silkelet sonra hamiş kal....

Kusura bakma gülme krizndeyim şuan inşallah bebeğin seninledir
denemek lazım tabi kocalarımız ne der bilemiyorum
kocama bu ay diyeyim bari beni sirkele diyeadam işi abrtıp camdan aşağı çamaşır gibi sirkelemesin

cam kenarından uzak durduğun müddetçe sıkıntı yok canım...

hamılesın yaa ondandır
valla bak acayip bulantı var şimdi...

hadi kolay gele sana beline kuvvet....sabah yoklama alcam ona göre...

bak ıste hamılesın dıyom ınanmıyon bana kızzz benım kasıklarım baya agrıyo yaa bıde 2 3 gundur hanı bazen gozumuz falan seyırır yaa ıste oyle oluyosankı boyle tıtrıyomus gıbı kızzz:18::18:

bak bende komik bişey anlatayım anneminde 4 yıl bebeği olmamaış tabi doktor felanda gitmemişler:26:
ozaman çok bilmiş bir teyze annemi koyunu bacağından asar gibi asıyo salllıyo ne hikmettirki annem o ay hamile kalıyo

ahhhaaa bir kişi daha çıktı jaledanın annesiii...liste uzayıp gidecek herhalde...

vaayyy ıste bak oda bı sılkeleme teknıgı demekkı neymıısss ıse yarıyomuss sılkeleme

kız iyiye işaret sadece ayağını sıcak tut bak dikkat et ayaklarınla beline...

tamam seker dıkkate alcam tavsıyenı bızım ısyerı bıraz soguk benım ayaklarda buz gıbı ama yapcak bısey yok neyse ben kacar gıdıp bıraz salatı tefrıcıye okuyam malum persembe aksamına kadar bıtırmem lazım sadece benımkı kaldı.yarın saha haberlerı verırım sıze bakalım aksamkı eksın nolcak bızım

tatlım doğrudur..çok var böyle hikaye göbegine sabun sarıp silkelenenler bile var..yani bizim silkeleme işi tutuyo tabi hayırlıysa...

yetiştiremezsen haber ver bende yardım edeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…