- 6 Mart 2011
- 721
- 142
- 123
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.601
kızlar iyi akşamlar hepinize!
Şu topic de neymiş bi gireyim dedim, baya eğlenceliymiş, ilk sayfalarınızı okudum epey eğlendim yani akşam akşamhepsini okumadan sona atladım, öncelikle hamişleri çooook tebrik ediyorum, darısı isteyenlerin başına ( amiiiiinnn)
Ben de mi denesem şu silkeletmeyi dedim, bu hafta yumurtlama olmasını bekliyorum, ama sormak istediğim bişi var, yumurtlama zamanından sonra bi sonraki adete kadar çalışmalara devam ediyor musunuz, yoksa ara mı veriyorsunuz, yoksa böyle bişeye hiç dikkat etmiyor musunuz?
Yumurtlama zamanı 2 gün önce başlayıp 2 gün sonraya kadar ilişkiye girin, sonra bırakın diye okudum bi yerde Bu bilginin güvenirliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
günaayydııııııınnnnnnn
benim bugün bat çok heyecanlıyım kasıklarım hafiften ağrıyo ama içimde yine de bi umut bekliyorum işte :18: siz neler yapıyosunuz bakiim silklettiriyor musunz kendinizi
dınım dınım modundasın yani...test falan yaptın mı canım?
kırmızılar gelmediği sürece umt vardır canımyaptım sabah negatifneyse napalım canımız sağolsun
hoşgeldin canım öncelikle... eğerki ovulasyon testi kullanıyorsan yumurtladığın haftayı biliyorsundur sadece onu değerlendir yok eğer kullanmıyorsan sen her ihtimale karşı 2 gün önce ve iki sonra bitir ilişkiyi derim ben...
ben kırmızıları gördüm ama umutsuzluk yok bu ayda devam silkeletmeye :)bi de hayıt suyu aldım onu içiyorum hayırlısı diyelim olmadı tedavi yolu görünür .....
kızlar sılkettıkten sonra ne kadar yatıyorsunuz. ben tam 30 dk yatıyorum arada bacagm havada oluyor arada ındırıyorum
günaayydııııııınnnnnnn
benim bugün bat çok heyecanlıyım kasıklarım hafiften ağrıyo ama içimde yine de bi umut bekliyorum işte :18: siz neler yapıyosunuz bakiim silklettiriyor musunz kendinizi
Teşekkür edrim canım hoşbuldukBu hafta yumurtlama haftam ve en yüksek değerin hangi gün olduğunu bulmak için test kullancam. bu haftadan sonra adetime 10 gün kalıyor, o sırada çalışmalara ara vermemi tavsiye ediyorsun değil mi yanlış anlamadım umarım ?
Ya bir de bu topicte hamile kalan baya kişi var maaşallah, bu kişiler öncesinde hemen hamile kalamayıp bu yöntemle mi hamile kaldılar gerçekten? ayyyy, ben de deniycem ya inşl, tabi biraz değişik olcak ama becerebilirsek
slm kızlaaaaarrrr.... bu yöntemle kaç kişi hamiş kaldı acaba ???
çoooookkk kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?