silkelet sonra hamiş kal....

ınsallah ucuz dogurursun

eee katlanacak eli mecbur..intikam ne için var alınmak için şikerim

vaayyyy tuttum bunu bı hamıs kalayımda neler cektırcem herıfe anasından emdıgı sut burnunda gelcek gecen ay hamıle oldugumu soyleyınce 10 dkda bır canın bısey ıstıyomu ıstıyosa soyle hemen alıp geleyım dıyodu bende en sonunda dellendım ulan herıf bı otur oturdugun yerde sıktın sabahtan berı sorup durmaktan benım canım araba ıstıyo arabaya aserdım gıt bana araba al dedım en sonun benım herıfde ohaaa daha neler mılletın canı erık ıster karpuz ıster benım karı araba ıstıyo dedı ve bu son oldu bı dahada sormaya cesaret edemedı

valla ben nazanırım hiç kusura bakmasın...doya doya tadını çıkartırım hamişliğin tadını ..

eşimin değerleri sınırda ne yüksek ne az yani..benim de yumurtalarım çatlamıyomuş.. 2 sene önce hamile kalmıştım kendiliğinden sonra bir daha olmadı

eşine de arı sütü ve polen canım ya da keçiboynuzu yedirdin mi....nohutunda faydası varmışbilgin olsun ben bu ay nohutu yedirdim bol bol...birde kabak çekirdeği...

iyiyiz canım geçmişe dalmıştım neler konuşmuşuz diye...ben bir ara ikiz olacak demeişim de tırsar oldum dünden beri...ikiz olma ihtimali yüksekmiş..

kızım gene çatlatmışsınız topiğiiii sonradan okuması zor oluyor... bende çarptırdım sabah sabah silkelettim yattım 1 saati geçgin... kocişide yolladım iş yapacam tabi çene çalmaktan yapabilirsem... abowww kızz ikiz olursa asklında bi yönden iyi bir taşla iki kuşşşş hadi yine iyisin bebeaaammm

fazla kızdırma dorduz dıye dua ederım bak

peliiiiinnn sen napıyosun bebeaaammm varmı senden bir gelişmeeee??? napıyon uzun zamandır gözükmüyon kızzz

canım incir kürünü yaptın mı hiç peki...

geçen ay iğne tedavisi görüyodum onla birlikte incir ve havuç suyunuda denedim daha kür bitmeden adetimin 19. gününde kanamam geldi 10 gün sürdü acaba 2 tedaviyide birlikte yaptığım için mi anlamadım bende korktum bir daha denemedim artık

heccc kuzummmm safak sayıyom batım ıcın 10 gunum kaldı evet yaa bu ara fazla gıremedım gezmekten fırsat bulamadımkı ama bugun hıcbı ısım yok aksama kadar burdayım aksam yıne gezmelere devam bebıs sevmeye gıtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…