silkelet sonra hamiş kal....

despot gacııı seni gestapo ben kaçar öptüm bebekiniii

çarptır dır canım o çarpıp çarptıracan herifine kendini...tobe tobe....
ilişkiden sonra eşin silkeleyecek seni...

gözünüz çıkmasın emi
çarptır ne diyorum bende allahda sizi güldürsün

bana çarptır diyomuşum kocama, suratıma bi tane indiriyomuş napıyosun ddediğimde e sen dedin

saol canım inşallah bende hamıleyım dıye bılırım 7 mart adet tarıhım daha var o gune kadar denıycem inşallah rabbım bu kez vercek..

inşallah canım ilk başta güven kendine bu ay olacak diye...yumoş haftan yaklaşıyor dene bakalım sende faydasını görürsün senden de güzel haberleri alırız inşallah...

damadın çok hızlı çıktı canım duydu herhalde dışarıda kız bulduğumu hızlı büyüyeyim de bir an önce dışarı çıakyım diyo...

OOYYY OYYYY OYYYY PEŞİNE GELCEZ İNŞALLAHHHH ATUNUUUUU HATUNUDA ONA ÇEKSEDE GELSE BİR AN ÖNCE BENDE DAHA GELEN GİDEN YOK VARSA KESİN SÜZÜK BABASINA ÇEKMİŞTİR

gözünüz çıkmasın emi
çarptır ne diyorum bende allahda sizi güldürsün

bana çarptır diyomuşum kocama, suratıma bi tane indiriyomuş napıyosun ddediğimde e sen dedin

biz ona çarpışmak diyoruz canım..çarpıştıktan sonra yani ilişkiden sonra silkeleyecek kocan...sakın çarp marp deme eli de ağırsa yamulursun...

OOYYY OYYYY OYYYY PEŞİNE GELCEZ İNŞALLAHHHH ATUNUUUUU HATUNUDA ONA ÇEKSEDE GELSE BİR AN ÖNCE BENDE DAHA GELEN GİDEN YOK VARSA KESİN SÜZÜK BABASINA ÇEKMİŞTİR

ya neden gelmedi ki... canım ne zaman yumutladın sen farkettin mi..kız geç döllenme olmasın... babası duymasın süzük müzük...

inşallah canım ilk başta güven kendine bu ay olacak diye...yumoş haftan yaklaşıyor dene bakalım sende faydasını görürsün senden de güzel haberleri alırız inşallah...

inallah canım umutlanıyorum deneyıpte hamıs kalanları okuyunca neden bende kalmayım kı dıye dusunuyorum olcak olcak bu ay emınım:)

seroo naptın gülüm sölemedinmi daha herifine bebişi?bu arada betan ne güzel çıkmış inş kat kat artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…