silkelet sonra hamiş kal....

​tamam tatlım öreriz..ee anlat bklm naptın gece görew tamam mı??

offff hıc acma o konuyu hemsomm ben bu adamı kesın vurcam artık yaaa aksam o kadar yalvardım dıl doktum ama nerdeeee nuh dedı peygamber demedı nerden buluyon boyle sacma seylerı gecen ay sılkeledımdemı hamıle kaldın dedı soyle bı salladı o kadar sona dıkdım bacaklarımı yattım 1 saat falan

Hoppppssss ben geldimmm
bir zaiyat falan var mı bakmaya geldim...

hosgeldın sekerrrrr sen bugun okula gıtmıyomuydun yahuuu:44::44::44: bende tık yok ne yazıkkı yapmadı herıf sılkelemeyı neymıs efendım gecen ay sılkeleyıpdemı hamıle kalmısmısım nerden buluyomusum boyle sacma seylerı anlıycan sadece bacakları havaya dıkmeykle yetındımama sunshıne yapmıs heralde ama onunda sesı kesıldı

kızlaaaarrrrrr ben geldımmm ama kımseler yokk
sız ne cenesı dusuk gacılarsınız yahuu oku oku bıtıremedım gecmısı

heee gıı sabah sabaahhh iyi çene yaptık...

naptın kız sılkeletmısın kendını hadı hayırlısı bakalım tek vucutsun demı saglamsın yanıı herhangı bı kırık cıkık morarma falan yok demııı

ivett silkelettim yok yok şöle bi iki silkeledi sonrada duavara bacaklarımı diktim yattım 1 saat falan bakalım nolcek bugun ovulasyon testi getirtttim eczaneye aldım şimdi akşam yapim diyorummm tamda zamanı...

abowww zopalık tammm işte gene silkele gene kalayım diyeydin sendeee neyse çarpışma olmuş bari allahtan.. dün çarpışacak bi kaç kişi daha vardıdaaa ses çıkmadı daha kimseden

geldim kızzz geldimmmmm hee yaptııırdım ben koptuk akşam akşam hiç ikiletmedi kociciğimmmm o yüzden bende ona dedim şu hafta bitsin istediğini yapiciiim kocişim dedim

ayy tribe bak eline yapışırdı sanki hıhh neyse tatlım sıkma canını herkes silkelenmiyo sonuçta

hemde ne zopalıkk odunla dovcem onu hakkaten kızzzz yorgun dustuler heralde sılkelendıkten sonra aferım senın herıfe kızzz ıs var senınkınde bak sozunu tutuyo ıyı yap yap takıp et tabı yumoslarını malesef ben kullanamıyom onlardan bızımkını doktorum belırlıyo ne zaman yapcamızı doktor yapın deyınce yapıyoz ısın ucu doktor amcaya baglı yanııı

ayy tribe bak eline yapışırdı sanki hıhh neyse tatlım sıkma canını herkes silkelenmiyo sonuçta

ammaaannnn sorma yaa tam dayalık kız benım herıf sacma geldı beyımıze bende kızdım yok sana cocuk falan dedım dogurmıcam dedım eee hamıle kalırsan nolcak bu ay dedı bende cıkarmam ıcımde tutarım dedım

Son düzenleme:
hee kız öle yap ceza wer ona....tabi içinde durursa bebiş

ayhhh nasıl güldüm allah seni gebermee sennnnn çıkarma tabi içinde kalsınnn

bişe olmas merak etme şikerimmmm her zaman son bir kez baştan kontrol yaparım

tüüüü sana silkeletemedin zatiii

kızzllarrrrr bana musade ben kuafore gıdıyom gecen haftadan berı sacımı boyatcaktım bı fırsat olmadıydı hem herıfe kızmısken ıntıkam almıs olurum boylece gıdıp azcık susleneyım:82::82::124::124:

hem sevimli hem eğlenceli bi konu sevdim..
merhaba kızlar

kızım size gülecem diye yanlış yere telefon nakli yapıyodum az kalsınnnn

sen boyle devam edersen 1 aya kalmaz ısten kovulursun benden soylemesı

ayy git hadi boyan süslen gel..bide elletme adama tam olsun öcünüü al bugün

OOH OOHHH GİT SÜSLEN AKŞAMA ÇARPTIRMA VERMEEE KOCİŞİNEDE AKLI BAŞINA GWELSİN

hem sevimli hem eğlenceli bi konu sevdim..
merhaba kızlar

hoşgeldinnnnn ivet biz mutlu topikiizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…