- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.581
İçini ferah tut canım. Olucak olumsuz düşünme. Ben inandım bu silkeletmeye. Yani vesile oldugu tabi ki.
ikisiylede ugrasilmaz ki:)))))darısı başımıza ne zamandır olmuyordu bi sıkıntınız varmıydı? :)))çok sevindim güle güle büyüt göbüşü
ikisini beraber yap enjekte et sonra silkelet:)
ay kızlar hem güldümhemde bunu duyduğuma çok sevindim pazartesi günü doktora gideceğiz klomen kullandım doktor gözetiminde en son kontrolde yani perşembe günü 16 mm idi pazartesi günü 20mm olmuş ise çatlatma iğnesi vurulacak inş bu işlemi deniyeceğim bende 11 aydır uğraşıyorum ama olmadı gitti inş bu sefer olur dua edin lütfen arkadaşlar
hayirli olsun cnm.hicbi sorun yoktu demissin bu bes ay icinde rahim filminede girmismiydin? yumurtlama.gunumu bnde ayarlayamiom ya .Canım çok sağol. bir sorun yoktu. 5.ci ayımda hamiş kaldım. İnşallah sende kalırsın kuzum.
Allah razı olsun canım.
Belirtilerim;
Adet gününden 3 gün önce adet olacakmışım gibi 2-3 dakkalık sancım oldu. sonra lavaboya gittim beyaz akıntı gelmiş 2 parça şeklinde.
Adet günümde de göğüslerim acımaya başladı. Yanları özellikle dokununca acıyodu.
Dudaklarım kurudu.
Gözlerim yaşarıyo dünden beri. Tabi bunlar belirti mi bilmiyorum ama yaşayanlar var netten araştırınca.
Birde karnımın üst bölgesinde yani göğüs altındaki kısım bıçak kesiği gibi 3-4 gün acıdı.
3-4 gündürde uykum çok var. Uyuyorum.
gözlerim şişti nerdeyse.
Ve ovulasyonda çift çizgiyi gördüğüm gün ilişki oldu. Önceki aylarda çift çizgi oldugunda ilişki olamamıştı denk düşmemişti. ovulasyon tarihim 24 marttı.
adet tarihinin bitiminden itibaren hiç sektirmeden 1 gün yapıp 1 gün dinledik. 23. ndede yaptık. tabi bu sırada ovu. testi yapıyordum. 24 ünde çift çizgiyin görünce yaptık.
23-24-25 başkada olmadı. 3 gün üst üstte.
ve hepsindede silkelendi eşim.
Canım çok sağol. bir sorun yoktu. 5.ci ayımda hamiş kaldım. İnşallah sende kalırsın kuzum.
Allah razı olsun canım.
Belirtilerim;
Adet gününden 3 gün önce adet olacakmışım gibi 2-3 dakkalık sancım oldu. sonra lavaboya gittim beyaz akıntı gelmiş 2 parça şeklinde.
Adet günümde de göğüslerim acımaya başladı. Yanları özellikle dokununca acıyodu.
Dudaklarım kurudu.
Gözlerim yaşarıyo dünden beri. Tabi bunlar belirti mi bilmiyorum ama yaşayanlar var netten araştırınca.
Birde karnımın üst bölgesinde yani göğüs altındaki kısım bıçak kesiği gibi 3-4 gün acıdı.
3-4 gündürde uykum çok var. Uyuyorum.
gözlerim şişti nerdeyse.
Ve ovulasyonda çift çizgiyi gördüğüm gün ilişki oldu. Önceki aylarda çift çizgi oldugunda ilişki olamamıştı denk düşmemişti. ovulasyon tarihim 24 marttı.
adet tarihinin bitiminden itibaren hiç sektirmeden 1 gün yapıp 1 gün dinledik. 23. ndede yaptık. tabi bu sırada ovu. testi yapıyordum. 24 ünde çift çizgiyin görünce yaptık.
23-24-25 başkada olmadı. 3 gün üst üstte.
ve hepsindede silkelendi eşim.
aşkolsn bi haber vermiosun inci hamişim dietbrk ederim cnm girmesem bu topiğe öğrenemiycem allah kucağına almayı nasip etsin çok sabrettin sende rabbim böyle bizim gibi son haftaları görmeyi nasip etsin
hayirli olsun cnm.hicbi sorun yoktu demissin bu bes ay icinde rahim filminede girmismiydin? yumurtlama.gunumu bnde ayarlayamiom ya .
Ayyy kuzummm Perşembe günü ögrendim. Çok heyecanlıyım. Gücenme olur mu kuzucum. Üzme taze anniş adayını
Allah razı olsun. Senin hamiş oldugun günü ilk günkü gibi hatırlıyorum.
İnşallah senin gibi son haftalara kadar hayırlısıyla gelirim.
ovulasyon testi pozitif cıkınca ilişki takvimin nasıl?ben de kullanıyorum pozitif cıkıyor ama olmuyor?Sadece ovulasyon testi kullandım canım. Filme filan girmedim.
Rabbim sanada göstersin.
dkkt et kendine bebiş şuan az pişmiş yumurta çok pişene kdr dinlen olur mu göz açıp kapayana kdr geçiyor bizim bişi kalmadı bak 9 hafta kaldı rabbim tez zamanda kucağına versin seninde yavrunu :)
ovulasyon testi pozitif cıkınca ilişki takvimin nasıl?ben de kullanıyorum pozitif cıkıyor ama olmuyor?
İnşallah kuzum. Keseyi görüp kalp atışlarını duyunca rahatlıcam. Şuan stresliyim. Ama kötü düşünmüyorum. Biliyorum yavrum benimle. Rabbimm onları bize bağışlasın. Seninde çok az kaldı. Çok rahat bir dogum geçirirsin inşallah. Bizle paylaşırsın o anları sonla :)
Canım bende kopkoyu çift çizgiyi gördükten sonra o gün ilişki oldu birde ertesi gün. daha sonra yapmadım. birde silkelettim. Nasip kısmet canım. sıkma canını. Gelecektir bebişin.
inci hangi ovilasyon testini kullndn.bnde almaya niyetliyim ama hangisini alim blmiom.ins saglikli kucagna almayi nasip etsin Rabbim.
kızlar gunaydın ben de bu ay hep sılkelendım. adetım bıttıkten sonra 5. gununden bugun 21. gunu hep calıstık ve hep esım sılkeledı benı. benım basım yatakta boynum kırılıyor tabı belım yukarı dogru tutuyorum esıme yardımcı olmak amaclı o da sılkelıyor. sızce gercekten bu yontem ıse yarııyor mu yoksa bosuna mı sılkelenıyoruzzzzz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?