- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.413
- 448
- 37
- Konu Sahibi serap_serap
-
OOH OOHHH GİT SÜSLEN AKŞAMA ÇARPTIRMA VERMEEE KOCİŞİNEDE AKLI BAŞINA GWELSİN
hoşgeldinnnnn ivet biz mutlu topikiizzzz
mutlu olan her yer herkes eğlenceli ve kafa dengidirbenide buraya o çekti heralde
silkelenmeyen kalmasın hanımlarolabilir tabiki... bu topik silkeleme topiği
hemde ne zopalıkk odunla dovcem onuhakkaten kızzzz yorgun dustuler heralde sılkelendıkten sonra aferım senın herıfe kızzz ıs var senınkınde bak sozunu tutuyo ıyı yap yap takıp et tabı yumoslarını malesef ben kullanamıyom onlardan bızımkını doktorum belırlıyo ne zaman yapcamızı doktor yapın deyınce yapıyoz ısın ucu doktor amcaya baglı yanııı
ammaaannnn sorma yaa tam dayalık kız benım herıf sacma geldı beyımıze bende kızdım yok sana cocuk falan dedım dogurmıcam dedım eee hamıle kalırsan nolcak bu ay dedı bende cıkarmam ıcımde tutarım dedım
​bu cok eğlencelı bırseye benzıo denemekte fayda var =))
silkelenmeyen kalmasın hanımlar:122::122::122::122::122:
altıma yastık koyup saatlerce yatmakdan sıkılmıştım artık bu daha guzel =)
Çok hoşsunuz kızlar bayılıyorum size :))
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
mutlu olan her yer herkes eğlenceli ve kafa dengidirbenide buraya o çekti heralde
amin canım amin bir de bebişlerimiz gelirse mutluluğumuz iyice katmerlenip açacak...
evet canım çok eğlenceli bir topiğimiz oldu...kızlar topiginiz hayırlı olsun ne kadar eglencelı bı topik bu böyle
kız eline mi yapışırdın anacım silkeleseydi ne olacaktı anacım......hosgeldın sekerrrrr sen bugun okula gıtmıyomuydun yahuuu:44::44::44: bende tık yok ne yazıkkı yapmadı herıf sılkelemeyı neymıs efendım gecen ay sılkeleyıpdemı hamıle kalmısmısım nerden buluyomusum boyle sacma seylerı anlıycan sadece bacakları havaya dıkmeykle yetındımama sunshıne yapmıs heralde ama onunda sesı kesıldı
sende az değilmişsin gireceğin damarı biliyon...ne derse onu yapcan hı....geldim kızzz geldimmmmm hee yaptııırdım ben koptuk akşam akşam hiç ikiletmedi kociciğimmmm o yüzden bende ona dedim şu hafta bitsin istediğini yapiciiim kocişim dedim
çıkarma kız kalsın içinde sadece senin bebişin olsun...ammaaannnn sorma yaa tam dayalık kız benım herıf sacma geldı beyımıze bende kızdım yok sana cocuk falan dedım dogurmıcam dedım eee hamıle kalırsan nolcak bu ay dedı bende cıkarmam ıcımde tutarım dedım
ahhhhhaaaa akşama intikam kokusu alıyorum...kızzllarrrrr bana musade ben kuafore gıdıyomgecen haftadan berı sacımı boyatcaktım bı fırsat olmadıydı hem herıfe kızmısken ıntıkam almıs olurum boylece gıdıp azcık susleneyım :82::82::124::124:
çok silkelemeli bir topik canım birde...hem sevimli hem eğlenceli bi konusevdim..
merhaba kızlar
evet canım çok eğlenceli bir topiğimiz oldu...
kız eline mi yapışırdın anacım silkeleseydi ne olacaktı anacım......
he o yaptırmış tadı da damağında kalmış yarın bir daha yaptıracakmış....
sende az değilmişsin gireceğin damarı biliyon...ne derse onu yapcan hı....
çıkarma kız kalsın içinde sadece senin bebişin olsun...
ahhhhhaaaa akşama intikam kokusu alıyorum...
çok silkelemeli bir topik canım birde...
amin canım bozmasın mevlam...öyle sadece okuyup gülmek yok canım...yazacaksın güleceksin cevap verip güleceksin sohbet edip karnına sancılar girecek..en sonunda birde okuyup güleceksin...allahım mutlulugunuzu bozmasın canım sızın yazdıklarınızı okurken kendımden gecıyorum gulmekten evet gercekten sılkelemek cok komıık oluyo
amin canım bozmasın mevlam...öyle sadece okuyup gülmek yok canım...yazacaksın güleceksin cevap verip güleceksin sohbet edip karnına sancılar girecek..en sonunda birde okuyup güleceksin...
arkadaşlar ilk başta bizde duyduğumuzda çok güldük yeri geldi dalga bile geçtik... ama geçen ay yapan iki arkadaş şu an hamiş... bu ay bende denedim bata dört gün var... beklemedeyim... battan sonra başlığı açacaktık arkadaşlarla ama dayanamadım... belki bir faydası olur diye erkenden açayım dedim...
ilişki sonrası eşiniz bacaklarınızdan tutup çamaşır silkeler gibi silkeleyecek. sağa sola aşağı yukarı silkelettirin...
gülme krizine girebilirsiniz...ama faydasını gören bilen ve deneyen denedikten sonra da hamiş kalan arkadaşlara rastladım bir kaç topikte... sizlerle paylaşmak istedim...faydası olursa ne mutlu bizlere....
deneyin deneyin özellikle yumoş haftanızda deneyin...silkelemeyı daha önce bızde denemıştık esımle gulmekten ölmuştuk sızı okuyunca o geldı aklıma
Böyle bir formül olduğunu bilmiyordum ama ben bacakları yukarı dikip orada oynamaya alışmıştım artık kendi kendimi silkeliyordum hatta dans ediyordum bazı plates hareketlerini (bacak hareketlerinden birkaçı) havaydayken yapmışlıgım var.
deneyin deneyin özellikle yumoş haftanızda deneyin...
benim bata kaldı 2 gün stresten ölüyorum...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?