silkelet sonra hamiş kal....

ayy yazık yaa..nasıda heyecanlı...inş kucagınızada alırsınız canm...ndn kimseye sölemednz daha grüncemi söylyceksiniz..bde kardesin orda deilmiydi o duymadımı??

burada canım ama söylemedik kimseye cinsiyet bellioluncaya kadar da söylemeyecemm kimseye öyle karar aldık tabi benim herif ne kadar uyar bilemem...

burada canım ama söylemedik kimseye cinsiyet bellioluncaya kadar da söylemeyecemm kimseye öyle karar aldık tabi benim herif ne kadar uyar bilemem...
anladım cnm ama söylersiniz bnce insan böle bi hbri herkesle paylasmak istiyo..tercih sizin artk..bebiş iyi olsunda gerisi önemli diil zaten..

anladım cnm ama söylersiniz bnce insan böle bi hbri herkesle paylasmak istiyo..tercih sizin artk..bebiş iyi olsunda gerisi önemli diil zaten..
yok canım ben ilk üç ay riskli olduğu için söylemeyi düşünmüyorum..olumsuz sonuçlanırsa bakışlardan rahatsız oluyorum iyice depresyona giriyorum..

aslında bn bişi hissetmiyrm daha ama bnmkini herkes erkk hissediyo o yüzden bilinç altımda erkk var...eli ayagı düzgün, saglıklı olsunda kızımızda yok oglumuzda rabbim hayırlısını nsaiip etsin....

aynen canım elleri ayakları düzgün olsun hayırlı evlat ve sağlıklı olsunlar başka birşey istemiyorum

aslında bnde öyle herkese tekrardan düştü diye izahat wermek zorunda kalmıştım..bu sefer bizde temkinliyiz yeni yeni söylüyoruz...en yakın arkadaslarımız bile yeni duydu...

bende okuldan bir arkadaşa söyledim sadece onun haberi var..bir eşimin birde sizlerin...

kızzz zeynoo hosgeldın ne ara geldın valla kac gundur gıremeyınce nete kacırmısım olayları

kızlaarrr gecen sacımı boyatam dıye bı gıttım anca geldım valla bı guzel oldu saclarım kara garıydım sarı garı oldum valla 5.5 saatte bıttı ısım ama sonuc super oldu

ayyyyy kıyamam ben sızeeee kızzz nasıl mutlu olmustur kocısın tam sevgılıler gunu hedıyesı oldu desene
kız kocama sevgililer gününde demedim...ay ağzında bakla ıslanmaz bu konu da onun iki de bir arayıp tembihiçekiyorumsakın bak kimseden duymayayım seninle papaz oluruz diye tehdit ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…