- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
ben kızıla boyattım 4 saatten fazla kaldım sarıya boyattsaydım beşi bulurdu benimde...az daha koyulaştıracaktım saçımı ama kaldı malessef bebek olunca idare etcez bu saçla şimdicik...kızlaarrr gecen sacımı boyatam dıye bı gıttım anca geldım valla bı guzel oldu saclarım kara garıydım sarı garı oldum valla 5.5 saatte bıttı ısım ama sonuc super oldu
evet canım çok eğlenceli bir topiğimiz oldu...
kız eline mi yapışırdın anacım silkeleseydi ne olacaktı anacım......
he o yaptırmış tadı da damağında kalmış yarın bir daha yaptıracakmış....
sende az değilmişsin gireceğin damarı biliyon...ne derse onu yapcan hı....
çıkarma kız kalsın içinde sadece senin bebişin olsun...
ahhhhhaaaa akşama intikam kokusu alıyorum...
çok silkelemeli bir topik canım birde...
ben kızıla boyattım 4 saatten fazla kaldım sarıya boyattsaydım beşi bulurdu benimde...az daha koyulaştıracaktım saçımı ama kaldı malessef bebek olunca idare etcez bu saçla şimdicik...
valla hemde ne ıntıkam aldım kızz gorsen aklın cıkar arkadas aklı sıra bana yanasmaya calısıyodu bı bahaneyı bulup sıyrıldım sonra tv ızlerken uyuyp kalmıs numarası yaptım yazık kocısıme oda yedısonra vıcdan azabı cektım ama affetmek yokkkk o benı sılkelemedı cunku
bosver rıske atma 9 ayda guzel olmayıver nolcak bebısın guzel olsun o daha onemlı demı ama
kız kocama sevgililer gününde demedim...ay ağzında bakla ıslanmaz bu konu da onun iki de bir arayıp tembihiçekiyorumsakın bak kimseden duymayayım seninle papaz oluruz diye tehdit ediyorum...
kız ne zaman dedın yaa ben sevgılıler gununde dedın dıye hatırlıyodum yanlıs hatırlıyom demekkı :44::44:
kız yumoş haftanda değil miydin bir şartla deseydin silkelyeceksen varım deseydin...
dün dedim canım ...
yanlış hatırlıyon sen o zaman..demeyecektim de kafaya çok takıyordu...üzmeyeyim dedim daha fazla...
hoşgeldin canım..evet hamişmişim...selam
eglenceniz bol olsun :)
serap hamilemi merak ettimm onu sormaya geldim :)
selam
eglenceniz bol olsun :)
serap hamilemi merak ettimm onu sormaya geldim :)
kız bı gun once yaptıydık yaa bıde ertesı gun yaptık zaten doktorda en az gun asırı dedıydı o yuzden tuttu yanıı sıkıntı yok bebısım yoksa ben yaparmıyım hıc oyle yemısım ıntıkamı hamıs kalınca daha ne ıntıkamlar alcam ben ondan yandı benım koca
silkeleyerkmi hami$ oldun yani :)hoşgeldin canım..evet hamişmişim...
yanı azcıkda olsa o bebısde adamcagızında emegı var bılmek hakkı
evet hamıs serap bebısımız gelıyooohemde ne hamıle degerlerı tavan yaptı resmen
silkeleyerkmi hami$ oldun yani :)
imzanda varmi$ gormedim kusura bakma canim
Allah tamamina erdirsin in$allah ..
he valla intikam için 9 ay devam edecek...intikamın acısı pis olur...
offf ne ıntıkam ama ben sımdıden acık acık tehdıt edıyom adamı hazırlıklı ol gece gunduz heran hersey olabılır hamıle kalınca dıyomoda napalım olsunda sag salım katlanırız dıyo bende kıyamıyom oyle deyınce kızz
ben kıyarım valla bana ne...tek gelsin bebişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?