- Konu Sahibi serap_serap
-
heccc kuzummmm safak sayıyom batım ıcın 10 gunum kaldı evet yaa bu ara fazla gıremedım gezmekten fırsat bulamadımkıama bugun hıcbı ısım yok aksama kadar burdayım aksam yıne gezmelere devam bebıs sevmeye gıtcem
kız orası öyle ikisi bir arada büyür de onlar büyüyene kadar olan da bana olur...kızım gene çatlatmışsınız topiğiiii sonradan okuması zor oluyor... bende çarptırdım sabah sabah silkelettim yattım 1 saati geçgin... kocişide yolladım iş yapacam tabi çene çalmaktan yapabilirsem...abowww kızz ikiz olursa asklında bi yönden iyi bir taşla iki kuşşşş hadi yine iyisin bebeaaammm
ibrahim saraçoğluna sorsaydın canım telefonda görüşme imkanın varmış bilgin olsun...faydasını gören çok...eylülde ben yaş inciri bolca tükettim o ay 6 yumurtam vardı hesapla canım gerisini sen..geçen ay iğne tedavisi görüyodum onla birlikte incir ve havuç suyunuda denedim daha kür bitmeden adetimin 19. gününde kanamam geldi 10 gün sürdü acaba 2 tedaviyide birlikte yaptığım için mi anlamadım bende korktum bir daha denemedim artık
yok canım hergün değil haftada bir gün yemeğini yaptım yedik zaaetn sever nohutu...nohutun yemeğini yapıp hergün mü yedirdin canım
senle biz aynıyız hemen hemen kuzucuğum... öarptırmaya devam ediyormusun sen ??
sev bakalım bende geçen hafta gittim ziyareteee çok tatlı oluyorlar sıpalar.. inşalllahhh martta alacaz hamiş haberlerimiziii ayın sonunda yada...
yok sekerım carpısmaya ara verdım artık yeter bu kadar 1 haftadır caprıyom adamı carpcak yerlerım agrıdı artıkbakalım yavas yavas belırtıler olusmaya basladı bende ama gecen ayda boyle olmustum adet oldugum zamanda boyle oluyorum bakalım artık hayırlısı bu arada pazartesı aksamı yola cıkıyorum nevsehıre dogru akacam kısmetse hcgyı orda yaptırcam ayın 25ınde sonuca gore gelcem artık bende durumlar boyle sen neler yapıyon
unutur muyum canım..neler paylaştık orada...ya dikkat etmeye başladım.dün eşime söyledim..baskı yapıyor işte bak yemene içmene dikkat et diye..Allahtan evde değil sürekli..besleniyorum diye. gerçi besleniyorum da aç kalmamaya çalışıyoruz az az yiyorum.sık sık tüketiyorum...valla ikiz olursa o zaman sıkıntı olur canım benim için beslenme de..saldırırım artık gördüğüm herşeye...
topiğe arada uğrarım tecrübelilerden faydalanmakta yarar var...çizelgede olcam azcık + çıksamda olcak o kadar..regl haftanın verdiği bir şişkinlikte var..2-3 ay regl günlerinde şişerim vücut alışıncaya kadar oluyormuş bunlar...
pazartesi ben sana bildiririmimi yaparım canım sabah erkenden...
valla böyle bir akım aldı başını gidiyor gırgırla başladık ilk başta benden önce deneyenler hamişler şu an pıtpıtlarını bile duydular...benle bir arkadaş denedik gırgırına bu ay ikimizde hamişiz...valla bilmiyorum tesadüf mü bir etkisi var mı anlamadık deneyimlerimizi paylaştık umarım faydalı oluruz arkadaşlara...
olur canım demesi kolay aile de olduğu için biliyorum zorluğunu dışarıdan çok sevimli görünüyorlar ama olan annelere oluyor...serapcı bişe olmass bebeğimmm allah kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını vermezmiş... ne güzel iştee nar giibi... ben yaptım birtane hastaneye gittim 2 taneee
kızzz zeynoo hosgeldın ne ara geldın valla kac gundur gıremeyınce nete kacırmısım olayları
aman canım sen herkesı dınleme. onu ye bunu ye derken 15-20 kılo alınıyor. ama en saglıklısı en fazla 10 kılo almakmıs mesela. oyuzden sen kocısı de aılelerı de dınleme. .
ıkız olunca ıstahın bıraz daha acık olur tabıkı. hayırlısı bakalım ben cok korkarım ıkız bebekten. kaynana ya da anne de yok yanımda. ıkı bebek dusunemıyorum bıle. kesın ısı de bırakmam gerekır ıkız olsa. tedavılerde ıkız ucuz cok oluyor oyuzden ıkı tup bebekte de korkmustum hep bundan. bakalım hayırlısı nasıl olur bılmıyorum bakalım bır tane saglıklı nasıp olsun da ınsaallah baska bırsey umrumda olmaz.
su an zaten hazır degılım saglık olarak. ıyıce zayıflamak ıstıyorum zaten olmuyor bebıs . ama zayıflayınca ben de bır muddet tedavıye gıtmeden, bekleyecegım ozaman alırım senden tavsıyelerı.
kendıne cok ıyı bak pazartesı sabah gorusuruz
kızlar bu ay hem soğan hem incirkürü tabi havuçla beraber hem hayt tohumu hemde klomn ve ovitrelleyi düşnüyorum ayyy çocuk isterken komalık olmam demi kızlar sizce uygulasammı hepsini birden yoksa birazını elesemmi
hoşbuldum canım bizim kızlar hep buraya uğramış demk teknik hoşunuza gitti canım deneyecenmi ayşegül sen ve alimede uğramış tabbiii bende konu çok hoş uygulayacanmı bu arada bende de bi teknik var yüzde yüz tutuyor ısrar etme söylemem
kimseyi dinlemem canım...dik kafalıyım o konuda..doktorum geçen hamişlikte kilolu hamiş kalanlar daha az kilo alır merak etme demişti..ama ne kadar doğru bilemem...ikiz olursa bana çok zor olur canım kayınvalidem burada ama her zaman yanımda olmaz ki...
senin de hakkından hayırlısı canım..istediğin zamanda kucağına verir Rabbim...
pelinnnnnn uyumaaaa kız uyudun mu?
kızlar bu ay hem soğan hem incirkürü tabi havuçla beraber hem hayt tohumu hemde klomn ve ovitrelleyi düşnüyorum ayyy çocuk isterken komalık olmam demi kızlar sizce uygulasammı hepsini birden yoksa birazını elesemmi
bu ay soğan kürü yaptım hayıt suyunuda içiyorum bende çikolata kisti var adet olduktan sona hepsini aynı anda düşünüyodum hangilerini yapsamkicanım bana kalırsa hepsini birden yapma derim...
tabı soylemede bız hamıs kalmayalım sadece sen kalbenım kocıs yapmadı yaa sacla geldı beyefendıye gecen ay sılkeledımdemı hamıle kaldın dedı o yuzden bızım sılkeleme ısı yalan oldu ıste bı umut beklıyoruz 10 gunum kaldı bata ama nasıl gecıcek zaman hıc bılmıyorum
valla artık deneyip göreceğiz canım kilo konusunu..aslında sıkıntılı ama bebek çok istiyorduk.neyse sağlıklı gelsinde kiloyu da veririz doğumdan sonra inşallah..anneler çok titiz kayınvalideye o yüzden söylettirmedim kadın diğer hamilelikte hasta muamelesi yapıyordu benim hiç tarzım değil iş yapma şöyle yapma yat diyordu...eşime şimdi tembihi çektim kimsenin haberi olmayacak diye...o konuda haklısın canım. bızım muhasebecı abla vardı 95 kılo falandı.7 aya kadar herkes gobek sandı kımse farketmedı valla. sanırım dogru bırsey.hatta bana da soyledıler hamıle olsan az kılo alırsın dıye. ama ıste korkuyorum gebelık sekerını falan tetıklıyor kılolu olmak. oyuzden zayıflamayı tercıh ettım ben de tedavı oncesı. bakalım senın kılona ınınce belkı bırakırım dıyetı ve tedavıye gıderım daha 1 yıl var. sen kucagına aldıgında, ben de gırısımlere baslıyor olurum belkı. kısmet. ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın. yoklugu da cok zor mutlulugu da cok guzel bırsey.
ben de rahat ederım o konuda. annem dıkkatlı beslenen bırıdır zaten yanımda da degıl kaldı kı ay sunu ye bunu ye dıye pofpoflayan bır anne hıc olmamıstır. kaynanam oyle bırıdır. yanımda olsa 200kılo olurum ama o da bahce falan ugrastıgı ıcın gelemıyor bıle. evlendıgımızden berı bır kez geldı bır gunlugune. bız de zaten 4-5 ayda ıkı gun ancak gıdıyoruz oyuzden kazasız belasız atlatırım ben o donemı.
tabı soylemede bız hamıs kalmayalım sadece sen kalbenım kocıs yapmadı yaa sacla geldı beyefendıye gecen ay sılkeledımdemı hamıle kaldın dedı o yuzden bızım sılkeleme ısı yalan oldu ıste bı umut beklıyoruz 10 gunum kaldı bata ama nasıl gecıcek zaman hıc bılmıyorum
ayy ne bılım uykum geldı sanırım uyuyasım var yaaa:84::84::84::84: muzık dınlıyom delı gıbı sabahtır o vıdeo senın b vıdeo benım fınkatıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?