- 12 Şubat 2013
- 247
- 59
- 73
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.621
peki bacım bu hamiş kalanlar ne kadar deneyip hamiş kalamamışlardı
silkeletince hemen kaldılar mı
aa silkeletsem mi acaba
hadi bu ay da olmazsa
öünümüzdeki denemelerimde silkeleteceğilm
bende bu ay hem silkeleniyorum hemde preseed kulaniyorum tam yumurtlama zamanim bakalim ne olcak ayrica sogan kürü folik asit ve hayit tohumu hapida kulaniyorum cok merak ediyorum ins olur yanliz her gün ilisiki oluyor aksamlari ölcede altima yastik alip yatiyorum ins bebisim gelir bu ay arkadaslar sonuclari bildirecegim benim iki oglum var hemen olmustu bunda geciktim 4 ay nedendir anlamadim :))
Evet arkadasim ama ilk bu ay hepsini denedim bakalim sonuc ne olcak tam yumrtluyorum simdi kasiklarim fena agriyor ama sanirim idrar yollarimi üsütüdüm o sancida var su an duramiyorum
ınsallah canım.Ins sende kavusursun senin bide ilkmis benim ilk degil ama esimin ilk figer 2 oglum ilk kocamdan yoksa bu kadar strese girmezdim 2 yeterdi onun olmadi icin cabaliyorum .. Allah olmayan herkese versin .
Ben sk sık idrar yollarimi üsütüyorum cok kötü oluyo sancisi ya(
çoooookkk kişi
ilk silkeleme ayım sonuç hüsran...belkide yumurtlama gününü tam tutturamadık,ovü testide kullandım ama olmadı işte artık ümit bi dahaki aylara
ilk silkeleme ayım sonuç hüsran...belkide yumurtlama gününü tam tutturamadık,ovü testide kullandım ama olmadı işte artık ümit bi dahaki aylara
Ovulasyonda positiv cikmamismiydi ki arkadasim ??
sağlık olsun canım benim de olmadı .artık gelecek aya kaldı umutlarımız
aynen canım ya napalım nasip kısmet...zamanı gelmiş olsa bi seferde bile olurdu demek daha sınav bitmedisen ne zamandı istiyosun :26:bide mersinlisin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?