- Konu Sahibi serap_serap
-
emin ol hissediyorsun ben bu ay çok farklıydım...
evet canım eylülde hamiştim.kasımda kürtaj olmak zorunda kaldım...10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş.12 hafta olması gerekirken 2 hafta önce gelişimi duraklamış kalbi durmuştu...zehirlenmek üzereydim alındı bebeğim...ocak ayında doktorum düşünebilirsiniz dedi rahmin tamamen toparlanmaış dedi sıkıntı yok dedi...geçen ay olmadı...bu ay hamişim işte. zaten doktorlar 3 ay korunun diyorlar..ama kürtaj olanlar hemen hamiş kalabiliyormuş rahim temizlendiği için...konu sahibi serap daha önce kürtajmı oldun canım, bende bu ay kürtaj olmak zorunda kaldım 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu korunma sürecindeyim bir ay nisan gibi hamile kalma şansım olacak tekrar ben en geç haziran olarak düşünüyorum ozamana kadar inş. olur
sen kürtajdan ne kadar sonra gebe kaldın???
allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip eder inş.
evet canım eylülde hamiştim.kasımda kürtaj olmak zorunda kaldım...10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş.12 hafta olması gerekirken 2 hafta önce gelişimi duraklamış kalbi durmuştu...zehirlenmek üzereydim alındı bebeğim...ocak ayında doktorum düşünebilirsiniz dedi rahmin tamamen toparlanmaış dedi sıkıntı yok dedi...geçen ay olmadı...bu ay hamişim işte. zaten doktorlar 3 ay korunun diyorlar..ama kürtaj olanlar hemen hamiş kalabiliyormuş rahim temizlendiği için...
inşallah canım bakalım bende silkeleteyım topiğin sana oldugu gıbı bızede ugur getırır belkı
hepinize selam kızlar :) okudum yazdıklarınızı da bu silkelet yönetimi nasıl bişey bilen biriniz anlatabilir mi acaba :) ??
ya ben tam anlamadım aslında şimdi ilişkiden sonra ayamı havaya dikicem herif silkele benimi dicem :))) sonra yinemi ayaklaramı havaya dikicem
ya keşke çizimle falan anlatılsa hani cin ali gibi, video olmazda tabi çizim olabilirdi
yazmadım canım ama sonucu verdim çıldırdı benim ki...hiç beklemiyordu ki bu ay zannediyordu ki geçen hafta gıdaklama haftam...hoşbulduk junior seronun anasınaptın mektup yazıyon mu .....
şimdiye kadar deneyenler hamiş canım denemekte fayda var..inşallah sende patlatırsın müjdeli haberini...hemen bu gun denıycemmm ::) yumurtlama gunume 5 gun var ama sımdıden deneyım o gunde denerız sonrasında bebek mujdesı verrırım ınsallahh cok umutlandım:)
yazmadım canım ama sonucu verdim çıldır benim ki...hiç beklemiyordu ki bu ay zannediyordu ki geçen hafta gıdaklama haftam...
kız nasıl çizeyim...çok basit ya siz yatacaksınız herifiniz sizi silkeleyecek...baş rolde erkekler..siz yatacaksınız keyif çıkartacaksınız...
okuyunca gülme krizine girdim, yapınca nolur bilmiyorumama denemekte fayda var tabee ke
maşallah canımmm keşke zarf içinde vereydin yinede sana bişey gelmiş diyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?