silkelet sonra hamiş kal....

anladım canım :)
bide böyle deniyelim bakalım sonuç ne çıkıcak :)

tebrik ederim canım baya sıkı çalışmışsın bu ay darısı başımıza o erken gebelik testi nasıl oluyo ne diyip de alınıyo eczaneden? benim de bata 6 gün var sen 4 gün önceden mi yapmıştın tatlım:26:

eczanelerde yok ben onuda gg'dan aldım kalem tipi erken gebelik testi önceden gösteriyo ben onun sayesinde nerdeyse 5 gün kala öğrendim canım hemen gidip kan verdim 34.82 çıktı e bu değerin normal idrar testinde görünmesi mümkün değildi normalinide yaptım onda hamile olduğum halde yeni çıkmaya başladı canım :)

ne zamandır bebek sahibi olamıyordun ve nedeni ne idi cevaplarsan sevinirim acaba biz de de etkili olurmu benimkide pko ama etkisiz pko yani düzenli yumurtlama var ona rağmen olmuyor nedensiz infertile dedi doktor

ne zamandır bebek sahibi olamıyordun ve nedeni ne idi cevaplarsan sevinirim acaba biz de de etkili olurmu benimkide pko ama etkisiz pko yani düzenli yumurtlama var ona rağmen olmuyor nedensiz infertile dedi doktor

canımmm 7 aydır evliyim 3 aydır korunmayı bırakmıştım 3.ayımda oldu.hiçbi sağlık sorunu yoktu şükürler olsun yumurtlama günlerini tutturamıyodum 2 günde 1 deneyince.bu ay hergün yapınca kaçırmadım ve oldu..
Allah umarım sizede en kısa zamanda nasip eder.bi yolu yokmuymuş bu dediğin şeyinn ?

eczanaelerde de var erken gebelik testleri fakat 20 liradan başlıyor.

Kızlar merhaba.

haber vereyim dedim.
bu ay ilk kez silkelettim. Ve hamişim. Kan testi sonucum 979,8

Kesinlikle işe yarıyor.

Kızlar merhaba.

haber vereyim dedim.

Kesinlikle işe yarıyor.
:)))))darısı başımıza ne zamandır olmuyordu bi sıkıntınız varmıydı? :)))çok sevindim güle güle büyüt göbüşü

bnmde reglim.yarin bitiyor.acaba silkeletmemi enjektoremi baslasam diyorum.bilemedim.
ikisini beraber yap enjekte et sonra silkelet:)

Kızlar merhaba.

haber vereyim dedim.

Kesinlikle işe yarıyor.
Allah kucağına almayı nasip etsin,sağlıkla.
ben bulamadım canımm 5 tanesini 20ye aldım ayrıca..

canım ben bir kaç kez aldım eczaneden.Ama bu tür şeyler netten daha ucuz oluyor.Aldıığın testler yüzünü güldürsün inşallah.

:)))))darısı başımıza ne zamandır olmuyordu bi sıkıntınız varmıydı? :)))çok sevindim güle güle büyüt göbüşü

ikisini beraber yap enjekte et sonra silkelet:)

Canım çok sağol. bir sorun yoktu. 5.ci ayımda hamiş kaldım. İnşallah sende kalırsın kuzum.

inci bebişin hayırlı olsun..Rabbim kucağına almayı nasip etsin..belirtilerin nelerdi?yazar mısın..

Allah razı olsun canım.

Belirtilerim;

Adet gününden 3 gün önce adet olacakmışım gibi 2-3 dakkalık sancım oldu. sonra lavaboya gittim beyaz akıntı gelmiş 2 parça şeklinde.

Adet günümde de göğüslerim acımaya başladı. Yanları özellikle dokununca acıyodu.

Dudaklarım kurudu.

Gözlerim yaşarıyo dünden beri. Tabi bunlar belirti mi bilmiyorum ama yaşayanlar var netten araştırınca.

Birde karnımın üst bölgesinde yani göğüs altındaki kısım bıçak kesiği gibi 3-4 gün acıdı.

3-4 gündürde uykum çok var. Uyuyorum.

gözlerim şişti nerdeyse.

Ve ovulasyonda çift çizgiyi gördüğüm gün ilişki oldu. Önceki aylarda çift çizgi oldugunda ilişki olamamıştı denk düşmemişti. ovulasyon tarihim 24 marttı.

adet tarihinin bitiminden itibaren hiç sektirmeden 1 gün yapıp 1 gün dinledik. 23. ndede yaptık. tabi bu sırada ovu. testi yapıyordum. 24 ünde çift çizgiyin görünce yaptık.

23-24-25 başkada olmadı. 3 gün üst üstte.

ve hepsindede silkelendi eşim.

Canım yukardaki mesajımda belirtilerimi anlattım.

Bende önceden herkese sorardım anlatın anlatın derdim

şimdi gördüm canım beyaz akıntım benim de var bi de kasığımda batma var çok fena.. herkese belirti sorma da bi hamişlik belirtisi mi yoksam kızz :97:

ayyyyy çok güldüm ben buna :)
bende kendimi anlatayım o zaman
13. aya girdik bebek isteyeli daha yok spermiyogram, rahim filmi hepsi temiz bişey yok düzenli yumurtlama var sebebi bilinmeyen infertilite teşhisi koyuldu
ben bu yöntemi birkaç defa denemiştim ama sadece birkaç defa bugün çalışmalara başladık ve silkelettim kendimi hehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…