- Konu Sahibi serap_serap
-
dene bak ki ne oluyor kasıklarına gülkmekten sancı giriyor mu girmiyor mu...
çarptır dır canım o çarpıp çarptıracan herifine kendini...tobe tobe....kız onu anladımda, başları okudum da çarpıt diye bişi yazmışsınız çarpıt ne onu anlamadım ??
despot gacııı
zarf içinde verdim canım zaten... sana gelmiş dedim..kimden dedi bilmiyorum dedim...allah allah dedi.ne yazıyor dedi. ne bileyim dedim açmadım açta bak dedim...kız bu ne dedi...bende ne bileyim dedim....sonra dank etti...eeeee dedi bende neee e siiii dedim. sonra ağladı.hem ağlıyo hem gülüyo...bu değer çok yüksek dedi ne zaman kalmışsın dedi... bende bilmiyorum bana da yüksek geldi dedim yarın gidelim dedi.kır totonu otur dedim hiç bir yere gitmiyorum dedim. tamam dedi...
herkes bizmi çarpışma desinçarptır dır canım o çarpıp çarptıracan herifine kendini...tobe tobe....
ilişkiden sonra eşin silkeleyecek seni...
Tünaydıınnnnnnnnn dünürüüüümmmm ve topik halkıııııııı
hoşgeldin dünürüm...nassın bakim...
despot gacıııseni gestapo ben kaçar öptüm bebekiniii
şimdiye kadar deneyenler hamiş canım denemekte fayda var..inşallah sende patlatırsın müjdeli haberini...
herkes bizmi çarpışma desingaliba bu tabir ilk benden çıkmıştı
içgüveysinden halliceSen nasılsınnn damadım nasıllll
çarptır dır canım o çarpıp çarptıracan herifine kendini...tobe tobe....
ilişkiden sonra eşin silkeleyecek seni...
saol canım inşallah bende hamıleyım dıye bılırım 7 mart adet tarıhım daha var o gune kadar denıycem inşallah rabbım bu kez vercek..
sende işe yaramış görünüyo canımayınn 19 bat ım heyecanla onu bekliyorum. bebiş gelmezse, silkelettiricem artıkın
damadın çok hızlı çıktı canım duydu herhalde dışarıda kız bulduğumu hızlı büyüyeyim de bir an önce dışarı çıakyım diyo...
gözünüz çıkmasın emi
çarptır ne diyorum bende allahda sizi güldürsün
bana çarptır diyomuşum kocama, suratıma bi tane indiriyomuş napıyosun ddediğimde e sen dedin
OOYYY OYYYY OYYYY PEŞİNE GELCEZ İNŞALLAHHHHATUNUUUUU HATUNUDA ONA ÇEKSEDE GELSE BİR AN ÖNCE BENDE DAHA GELEN GİDEN YOK VARSA KESİN SÜZÜK BABASINA ÇEKMİŞTİR
inşallah canım ilk başta güven kendine bu ay olacak diye...yumoş haftan yaklaşıyor dene bakalım sende faydasını görürsün senden de güzel haberleri alırız inşallah...
ben mınıcık ufacık bıseyım zaten kocamın yanında ii sılkelıyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?