- Konu Sahibi serap_serap
-
yetiştiremezsen haber ver bende yardım edeyim...
kuzuuum dikkat et kendine koluna bacagına hakim oltamam seker dıkkate alcam tavsıyenı bızım ısyerı bıraz soguk benım ayaklarda buz gıbı ama yapcak bısey yok neyse ben kacar gıdıp bıraz salatı tefrıcıye okuyam malum persembe aksamına kadar bıtırmem lazım sadece benımkı kaldı.yarın saha haberlerı verırım sıze bakalım aksamkı eksın nolcak bızım
​heee vala ya yetişecem size diye anam agladı...
tamam hadi birleştiriverin yumoşlarla spoşları...tamam canım haber ederım opuldunuz hepınız
yok kız ben yaptırdıysam herkes yaptırır...Allah seni ne diyim :))) çamaşır silkeler gibi bir de :))) bizimkini öldürsen silkelemez acaba ben kendimi silkelemeye çalışsam nasıl olurayy inş. Allah gönlünüze göre verir :) ne güzel ya :)
kız bi ara çıktım maşallah 15 sayfa ilerlemiş topik
eee napıyomuşuz sohbet esnasında geliyormuşuz...
eeee sen anlat bakalım taze hamiş...kız bi ara çıktım maşallah 15 sayfa ilerlemiş topik
oyy oyy ne anlatsamki heyecanlıyım işte persembe kalp atısını duyacgz inşallah..onun dışınde yelek örmeye basladım bebişime bi görsen küçücükeeee sen anlat bakalım taze hamiş...
bende istiyom bende bana ne baba ne...14 şubatta güzel bir hediye olacak eşine desene...oyy oyy ne anlatsamki heyecanlıyım işte persembe kalp atısını duyacgz inşallah..onun dışınde yelek örmeye basladım bebişime bi görsen küçücük
ewt tatlım diger 14 subatlardan farklı dahada güzel olack inşallah..sennkinede öreriz kız hele bi gelsinde..bende istiyom bende bana ne baba ne...14 şubatta güzel bir hediye olacak eşine desene...
ewt tatlım diger 14 subatlardan farklı dahada güzel olack inşallah..sennkinede öreriz kız hele bi gelsinde..
inşallah cnm duyarda gelirim pıtpıtlarını inşallahzaten bir gelse ya herkes hazırda bekliyor...hayatın boyunca unutamazsın ilk sesini duydum diyivericen...
bende kacar kociş gelir birazdan masayı hazırlayayımben kaçtım gacılar yemek yapmaya gidiyorum gelcem az sonra...bekleyin beni...
herkes silkelenmeye gitmiş....
Benimm gorev tamammmm herife verdim gazi verdim gazii :)) yedirdim macunu icirdim turk kahvesini carpistik silkelettik hadi bakalim sira persembe gununde
kız Allah seni bildiği gibi etsin e mi üşenmesem kalkıp oynayacam...o zaaamaaannn silketenler için gelsin...o yanada bu yanada saaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaaa
[video=youtube;AOp1D171I6c]http://www.youtube.com/watch?v=AOp1D171I6c[/video]
ohhhh..hayde hayırlısı cnmBenimm gorev tamammmm herife verdim gazi verdim gazii :)) yedirdim macunu icirdim turk kahvesini carpistik silkelettik hadi bakalim sira persembe gununde
amin şekerim inşallahhh bütün silekleyenlerrr sizden oluruzz göbüşlerimizde bebişlerimiz olur :)ohhhh..hayde hayırlısı cnm
eeee inşallah faydasını görürsün... eee görev tamamlandığına göre...gülme krizi olmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?