Kesinlikle işe yarıyor.
çok güzel bi haber hayırlı olsun canım bu haberleri duyunca ben de ümitleniyorum inşallah boşa değildir ümidim
İçini ferah tut canım. Olucak olumsuz düşünme. Ben inandım bu silkeletmeye. Yani vesile oldugu tabi ki.
belirtilerin nelerdi tatlım söylesene umut fakirin ekmeği biz de umutlanalım biraz belki bizde de vardır bişeler eheh
Canım yukardaki mesajımda belirtilerimi anlattım.
Bende önceden herkese sorardım anlatın anlatın derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?