silkelet sonra hamiş kal....

benimki saff bi adam gerçi bilmiş ükelaaa ama bu tür konularda pek bişi bilmessss :)))

garibine gidiyo tabi herifin amaa çocuk içinde yapıyo hepsini zavallıım

ınsallah canım yaa saka bı yana ıcımde boyle bıseyler var tarıf edemıyorum bı turlu sankı bebısım bana seslenıyo gıbı gelıyo anneeee hazırlan ben gelıyorum dıye
sulugözlülüğe bağlama bakkk karışmam ben ağlarsam hiç çekilmem.zırlar dururum bata kadar...

ne dengesız salak bısey oldum ben yaaa sabahtır gulduk eglendık sımdıde aglayasım geldı bebegım geldı aklıma ınsallah bu ayda gelır yıne ama gecen aykı bebısım arkasına bakmadan gıtmıstı bu seferkı oyle yapmaz ınsallah

pelinnnnnnnnn gebertirim valla bakkk seniii haaaaaa

yiter ulennnn eğleniyorus şurda iyi düşün iyi olsun bebeğimmm bak dua edicem sana sözzz bebeğim :)))
üzülmek yoooooooooooooooooooookkkkk kırarım kafanıııı hormonları dengeli tutuyorussss

harbidende ayarsızmış senin kocişşşş neysem bu kes dikkat et de uyar barim

artık her seferinde uyarıyorum zaten. oda alıştı yavaş yaklaşıyo 10 dklık iş bize 1 saate mâl oluyo ama olsun geç olsunda güç olmasın

kahve içmeden uyumaz zaten ben bide bu ay incir yapmayı düşünüyorum onada incir ceviz fındık bal yedirip silkelettimmi inşallah mart ayı zafer ayı olur

kimyasalın peşine gebe kalma ihtimalin % 80 artırmuş biliyon mu?

inşallahhhh şekerimmmmmmm hepimiz için 5 aydır kıçımı yırtıyommm :d

kimyasalın peşine gebe kalma ihtimalin % 80 artırmuş biliyon mu?

yaa ınsallah oyle olur yaa dayanamıyorum artık guluyorum falan ama ıcım kan aglıyo gecen arkadasım geldı kocasının babaannesıne soylemıs arkadasın basına ıste boyle bı olay geldı dıye oda demıskı dusen bebgın bı ayagı ıcerde kalırmıs 3 aya hamıle kalır o kız demıs ama bılmıyom artık su bunalımdan cıkabılırsem

inşallahhhh şekerimmmmmmm hepimiz için 5 aydır kıçımı yırtıyommm :d

ben 3 aydır korunmayı bıraktım ve 3 aydır düşünüyorum yasmin 3 ay koruyor diye bildiğim için ben kendimi mart ayına saklıyorum telli babaya adak adayacağım ( al sana bi göbek ver bana bi bebek :122:)o kadar abarttım işi dediğim gibi şu batasıca batım gelsinde dopinglere başlıyorum

hadi bakalım oyy kuzum benim yaaa kalırsın benceee inanıyorum ben hem kalmasın hiç kalamazdın iyi yanından bakkk olayaaa inanıyorum ben sende inan mutlu ol bencee

ohoooo sen daha yenısın yaa benım 2 yıl 1 ay oldu ama daha eskılerde var

abowww kızım allah sabırlar versin ve herkesin göbüşlerini minik minik bebişlerle doldursun

tamam bakalım kuzucum hadii sıra bizlerdeee allakım hepimize versin birer sıpaa

hadi bakalım oyy kuzum benim yaaa kalırsın benceee inanıyorum ben hem kalmasın hiç kalamazdın iyi yanından bakkk olayaaa inanıyorum ben sende inan mutlu ol bencee

ya bende oyle dusunmek ıstıyom doktorumda oyle dedı bak ne guzel tuttu bu ay demekkı bu bızım ıcın umut ısıgı olucak dıye ama ben bı yerde okumustum bı kere hamıle kalmak bı daha kalıncagı anlamına gelmıyomus hem aramızda 2. bebegı ısteyıp hamıle kalamayanlar var

kız adamı hasta etmeee bırak milletin nedediğini ne düşündüğünü sen kendine bakkk... istiyosun olacak okadar

abowww kızım allah sabırlar versin ve herkesin göbüşlerini minik minik bebişlerle doldursun

tamam bakalım kuzucum hadii sıra bizlerdeee allakım hepimize versin birer sıpaa

allah hepimize şurda çift çizgili test çubuklarının resimlerini paylaşmayı nasip etsin.
hadi bakalım ilk bebek haberi kimden gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…