- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
kız sen ne gaddar cıktın oyle yahuu allah kocısıne sabır versın cok zor bı gebelık beklıyo kocısını
var canım..birde bende ki yımırta sayısı fazla oluyor...ondan korkuyorum zaten herife silkelettiriken bütün yumurtalar döllendiyse işin var sero diyom...dün bat günümdü batta o değer çok yüksek..kafam karmakarışık oldu...işin ilginç tarafı bugün hem sağ kasığım hem sol kasığım ağrıyor...
eee katlanacak eli mecbur..intikam ne için var alınmak için şikerim
eee katlanacak eli mecbur..intikam ne için var alınmak için şikerim
üçüz mü yoksa ucuz mu...ınsallah ucuz dogurursun
valla ben nazanırım hiç kusura bakmasın...doya doya tadını çıkartırım hamişliğin tadını ..vaayyyy tuttum bunu bı hamıs kalayımda neler cektırcem herıfe anasından emdıgı sut burnunda gelcekgecen ay hamıle oldugumu soyleyınce 10 dkda bır canın bısey ıstıyomu ıstıyosa soyle hemen alıp geleyım dıyodu bende en sonunda dellendım ulan herıf bı otur oturdugun yerde sıktın sabahtan berı sorup durmaktan benım canım araba ıstıyo arabaya aserdım gıt bana araba al dedım en sonun benım herıfde ohaaa daha neler mılletın canı erık ıster karpuz ıster benım karı araba ıstıyo dedı ve bu son oldu bı dahada sormaya cesaret edemedı
üçüz mü yoksa ucuz mu...
canım hayırlı olsun hamiş olmuşsun bu kadar etkilimi bu yöntem yahu :) birşey sorucam senin bir sorunun varmıydı ne kadar süredir istiyordun
yaklaşık bir yıl oldu canım bir defa kürtaj oldum başka bir sorunum yoktu...
hahahhaaa allah senııı yaaa üçüz üçüz
ikize tamam da üçüz çok zor olur yafff
anladım canım biz 3 senedir istiyoruz bizimkisi biraz zor ama bakalım
fazla kızdırma dorduz dıye dua ederım bak
bir sıkıntı var mı peki canım eşinde...
eşimin değerleri sınırda ne yüksek ne az yani..benim de yumurtalarım çatlamıyomuş.. 2 sene önce hamile kalmıştım kendiliğinden sonra bir daha olmadı
eşimin değerleri sınırda ne yüksek ne az yani..benim de yumurtalarım çatlamıyomuş.. 2 sene önce hamile kalmıştım kendiliğinden sonra bir daha olmadı
iyiyiz canım geçmişe dalmıştım neler konuşmuşuz diye...ben bir ara ikiz olacak demeişim de tırsar oldum dünden beri...ikiz olma ihtimali yüksekmiş..
fazla kızdırma dorduz dıye dua ederım bak
canım incir kürünü yaptın mı hiç peki...
eşine de arı sütü ve polen canım ya da keçiboynuzu yedirdin mi....nohutunda faydası varmışbilgin olsun ben bu ay nohutu yedirdim bol bol...birde kabak çekirdeği...
kızım gene çatlatmışsınız topiğiiii sonradan okuması zor oluyor... bende çarptırdım sabah sabah silkelettim yattım 1 saati geçgin... kocişide yolladım iş yapacam tabi çene çalmaktan yapabilirsem...abowww kızz ikiz olursa asklında bi yönden iyi bir taşla iki kuşşşş hadi yine iyisin bebeaaammm
peliiiiinnn sen napıyosun bebeaaammm varmı senden bir gelişmeeee??? napıyon uzun zamandır gözükmüyon kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?