silkelet sonra hamiş kal....

hepinize selam kızlar :) okudum yazdıklarınızı da bu silkelet yönetimi nasıl bişey bilen biriniz anlatabilir mi acaba :) ??

ya ben tam anlamadım aslında şimdi ilişkiden sonra ayamı havaya dikicem herif silkele benimi dicem :))) sonra yinemi ayaklaramı havaya dikicem

ya keşke çizimle falan anlatılsa hani cin ali gibi, video olmazda tabi çizim olabilirdi

evet canım eylülde hamiştim.kasımda kürtaj olmak zorunda kaldım...10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş.12 hafta olması gerekirken 2 hafta önce gelişimi duraklamış kalbi durmuştu...zehirlenmek üzereydim alındı bebeğim...ocak ayında doktorum düşünebilirsiniz dedi rahmin tamamen toparlanmaış dedi sıkıntı yok dedi...geçen ay olmadı...bu ay hamişim işte. zaten doktorlar 3 ay korunun diyorlar..ama kürtaj olanlar hemen hamiş kalabiliyormuş rahim temizlendiği için...

ne güzel çabuk kalmışsın hamile inş. bende çabuk kalırım,
doktor bize korunma süresi 1 ay verdi ilk reglinden sonra gebe kalabilirsin dedi, bakalım inş. allah başka acılar göstermesin bize evlatlarımıza sağlık versin inş.

hepinize selam kızlar :) okudum yazdıklarınızı da bu silkelet yönetimi nasıl bişey bilen biriniz anlatabilir mi acaba :) ??

canım çarpışmadan sonra yatağa sen yatacaksın sırt üstü kocişin senin ayaklarından tutup ayakta seni silkeleyecek...çamaşır silkeler gibi...hızlı teslimat için..yumoşlarla spoşları erken buluşturmak için...sonra ayaklarını ister dik ister yat ama ben yattım pek fazla dikmedim işim garanti olsun diyorsan ayakarını biraz havada da dik silkelendikten sonra...

kız nasıl çizeyim...çok basit ya siz yatacaksınız herifiniz sizi silkeleyecek...baş rolde erkekler..siz yatacaksınız keyif çıkartacaksınız...

hemen bu gun denıycemmm ::) yumurtlama gunume 5 gun var ama sımdıden deneyım o gunde denerız sonrasında bebek mujdesı verrırım ınsallahh cok umutlandım:)

hemen bu gun denıycemmm ::) yumurtlama gunume 5 gun var ama sımdıden deneyım o gunde denerız sonrasında bebek mujdesı verrırım ınsallahh cok umutlandım:)
şimdiye kadar deneyenler hamiş canım denemekte fayda var..inşallah sende patlatırsın müjdeli haberini...

maşallah canımmm keşke zarf içinde vereydin yinede sana bişey gelmiş diyeeee

zarf içinde verdim canım zaten... sana gelmiş dedim..kimden dedi bilmiyorum dedim...allah allah dedi.ne yazıyor dedi. ne bileyim dedim açmadım açta bak dedim...kız bu ne dedi...bende ne bileyim dedim....sonra dank etti...eeeee dedi bende neee e siiii dedim. sonra ağladı.hem ağlıyo hem gülüyo...bu değer çok yüksek dedi ne zaman kalmışsın dedi... bende bilmiyorum bana da yüksek geldi dedim yarın gidelim dedi.kır totonu otur dedim hiç bir yere gitmiyorum dedim. tamam dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…