silkelet sonra hamiş kal....

kızlaarrr gecen sacımı boyatam dıye bı gıttım anca geldım valla bı guzel oldu saclarım kara garıydım sarı garı oldum valla 5.5 saatte bıttı ısım ama sonuc super oldu
ben kızıla boyattım 4 saatten fazla kaldım sarıya boyattsaydım beşi bulurdu benimde...az daha koyulaştıracaktım saçımı ama kaldı malessef bebek olunca idare etcez bu saçla şimdicik...

valla hemde ne ıntıkam aldım kızz gorsen aklın cıkar arkadas aklı sıra bana yanasmaya calısıyodu bı bahaneyı bulup sıyrıldım sonra tv ızlerken uyuyp kalmıs numarası yaptım yazık kocısıme oda yedı sonra vıcdan azabı cektım ama affetmek yokkkk o benı sılkelemedı cunku

ben kızıla boyattım 4 saatten fazla kaldım sarıya boyattsaydım beşi bulurdu benimde...az daha koyulaştıracaktım saçımı ama kaldı malessef bebek olunca idare etcez bu saçla şimdicik...

bosver rıske atma 9 ayda guzel olmayıver nolcak bebısın guzel olsun o daha onemlı demı ama

kız yumoş haftanda değil miydin bir şartla deseydin silkelyeceksen varım deseydin...

kız kocama sevgililer gününde demedim...ay ağzında bakla ıslanmaz bu konu da onun iki de bir arayıp tembihiçekiyorumsakın bak kimseden duymayayım seninle papaz oluruz diye tehdit ediyorum...

kız ne zaman dedın yaa ben sevgılıler gununde dedın dıye hatırlıyodum yanlıs hatırlıyom demekkı :44::44:

kız yumoş haftanda değil miydin bir şartla deseydin silkelyeceksen varım deseydin...

kız bı gun once yaptıydık yaa bıde ertesı gun yaptık zaten doktorda en az gun asırı dedıydı o yuzden tuttu yanıı sıkıntı yok bebısım yoksa ben yaparmıyım hıc oyle yemısım ıntıkamı hamıs kalınca daha ne ıntıkamlar alcam ben ondan yandı benım koca

he valla intikam için 9 ay devam edecek...intikamın acısı pis olur...

silkeleyerkmi hami$ oldun yani :)
imzanda varmi$ gormedim kusura bakma canim
Allah tamamina erdirsin in$allah ..

bu ay silkelendik bolca canım...nasip diyelim ama farklı olan şey silkelenmekti...sağol canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız...

he valla intikam için 9 ay devam edecek...intikamın acısı pis olur...

offf ne ıntıkam ama ben sımdıden acık acık tehdıt edıyom adamı hazırlıklı ol gece gunduz heran hersey olabılır hamıle kalınca dıyom oda napalım olsunda sag salım katlanırız dıyo bende kıyamıyom oyle deyınce kızz

ben kıyarım valla bana ne...tek gelsin bebişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…