silkelet sonra hamiş kal....

Ahahaha buda bir yöntemmiş demek ki ben duymuştum bunu ama başka bir öneri daha kaynanam demişti bende söylim denersiniz aklınızda bulunsun :) ;
Adetinin 1-2.gününde yere oturup bacaklarını iyice açmayı denicek mişsin hani şöyle yapamasan da yapmaya çalışıcak mışsın :)
birde aynı günler içersin de nane çayı gibi maydanoz çayı yapıp içecek mişsin.Bunu aslında idrar yolunda iltihaplanma için önerir annelerimiz.Ondan mı bilmiyorum ama
ben bunu yaptım şimdi karnımda bir melek var :) Aslında benim daha erkendi hatta çok erkendi böyle şeyleri denemem için fakat Öyle yaptım oldu buda benden
bi kocakarı önerisi olsun :) Ben evlendim 2-3 ay geçti baktım bir şey yok bunu yaptım eşimde,bende çocuğu çok istiyorduk :) özellikle eşim için yaptık
tabi biz. O benden 9 yaş büyük yaşı gidiyor diye Benim ihtiyar herifim

bebiş için bi balerin olmadığımız kalmıştı bunu da deneyelim canım olur mu olur

peki bacım bu hamiş kalanlar ne kadar deneyip hamiş kalamamışlardı
silkeletince hemen kaldılar mı
aa silkeletsem mi acaba
hadi bu ay da olmazsa
öünümüzdeki denemelerimde silkeleteceğilm

bacım burdakileri tam bilmyrm ama diğer bi topicte 2 arkadaş aynı ay haile kaldılar.bende ilk bu ay denedim bakalım artık günlerimde yaklaştı.......

bende bu ay hem silkeleniyorum hemde preseed kulaniyorum tam yumurtlama zamanim bakalim ne olcak ayrica sogan kürü folik asit ve hayit tohumu hapida kulaniyorum cok merak ediyorum ins olur yanliz her gün ilisiki oluyor aksamlari ölcede altima yastik alip yatiyorum ins bebisim gelir bu ay arkadaslar sonuclari bildirecegim benim iki oglum var hemen olmustu bunda geciktim 4 ay nedendir anlamadim :))

bu arada arkadaslar bazilari kendini asilatio eczaneden igne alip icine spermleri cekip rahime sikiyolar biginize o daha iyi ise yario diye duyddum tabi snrada ölece yatacaksiniz yumurtlama zamanizida tam olarak bildinizde tahiminimce daha kolay olur !!!

masallah canım denemedıgın sey kalmamıs valla.bende bı cogunu denedım bunun ama regl oldum malesef ınsallah en kısa zamanda kavusursun 3. yavruna

Evet arkadasim ama ilk bu ay hepsini denedim bakalim sonuc ne olcak tam yumrtluyorum simdi kasiklarim fena agriyor ama sanirim idrar yollarimi üsütüdüm o sancida var su an duramiyorum

Evet arkadasim ama ilk bu ay hepsini denedim bakalim sonuc ne olcak tam yumrtluyorum simdi kasiklarim fena agriyor ama sanirim idrar yollarimi üsütüdüm o sancida var su an duramiyorum

geçmiş olsun canım gecenlerde bende üşütümüşüm 1 gece hastanede kaldık 2 lıtre serum yedım antıbıyotık ıgne yedım kendıme geldım.ıdrarada enfeksıyon cıktı.
insallah en kısa zamanda kavusuruz bebıslerımıze.sen 3. sune ben 1. sıne :)

Ins sende kavusursun senin bide ilkmis benim ilk degil ama esimin ilk figer 2 oglum ilk kocamdan yoksa bu kadar strese girmezdim 2 yeterdi onun olmadi icin cabaliyorum .. Allah olmayan herkese versin .

Ins sende kavusursun senin bide ilkmis benim ilk degil ama esimin ilk figer 2 oglum ilk kocamdan yoksa bu kadar strese girmezdim 2 yeterdi onun olmadi icin cabaliyorum .. Allah olmayan herkese versin .
ınsallah canım.
Ben sk sık idrar yollarimi üsütüyorum cok kötü oluyo sancisi ya (

evet cok kötü gercekten.ayaklarımızı sıcak tutmak gerek

ilk silkeleme ayım sonuç hüsran...belkide yumurtlama gününü tam tutturamadık,ovü testide kullandım ama olmadı işte artık ümit bi dahaki aylara

Ya ne zaman catlior ben anlamadimki daha önce 2 tane dogurdum ne catlamadan haberim var ne yumurtalmadan ovu positiv cikinca olmuyomuki ??

aynen canım ya napalım nasip kısmet...zamanı gelmiş olsa bi seferde bile olurdu demek daha sınav bitmedisen ne zamandı istiyosun :26:bide mersinlisin galiba

aynen kısmet tabiki.ben de yeni istemeye basladık. bende rahımde myom cıktı.doktorumda hamıle kal kalamzsan ameliyatla myomu alırız dedi.myom gebeliğe enğel olabilirmis çünkü.bir mddet denicez bizde. ama bu ay bende kırmızıları gördüm. suan 3. günü adetimin bi daha ki aya artık.mersinliyim bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…