silkelet sonra hamiş kal....

kuzuuum dikkat et kendine koluna bacagına hakim ol:60..60: korktum vallah senn heriften ee bide sende duramıyon zati..neyse cok konustum rastgele tatlım kawusturun aksam spoşlarla yumoşları:13:

Allah seni ne diyim :))) çamaşır silkeler gibi bir de :))) bizimkini öldürsen silkelemez acaba ben kendimi silkelemeye çalışsam nasıl olur ayy inş. Allah gönlünüze göre verir :) ne güzel ya :)

tamam canım haber ederım opuldunuz hepınız
tamam hadi birleştiriverin yumoşlarla spoşları...

Allah seni ne diyim :))) çamaşır silkeler gibi bir de :))) bizimkini öldürsen silkelemez acaba ben kendimi silkelemeye çalışsam nasıl olur ayy inş. Allah gönlünüze göre verir :) ne güzel ya :)
yok kız ben yaptırdıysam herkes yaptırır...

o zaaamaaannn silketenler için gelsin...o yanada bu yanada saaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaaa

[video=youtube;AOp1D171I6c]http://www.youtube.com/watch?v=AOp1D171I6c[/video]

ohhhh..hayde hayırlısı cnm
amin şekerim inşallahhh bütün silekleyenlerrr sizden oluruzz göbüşlerimizde bebişlerimiz olur :)

eeee inşallah faydasını görürsün... eee görev tamamlandığına göre...gülme krizi olmadı mı?

olmamı kızzzzzzzzzzzzz koptuk herif bi yandan gülüyo ben bi yandan gülüyorum yıkıldıkkkk anlıcağınızzzz ama hiç itiraz etmiyo tamam diyoya o daha çok kopardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…