silkelet sonra hamiş kal....

İçini ferah tut canım. Olucak olumsuz düşünme. Ben inandım bu silkeletmeye. Yani vesile oldugu tabi ki.

aşkolsn bi haber vermiosun inci hamişim die tbrk ederim cnm girmesem bu topiğe öğrenemiycem allah kucağına almayı nasip etsin çok sabrettin sende rabbim böyle bizim gibi son haftaları görmeyi nasip etsin

:)))))darısı başımıza ne zamandır olmuyordu bi sıkıntınız varmıydı? :)))çok sevindim güle güle büyüt göbüşü

ikisini beraber yap enjekte et sonra silkelet:)
ikisiylede ugrasilmaz ki bu ay silkeletme yapim.boyle basliyim diom.Allah buyuk kizlar.silkeletmeye devam..

ay kızlar hem güldüm hemde bunu duyduğuma çok sevindim pazartesi günü doktora gideceğiz klomen kullandım doktor gözetiminde en son kontrolde yani perşembe günü 16 mm idi pazartesi günü 20mm olmuş ise çatlatma iğnesi vurulacak inş bu işlemi deniyeceğim bende 11 aydır uğraşıyorum ama olmadı gitti inş bu sefer olur dua edin lütfen arkadaşlar

cnm ins.hayirli haberlerini bekliyorum.

hayirli olsun cnm.hicbi sorun yoktu demissin bu bes ay icinde rahim filminede girmismiydin? yumurtlama.gunumu bnde ayarlayamiom ya .

ben bu belirtileri her ay piskolojik olarak yasiyorum

bunu bana teeee 4 yıl önce bı teyze söylemişti de gülmüştüm..kadıncağız bana anlatırken benım yuzumdekı dehşete kapılmış ıfadeyı hatırlamak bıle ıstemıyorum..demek kadıncağızın varmış bı bıldığı :))

aşkolsn bi haber vermiosun inci hamişim die tbrk ederim cnm girmesem bu topiğe öğrenemiycem allah kucağına almayı nasip etsin çok sabrettin sende rabbim böyle bizim gibi son haftaları görmeyi nasip etsin

Ayyy kuzummm Perşembe günü ögrendim. Çok heyecanlıyım. Gücenme olur mu kuzucum. Üzme taze anniş adayını

Allah razı olsun. Senin hamiş oldugun günü ilk günkü gibi hatırlıyorum.

İnşallah senin gibi son haftalara kadar hayırlısıyla gelirim.

dkkt et kendine bebiş şuan az pişmiş yumurta çok pişene kdr dinlen olur mu göz açıp kapayana kdr geçiyor bizim bişi kalmadı bak 9 hafta kaldı rabbim tez zamanda kucağına versin seninde yavrunu :)

dkkt et kendine bebiş şuan az pişmiş yumurta çok pişene kdr dinlen olur mu göz açıp kapayana kdr geçiyor bizim bişi kalmadı bak 9 hafta kaldı rabbim tez zamanda kucağına versin seninde yavrunu :)

İnşallah kuzum. Keseyi görüp kalp atışlarını duyunca rahatlıcam. Şuan stresliyim. Ama kötü düşünmüyorum. Biliyorum yavrum benimle. Rabbimm onları bize bağışlasın. Seninde çok az kaldı. Çok rahat bir dogum geçirirsin inşallah. Bizle paylaşırsın o anları sonla :)
ovulasyon testi pozitif cıkınca ilişki takvimin nasıl?ben de kullanıyorum pozitif cıkıyor ama olmuyor?

Canım bende kopkoyu çift çizgiyi gördükten sonra o gün ilişki oldu birde ertesi gün. daha sonra yapmadım. birde silkelettim. Nasip kısmet canım. sıkma canını. Gelecektir bebişin.

Sıkmamak mümkün değil ki cok istiyorum,çok korkuyorum,cok yoruldum beklemekten gelsin artık bebeğim

inci hangi ovilasyon testini kullndn.bnde almaya niyetliyim ama hangisini alim blmiom.ins saglikli kucagna almayi nasip etsin Rabbim.

kızlar gunaydın ben de bu ay hep sılkelendım. adetım bıttıkten sonra 5. gununden bugun 21. gunu hep calıstık ve hep esım sılkeledı benı. benım basım yatakta boynum kırılıyor tabı belım yukarı dogru tutuyorum esıme yardımcı olmak amaclı o da sılkelıyor. sızce gercekten bu yontem ıse yarııyor mu yoksa bosuna mı sılkelenıyoruzzzzz:))))

canım bende silkeletip, hamile kalanlardanım. işe yarıyor merak etme. inşAllah sende de işe yarar

bu ay deniyorum bunu 2 ayda denemiştim ama kendimi silkelemiştim
bu ay eşim silkeliyor tabi daha iyi oluyor
zaten denemediğim şey kalmadı
bu ayda olmazsa hiç olmaz heralde

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]HAMİŞİMİZ
[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHLERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lowely22
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyadali
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunshine06
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iremneva
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgül38
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorunl
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]helin04
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xNeharx
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nikiyy
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flyrey
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipeksin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meryemenes
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gzmmCnbz [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…