silkelet sonra hamiş kal....

Ya ne zaman catlior ben anlamadimki daha önce 2 tane dogurdum ne catlamadan haberim var ne yumurtalmadan ovu positiv cikinca olmuyomuki ??

aynen canım ya bende 1 tane doğurdum hiç bilmezdim bu ateş ölçmeyi,silkelemeyi,ovü testini,akıntı olunca yumurtanın çatladğını vs.vs.yani burda neler öğrendim anlatamam kendine aşılama yapanı bile duydum.hatta adetliyken ilşkiye gi diyenide........offfffffff offff daha neler duyacaz bilmemsenin çocuklar kaç yaşlarında

valla sekilden sekle giriyoruz

canım adetlerin düzenlimi?benim annemdede adet düzensizliği vardı dr.a gittik 5 cm çapında rahim arkasında myom var dedi hormonlu spral takalım o eritir yada ameliyat dedi:26:başka dr.ada gidecez bakalım o ne der:26:senin yaşın kaç?hiç çocuğun varmı?

benim iki oglum var 15 ve 11 ilk kocamdan böle sey bilmezdim simdi 1 ayda yine evlendim bunda olmuyo anlamadim bende nedir belkide simdiki esimden dolayi ..bu arada bende antepliyim austuryada kaliyorum ..

benim iki oglum var 15 ve 11 ilk kocamdan böle sey bilmezdim simdi 1 ayda yine evlendim bunda olmuyo anlamadim bende nedir belkide simdiki esimden dolayi ..bu arada bende antepliyim austuryada kaliyorum ..

evet anladım antepli olduğunu..çok uzaklardaymışsın yaaşimdiki eşinin çocuğu varmı belki sorun ondadır ya bi dr.a gidin bence:26ğlanlarınada allah uzun ömür versin kocaman olmuşlar

allah isteyen herkese versin bakiyorum burda herkes cabaliyor herseyi deniyor bazilarida dogurup atiyo cöp vidonuna gör allahim evlat hasretiyle yanip tutusanlari

evet düzenli canım benim.bana da ılk doktorum ameliyat dedi hemen. tabi cok korktum. gebe kalamazsın kalırsan da erken doğum veya düsük yaparsın dedi. ağlamaktan perisan olmustum.28 yasındalım canım cocuğum yok henüz

ahhh bu dr.lar...korkma canım bende 2-3 myomla hamile kalan doğum yapan duydum,üzme kendini olur inş.tedavi görüyomusun

ahhh bu dr.lar...korkma canım bende 2-3 myomla hamile kalan doğum yapan duydum,üzme kendini olur inş.tedavi görüyomusun

ciddimisin canım inan bunları duymaya o kadar ihtiyacım varki üzülmemeye çalısıyorum ama elimde olmadan geliyor aklıma iste.
tedavi görmüyorum canım doktorum hamile kalmayı den dedi sadece. tedavisi ameliyat

benim komsum 41 yasinda myomla hamile kaldi simdi kizi 5aylik üzme canim kendini demeki oluyomus bazen doktorlarda yanliyor

Son düzenleme:
ciddimisin canım inan bunları duymaya o kadar ihtiyacım varki üzülmemeye çalısıyorum ama elimde olmadan geliyor aklıma iste.
tedavi görmüyorum canım doktorum hamile kalmayı den dedi sadece. tedavisi ameliyat

yok ben çocuk için tedaviyi sordum..gerçekten canımya oluyor öyle sen pozitif olmaya çalış çok geçmeden haile kalısın inş.yumurtalıklarında çalışkansaeşindede sorun yoksa neden olmasın

benim yasim 37 oldu tabiki artik acele etmem gerek 4 aydir deniyoruz hic bisey yapmadim ama bu 4 ay icinde yeni bu ay pressed hayit tohumu sogan kürü ne gördüysem denedim bakalim bunu ay olursa olur olmasa mecbur gidecek sperm testi vermeye

yok ben çocuk için tedaviyi sordum..gerçekten canımya oluyor öyle sen pozitif olmaya çalış çok geçmeden haile kalısın inş.yumurtalıklarında çalışkansaeşindede sorun yoksa neden olmasın

hımm yok daha yeni olduğumuz için herhangi bir tedavi yok çok sükür. bakalım kısmet rabbim fazla aratmasın

ben bu ay incir kürü yapayım dedim ama adetin 2.günü başlanıyor diye biliyorumbenim bu gün 2.günüm ama unuttum almayı yarın alsam bile ancak akşama içebilirim yani 3.gün başlansa bişey olurmu:26:nette araştırdım hep tarif vermişler zamanı yazmamışlar

bu ayda silkelendik ne çıkarsa bahtımıza:)eşim tamda yumurtlama dönemimde şehir dışında olacak ama gitmeden denemeyi yaptık.biz bu silkeleme işleminde yatağı kıracağız bi gün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…