- Konu Sahibi serap_serap
-
sulugözlülüğe bağlama bakkk karışmam ben ağlarsam hiç çekilmem.zırlar dururum bata kadar...ınsallah canım yaa saka bı yana ıcımde boyle bıseyler var tarıf edemıyorum bı turlu sankı bebısım bana seslenıyo gıbı gelıyo anneeee hazırlan ben gelıyorum dıye
birde sende kendini çok stres yapma biliyosun herşey hormonlar üzerine kurulu bak ne güzel güldük eğlendik gevşedikkk bebeği düşünmee isteyerek çarpışınnnn kendinde isteee biliyosun beyin bize hep oyunlar oynuyo...
hadi bakalım ben inanıyorum bu geceden hepimize birer topsuncuk çıkacakkkk çıkmassaaa bi sonraki gün bu hafta boş çıkmayacazz buna inanıyorusssss ve nediyoruzzzz
önce çarpış sonra silkelet sonra hamiş kal
oyle diyon da tatlim ben gecen sene yaptim esime bunu o da kullaniyor ilacini sonucta ama kotu etti onu isimizi zor gorduk yasamiz biri olarak uyarmasi bendennnn
sulugözlülüğe bağlama bakkk karışmam ben ağlarsam hiç çekilmem.zırlar dururum bata kadar...
ne dengesız salak bısey oldum ben yaaasabahtır gulduk eglendık sımdıde aglayasım geldı bebegım geldı aklıma ınsallah bu ayda gelır yıne ama gecen aykı bebısım arkasına bakmadan gıtmıstı bu seferkı oyle yapmaz ınsallah
harbidende ayarsızmış senin kocişşşş neysem bu kes dikkat et de uyar barim
kimyasalın peşine gebe kalma ihtimalin % 80 artırmuş biliyon mu?ne dengesız salak bısey oldum ben yaaasabahtır gulduk eglendık sımdıde aglayasım geldı bebegım geldı aklıma ınsallah bu ayda gelır yıne ama gecen aykı bebısım arkasına bakmadan gıtmıstı bu seferkı oyle yapmaz ınsallah
artık her seferinde uyarıyorum zaten. oda alıştı yavaş yaklaşıyo 10 dklık iş bize 1 saate mâl oluyo ama olsun geç olsunda güç olmasın
kahve içmeden uyumaz zaten ben bide bu ay incir yapmayı düşünüyorum onada incir ceviz fındık bal yedirip silkelettimmi inşallah mart ayı zafer ayı olur
kimyasalın peşine gebe kalma ihtimalin % 80 artırmuş biliyon mu?
inşallahhhh şekerimmmmmmmhepimiz için 5 aydır kıçımı yırtıyommm :d
inşallahhhh şekerimmmmmmmhepimiz için 5 aydır kıçımı yırtıyommm :d
yaa ınsallah oyle olur yaa dayanamıyorum artık guluyorum falan ama ıcım kan aglıyogecen arkadasım geldı kocasının babaannesıne soylemıs arkadasın basına ıste boyle bı olay geldı dıye oda demıskı dusen bebgın bı ayagı ıcerde kalırmıs 3 aya hamıle kalır o kız demıs ama bılmıyom artık su bunalımdan cıkabılırsem
ohoooo sen daha yenısın yaa benım 2 yıl 1 ay oldu ama daha eskılerde var
ben 3 aydır korunmayı bıraktım ve 3 aydır düşünüyorum yasmin 3 ay koruyor diye bildiğim için ben kendimi mart ayına saklıyorum telli babaya adak adayacağım ( al sana bi göbek ver bana bi bebek:122:)o kadar abarttım işi dediğim gibi şu batasıca batım gelsinde dopinglere başlıyorum
hadi bakalım oyy kuzum benim yaaa kalırsın benceee inanıyorum ben hem kalmasın hiç kalamazdın iyi yanından bakkk olayaaa inanıyorum ben sende inan mutlu ol bencee
ya bende oyle dusunmek ıstıyom doktorumda oyle dedı bak ne guzel tuttu bu ay demekkı bu bızım ıcın umut ısıgı olucak dıye ama ben bı yerde okumustum bı kere hamıle kalmak bı daha kalıncagı anlamına gelmıyomus hem aramızda 2. bebegı ısteyıp hamıle kalamayanlar var
abowww kızım allah sabırlar versin ve herkesin göbüşlerini minik minik bebişlerle doldursun
tamam bakalım kuzucum hadii sıra bizlerdeee allakım hepimize versin birer sıpaa
allah hepimize şurda çift çizgili test çubuklarının resimlerini paylaşmayı nasip etsin.
hadi bakalım ilk bebek haberi kimden gelecek
kız adamı hasta etmeee bırak milletin nedediğini ne düşündüğünü sen kendine bakkk... istiyosun olacak okadar
offf bılmıyorum ama ben bunalıma gırdım yıne azcık salatı tefrıcıye okuyam barı okuyunca ıcım rahatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?