- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
ayy yazık yaa..nasıda heyecanlı...inş kucagınızada alırsınız canm...ndn kimseye sölemednz daha grüncemi söylyceksiniz..bde kardesin orda deilmiydi o duymadımı??
yok yawrum baktırmadımm zaten eşimde acele etmem taraftarı değil beklemedeyizSonrasına göre silkeleme merasimine geceriz artıkınn
haftaya da gelmezse bi git derim canım ben...
öyle yapıcam kuzucummmm sen damadıma yi bak biz peşine yetişrirz nede olsa Allahın izniyle
anladım cnm ama söylersiniz bnce insan böle bi hbri herkesle paylasmak istiyo..tercih sizin artk..bebiş iyi olsunda gerisi önemli diil zaten..burada canım ama söylemedik kimseye cinsiyet bellioluncaya kadar da söylemeyecemm kimseye öyle karar aldık tabi benim herif ne kadar uyar bilemem...
yok canım ben ilk üç ay riskli olduğu için söylemeyi düşünmüyorum..olumsuz sonuçlanırsa bakışlardan rahatsız oluyorum iyice depresyona giriyorum..anladım cnm ama söylersiniz bnce insan böle bi hbri herkesle paylasmak istiyo..tercih sizin artk..bebiş iyi olsunda gerisi önemli diil zaten..
seroşş ne hissediyon kız...kızmı? erkekmi?
allah korusun cnm...hem onlara neki ya olursada allahtan olmazsadayok canım ben ilk üç ay riskli olduğu için söylemeyi düşünmüyorum..olumsuz sonuçlanırsa bakışlardan rahatsız oluyorum iyice depresyona giriyorum..
allah korusun cnm...hem onlara neki ya olursada allahtan olmazsada
aslında bn bişi hissetmiyrm daha ama bnmkini herkes erkk hissediyo o yüzden bilinç altımda erkk var...eli ayagı düzgün, saglıklı olsunda kızımızda yok oglumuzda rabbim hayırlısını nsaiip etsin....erkek diye hissediyorum sen ne hissediyon...
aslında bn bişi hissetmiyrm daha ama bnmkini herkes erkk hissediyo o yüzden bilinç altımda erkk var...eli ayagı düzgün, saglıklı olsunda kızımızda yok oglumuzda rabbim hayırlısını nsaiip etsin....
aslında bnde öyle herkese tekrardan düştü diye izahat wermek zorunda kalmıştım..bu sefer bizde temkinliyiz yeni yeni söylüyoruz...en yakın arkadaslarımız bile yeni duydu...canım bir kere yaşadımaynı hataları yapmak istemiyorum...
aslında bnde öyle herkese tekrardan düştü diye izahat wermek zorunda kalmıştım..bu sefer bizde temkinliyiz yeni yeni söylüyoruz...en yakın arkadaslarımız bile yeni duydu...
bende okuldan bir arkadaşa söyledim sadece onun haberi var..bir eşimin birde sizlerin...
kızzz esın nasıl tepkı verdı anlat bakayım bı hele
çift dikiş canım sağlıklı olsunda vala yeterki olsun ilk günü tutsa bile değer yüksek inş.ikiz olur varya vala böyle diyosun oldu bitiye bağladım tedaviye başlarsam iğnemi yaptığım gün kamyon çarpmış gibi çarpayım madem çarp diyosn senimi kıracamm
o benden de sulu göz çıktı canım bu ne diyookuman yok mu dedim bende...sonra ağladı öptü beni...
kız kocama sevgililer gününde demedim...ay ağzında bakla ıslanmaz bu konu da onun iki de bir arayıp tembihiçekiyorumsakın bak kimseden duymayayım seninle papaz oluruz diye tehdit ediyorum...ayyyyy kıyamam ben sızeeee kızzz nasıl mutlu olmustur kocısın tam sevgılıler gunu hedıyesı oldu desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?