silkelet sonra hamiş kal....

kopmak zaten onun eğlencesi...ben size dedim yok demezler diye...hadi bu kopmanın sonu bebiş olsun diyelim...

günaydın kızlar çok konuşmuşsunuz okuamadım hepsinii, benim dün akşam ve sabah fos olmadı bişey akşam ovu testi yaptım bir iki gün var ya yarın yada cumaya çifti görcem galiba bende sağlam olsun diye sabaha erteledim işi yumoşa daha yakınken yapmı oluruz diye birde bu akşam dışarı çıkcaz yarın sabah yapamam belki demiştim, ama sabah uyanamadım, yumoş olmadığı için üzülmedimde namazı kaçırdım ona çok üzüldüm ya akşam geç geliriz ama napalım yapcaz her türlü bu gidişle, ama akşam ilk gittiğimde dedim ki beni silkeliycen bizimki ne dedi silkeleme dedim kıvırdım azıcık güldüüü önce sonrada nerden bulun böyle şeyleri bilmem ki dediii sanki ciddiye almadı beni

en azından olumsuz tepki vermemiş canım..neyse sen yumoş çatlamadan çarp adamı biliyon daha etkili oluyormuş çatlamadan önceki çarpmalar...boş geçirme çekerim kulaklarını...namazında kazasını kıl canım bazen bende de oluyor...

bende yumoşa yakın olsun diye sabaha bırakmıştım ama olmadı neyse kısmet .....................

heheee ovulasyon testini nasıl yapıyonuzz gııı valla ben hesaplatım çarptım böldüm çıkardım 12 - 14 -16 -18 bu aralarda olcek... bende o günlerimi boş geçirmiyorum hatta cumartesi de sabah yapcem sipoşlar tazeyken vücut yenilenmişken

benimkide kahve yapcam sana deidm nerden çıktı diiyooo ben içmem dedi deidm kes içeceksin sipoşları hızlandırıyomuş.. zaten akşam yemeğine oturmadan macununu yedi :))) aferimi ladı benden.. neyse içti kahvesini bende oyalandım falan sonra çarpışma ardına dedi tut bacamdan silkele nası yani dedi sen bi silkele iyi geliyomuş sipoşlarra daha iç.e gidiyolarmış dedim tamam dedi, başladı silkelemeye ben gülüom o gülüyooo şu düştüğümüzz hallere bi bakkk diyo dedim yappp :)))

iremcim hadi bakalım senden de bekliyoruz bi atraksiyonnn

yumurtanın çatladığını farkediyorsan ovuya gerek yok canım ama garanti olsun diye kızlar yapıyorlar...aynı gebelik testi gibi işiyosun üzerine...çift çizgi çıkarsa gıdaklamak üzeresin o anlama geliyor...

ovu nasıldı..2 güne çatlar diyon...neyse sen bu akşamı iyi değerlendir...

bu akşam yaptığım en koyu olur diye tahmin ediyorum, bir tık kaldı koyu olursa 6-48 saat saat içinde çatlaycam yani ben yarın çatlarım diye düşünüyorum zaten ateşe görede çatlamamışım ...........

allah kabul etsin kızlarr bende bi başlıyom bi bırakıyom allah hidayet versin...

çatladığını nerden farkediyosun nasıl farkediyosun bebişimm beni aydınlatın ben bu konulara çok yabancıyım az taktik verinnn gurban olam sizeee

eyü o zaman herüfüne iyi bak bu akşam sonra da bir silkeleme tamamdır...bu ay bebiş göbüşünde...

ben yumurtladığımı anlamıyorum, o yüzden ateş ölçüp ovu testi yaıyorum, ovu testi gebelik testi gibi yumoş haftanda yapıyosun çift çizgiyi gördükten 6-36 saat sonra çatlıyo yumoşun , bakalım akşam nolcak esas bu akşamdan korkuyorum ben eve geç geliriz çok yorgunsak sabaha atarız sabahta ya kalkarız ya kalkamayız bu bebek işi gerçekten kısmet bizde yaaaa.......

allah kabul etsin kızlarr bende bi başlıyom bi bırakıyom allah hidayet versin...
bende aynıyım canım okulda kılamıyorum bazen..eve geliyom ya hepsini birden çıakrtıyom ya da kazaya kalıyor...yardımcımız olsun Allah..

çatladığını nerden farkediyosun nasıl farkediyosun bebişimm beni aydınlatın ben bu konulara çok yabancıyım az taktik verinnn gurban olam sizeee
kız sen nerelisin hele de bakim ilk önce....
yumurtanın çatladığını ben akıntımdan anlıyorum...yumurtan çatlamadan önce iğrenç olacak ama benzetmek zorundayım yumurtanın akı gibi bir akıntı gelir.ve ben sancılanırım...o akıntı kesildiği an anla ki yumurtladın...gelelim ovulasyon testlerinne...onlarada işiyon çift çizgiyi gördüğün an çarpıyon adamı...
birde ateş ölçme yöntemi var...bildiğim kadarıyla yumurtan çatladığı gün ateşinde hafiften bir düşüş ve tekrardan artış oluyo diğer günlerde....bilgilenmek istediğin başka birşey var mı?

valla şikerim ozaman geçte gelsen yapacaksın yada sabah saat kurup gene yapacaksın başka yolu yok bunun... artık fedakarlık yapcanız kendinizden abowww ben kocayı uyutmam kız kalk kalk yumurtluyom diye

akşam niree gidiyonuz siz... eczanede varmı bu test? gidip alayım hemen şunu bi açık seçik diyin hele bi bana

eczanelerde vardır canım ama fiyat olarak biraz pahalıdır...netten sipariş ver diyecem ama geç gelme ihtimali olursa senin yumoşlar çatlar...nerede olduğuna bağlı...bizim burada eczanelerde yok mesela...

ankaralıyım bebişim doğma büyüme ve halen ankara... sen nirelisin??

anladım kuzucummm bazen tabiri caizse eğer kesilmiş süt gibi akıntı oluyo onu kastediyosun herhalde.. ovulasyon testini ben şimdi alsam eğer işime yarar ozaman.. bu hafta yumurtlama haftam diye tahmin ediyorum çünkü içinden kaçtane çıkıyorr...

valla bilgiye açım örttmenimmmm anamla konuşamıyom bu tür şeyleri hemen evhamlanıyo hatun.. kız kardeşimde yok arkadaşlarımında çoğusu bekarrr diğerlerininde hep bebeleri var zatennnn anlıcann çok fazla bişi bilmiyorum doktora gidiyosun daha erken diyo mallar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…