- Konu Sahibi serap_serap
-
- #3.641
Ya ne zaman catlior ben anlamadimki daha önce 2 tane dogurdum ne catlamadan haberim var ne yumurtalmadan ovu positiv cikinca olmuyomuki ??
Ben simdi ovu test yaptim tam positiv napmam gereki önemli olan positiv ciktigi günler degilmiki??
aynen canım ya bende 1 tane doğurdum hiç bilmezdim bu ateş ölçmeyi,silkelemeyi,ovü testini,akıntı olunca yumurtanın çatladğını vs.vs.yani burda neler öğrendim anlatamam kendine aşılama yapanı bile duydum.hatta adetliyken ilşkiye gi diyenide........offfffffff offff daha neler duyacaz bilmemsenin çocuklar kaç yaşlarında
aynen kısmet tabiki.ben de yeni istemeye basladık. bende rahımde myom cıktı.doktorumda hamıle kal kalamzsan ameliyatla myomu alırız dedi.myom gebeliğe enğel olabilirmis çünkü.bir mddet denicez bizde. ama bu ay bende kırmızıları gördüm. suan 3. günü adetiminbi daha ki aya artık.mersinliyim bu arada :)
benim iki oglum var 15 ve 11 ilk kocamdan böle sey bilmezdim simdi 1 ayda yine evlendim bunda olmuyo anlamadim bende nedir belkide simdiki esimden dolayi ..bu arada bende antepliyim austuryada kaliyorum ..
evet anladım antepli olduğunu..çok uzaklardaymışsın yaaşimdiki eşinin çocuğu varmı belki sorun ondadır ya bi dr.a gidin bence:26 ğlanlarınada allah uzun ömür versin kocaman olmuşlar [/simdiki esimin cocugu yok cok istiyor baskalarinin cocuklarini seviyor icim aciyor cok erken diye daha gitmedik doktora simdilik herseyi deniyorum ona keciboynuzu pekmezi aldim ve preseed kulaniyorum bu ay..nerden anladin antepli oldugumu
canım adetlerin düzenlimi?benim annemdede adet düzensizliği vardı dr.a gittik 5 cm çapında rahim arkasında myom var dedi hormonlu spral takalım o eritir yada ameliyat dedi:26:başka dr.ada gidecez bakalım o ne der:26:senin yaşın kaç?hiç çocuğun varmı?
evet düzenli canım benim.bana da ılk doktorum ameliyat dedi hemen. tabi cok korktum. gebe kalamazsın kalırsan da erken doğum veya düsük yaparsın dedi. ağlamaktan perisan olmustum.28 yasındalım canım cocuğum yok henüz
ahhh bu dr.lar...korkma canım bende 2-3 myomla hamile kalan doğum yapan duydum,üzme kendini olur inş.tedavi görüyomusun
evet anladım antepli olduğunu..çok uzaklardaymışsın yaaşimdiki eşinin çocuğu varmı belki sorun ondadır ya bi dr.a gidin bence:26 ğlanlarınada allah uzun ömür versin kocaman olmuşlar [/simdiki esimin cocugu yok cok istiyor baskalarinin cocuklarini seviyor icim aciyor cok erken diye daha gitmedik doktora simdilik herseyi deniyorum ona keciboynuzu pekmezi aldim ve preseed kulaniyorum bu ay..nerden anladin antepli oldugumu
27 yazınca tahmin ettim canımbence çok beklemeyin dr bi görsün çünkü tedavi süreçleri uzun sürebiliyor 2.evlilik olunca yaşlarda ilerlemiş oluyo genelde(tabi sizin yaşlarınız kaç bilmiyorum)ama inş.gerek kalmadan hamile kalırsın keçi boynuzu kaynatıp suyunu içir bence daha etkili
benim komsum 41 yasinda myomla hamile kaldi simdi kizi 5aylik üzme canim kendini demeki oluyomus bazen doktorlarda yanliyor
ciddimisin canım inan bunları duymaya o kadar ihtiyacım varkiüzülmemeye çalısıyorum ama elimde olmadan geliyor aklıma iste.
tedavi görmüyorum canım doktorum hamile kalmayı den dedi sadece. tedavisi ameliyat
yok ben çocuk için tedaviyi sordum..gerçekten canımya oluyor öyle sen pozitif olmaya çalış çok geçmeden haile kalısın inş.yumurtalıklarında çalışkansaeşindede sorun yoksa neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?