silkelet sonra hamiş kal....

Çok hoşsunuz kızlar bayılıyorum size :))
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Çıkarma kuzum yok öle adama çocuk mocuk :)))

​bu cok eğlencelı bırseye benzıo denemekte fayda var =))

dene deneeee kesinlikle tecrübe ile sabittir bizzat denedim çokta eğlenceli kop kop

silkelenmeyen kalmasın hanımlar:122::122::122::122::122:

evettt haydeeeeeeeee ovulasyon testimide aldım yarında 2. silkelenmeyi yaparızz zaten ohhh yandannnn

altıma yastık koyup saatlerce yatmakdan sıkılmıştım artık bu daha guzel =)

kız silkeleteceksin ama gene 1 saat altına yastık alıp yatıp ayaklarını dikeceksin

kızlar topiginiz hayırlı olsun ne kadar eglencelı bı topik bu böyle
evet canım çok eğlenceli bir topiğimiz oldu...

kız eline mi yapışırdın anacım silkeleseydi ne olacaktı anacım......
he o yaptırmış tadı da damağında kalmış yarın bir daha yaptıracakmış....

geldim kızzz geldimmmmm hee yaptııırdım ben koptuk akşam akşam hiç ikiletmedi kociciğimmmm o yüzden bende ona dedim şu hafta bitsin istediğini yapiciiim kocişim dedim
sende az değilmişsin gireceğin damarı biliyon...ne derse onu yapcan hı....

çıkarma kız kalsın içinde sadece senin bebişin olsun...

ahhhhhaaaa akşama intikam kokusu alıyorum...

hem sevimli hem eğlenceli bi konu sevdim..
merhaba kızlar
çok silkelemeli bir topik canım birde...

allahım mutlulugunuzu bozmasın canım sızın yazdıklarınızı okurken kendımden gecıyorum gulmekten evet gercekten sılkelemek cok komıık oluyo

allahım mutlulugunuzu bozmasın canım sızın yazdıklarınızı okurken kendımden gecıyorum gulmekten evet gercekten sılkelemek cok komıık oluyo
amin canım bozmasın mevlam...öyle sadece okuyup gülmek yok canım...yazacaksın güleceksin cevap verip güleceksin sohbet edip karnına sancılar girecek..en sonunda birde okuyup güleceksin...

amin canım bozmasın mevlam...öyle sadece okuyup gülmek yok canım...yazacaksın güleceksin cevap verip güleceksin sohbet edip karnına sancılar girecek..en sonunda birde okuyup güleceksin...

silkelemeyı daha önce bızde denemıştık esımle gulmekten ölmuştuk sızı okuyunca o geldı aklıma

Böyle bir formül olduğunu bilmiyordum ama ben bacakları yukarı dikip orada oynamaya alışmıştım artık kendi kendimi silkeliyordum hatta dans ediyordum bazı plates hareketlerini (bacak hareketlerinden birkaçı) havaydayken yapmışlıgım var.

sen aşmışsın anacım...biz şimdicik silkeletmekle yetiniyoruz eğer kırmızılar gelirse ki inşallah gelmez gelecek aya dans hareketlerini de katarız işin içine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…