- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
ankaralıyım bebişim doğma büyüme ve halen ankara... sen nirelisin??
anladım kuzucummm bazen tabiri caizse eğer kesilmiş süt gibi akıntı oluyo onu kastediyosun herhalde.. ovulasyon testini ben şimdi alsam eğer işime yarar ozaman.. bu hafta yumurtlama haftam diye tahmin ediyorum çünkü içinden kaçtane çıkıyorr...
valla bilgiye açım örttmenimmmm anamla konuşamıyom bu tür şeyleri hemen evhamlanıyo hatun.. kız kardeşimde yok arkadaşlarımında çoğusu bekarrr diğerlerininde hep bebeleri var zatennnn anlıcann çok fazla bişi bilmiyorum doktora gidiyosun daha erken diyo mallar...
valla şikerim ozaman geçte gelsen yapacaksın yada sabah saat kurup gene yapacaksın başka yolu yok bunun... artık fedakarlık yapcanız kendinizden abowww ben kocayı uyutmam kız kalk kalk yumurtluyom diye
akşam niree gidiyonuz siz... eczanede varmı bu test? gidip alayım hemen şunu bi açık seçik diyin hele bi bana
içinde kaç tan e çıkıyor bilmiyorum ama ben bi keresinde tek tek almıştım 6 taneye 30 milyon vermiştim...irem daha iyi bilir o sürekli kullanıyor çünkü...bu hafta işine yarar süt kesiği gibi değil canım iki parmağının arasına aldığın zaman akıntıyı uzayacak şeffamsı bir kıvamı olacak...Allahım ne kadar iğrencim ben yawww.....
sen düzgün bir dr bul o zaman kendine... ben artık benim kiyle oturup sohbet bile ediyom alıştık biz birbirimize seviyoruz birbirimizi..valla bana doktorum geçen gittiğimde daha gelme dedi...hamiş kal öyle gel gözüm görmesin heç bi sıkıntın yok...hamile olarak bekliyorum yoksa gözüme görünme dedi..yafff benim uykum geldi azcık kestirem olar mı kızlar...öğleden sonra okul var...
sen nerdesin kuzu şehir olarak.. peki pekiii sana iyi uykular tatlım... görüşüükkk
ben aslen erzurumluyum canım ama şu an maraşta yaşıyorum...
ben memleketimi özledim :84:...duygusala bağladım yine..
neyse ben kaçtım topik sana emanet gelen gidene sorgu çek ne etmişler akşam..yarım saat sonra damlarım ben yine...
tememdir şekerim görüşürüss....
kızlarrrr silekletenlerr kimsecikler yokmuuu akşam çok silkelettiniz kendinize gelemediniz herhalde....
ayol ne silkeletmesi adam benden önce yattı uyudu
bu akşam gösteririm ben ona zaten ha bugün ha yarın bekliyorum artık batasıca geliyo bana
akşam rüyamda doktora gittim neden olduğunu bilmiyorum ama kan testi yaptı doktor ve 4 haftalık gebesin sen dedi kadın doktora gitmiştim. ne nasıl yani diyerek ağlamaya başladım hemen kapıda bekleyen eşime müjde verdim oda bana kızmı erkekmi diye sordu
biyerim açıkta kaldı dicem ama yorgan üstümdeydi
düşünerek yattınya zihninde o kalmıştırrr banada bazen oluyorrr
abowww görüyonmu adamı sen.. ben varya öyle bir programlamışımki adamcağızıııı heheheee ben demeden yapıyo artık... siz ne kadardır deniyonuz kızzz
3 aydır deniyoruz ama ben daha önce yasmin kullanmıştım 3 ay oldu bırakalı zaten yasmin bıraktıktan sonra 3 ay koruma etkisi gösteriyor işte şubat- yada mart çok umutluyum ben. şubat olmazsa mart kedisi gibi olacağız
hadi inşallahhhhhh bakalım göriciğizzzzz
bizde 5 aydır deniyoruz da bu ay biraz actionlı deniyoruzeşime keçiboynuzu kürü uyguladım bend ehayıt tohumu içtim macun yedirdim zavallı kocişimeeee silkelemede yaptık ovulasyon testide alıyorum bugun zaten 12-14-16-18 arası bişi hayırlısı diyorum artık danada olmazsa kocişime hastane yolları gözüküyo
ay benim kocam hayatta kabul etmez doktora gitmeyi
bi 10 sene geçmesi lazım heralde gitmemiz için:44:
bende ovulasyon testi alacağım battan sonra. incir ve havuç kürünü deneyeceğim birde. kocamada keçiboynuzu yedirdimmi inşallah nisanda gelmeyecek kırmızılar
benim kocam o konuda bir melek allah nazarlardan saklasın...(maşallah diyin kızlar) Ocak ayında batım 4 gün geçikmişti sevinmeye başlamıştık sonra iğranç kırmızıyı görünce oturdum ağladım çok sinir olmuştum eşim beni kucağına aldı sarıldı ağlama hayatım sebepsiz yere niye ağlıyosun daha dur yeni başladık denemeye hem tıp çok ilerledi onunda bir nefes alışı bir ömrü var allah ne zaman yazdıysa ozaman zaten olur ha bu demek değilki biz denemeyeceğiz sonuna kadar gittiği yere kadar deneyeceğiz olmassa Martta bende giderim doktora sen üzülme olmayan bişi için lütfen olsada düşse dahamı iyi olur şimdi herşeyin bir çözümü var sen yeterki benimle ol dediii çok duygulandım ozaman
hadi bakalım silkelemede yaptır kızzzz oda yarar belki hepsini toplu yapğtırdım dün herife yazık bişide demiyo hemen yapıyoo yirim kocamı ben
ya siz istiyorsunuz ikinizde. işin aslı şöyle. biz normalde en az 2 sene yapmayız diyorduk sonra benim bi rahatsızlığım oldu doktor en az 3 ay korunma kocan korunsun dedi. ben eşime söyledim ama gariptir o da korunmadı ve korunmuyor:44:
birde üstüne bütün arkadaşalrımızın bebekleri oldu yada kadınlar hamile olunca biz yumuşadık bu konuda. eşimle oturup çocuk yapalım diye bir karar vermedik konuşmadıkta ama o çocukları çok seviyor arkadaşlarının çocuklarını kucağından indirmiyor ama şimdiden doğacak çocuğuna isim düşünüyor odasını planlıyor falan.
gizli istiyoruz biz hiç çaktırmadan
allah sizi bildiği gibi yapsın emiiiiiibizde öyle başladıkk bu olayaaa sonra eşimin kankisinin çocuğu olunca hastaneye görmeye falan gitttik benimki eve geldi başlarım böyle işe başkasının bebelerini sevene kadar kendi bebemizi yapalım sevelim ne gerekiyosa başlıyoruz çalışmalara dedi öylelikle yani..
ama sizin yöntem daha iyi gibiii oda isim faln ohhhhh çaktırmayın susun gizliiii
oyy oyy ne anlatsamki heyecanlıyım işte persembe kalp atısını duyacgz inşallah..onun dışınde yelek örmeye basladım bebişime bi görsen küçücük
​tamam tatlım öreriz..ee anlat bklm naptın gece görew tamam mı??amanııınnnnn yerım onun mınık kalbınıha tabı bıde yelegını hemsommmm bak bızde ıstıyoz gariii o yeleklerden aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?