silkelet sonra hamiş kal....

kıız ne diyosun öyle sen vah bacııım kafayı yediğimizin kanıtır bunlar rabbim yardımcımız olsun

hacı ne diyosun sen yemedinmi daha ben çoktan yedim bu ay hedef yüksek hep bi çocuk hayali kurarken hedefi yükselttim şimdi dördüz hayali kuruyorum

canım bir kere soğanla incir kürünü bir arada yapmayın diyor saraçoğlu...

yok anacım sılkeleme ısı yatar bızım artık allah korusun bı 10 yıl falan olmazsa anca oyle sılkeler benımkı benı bıraz ınatcıdır bu konularda valla kafam duscek sımdı laptobun ustune kız resmen gozlerım kapanıyo yaa yatsam uyurum su an ama ısyerınde yatcak yer yok kocısın odasındakı koltugamı gıdıp kıvrılsam acaba

canım ya senın kılonda ne var sorun olacak. ben kendımden bahsedıyorum. hıcbırseycık olmaz sana merak etme ınsaallah. maasallah fıstık gıbısın. cıtır olmaya calısırken hamıle kaldın. ne var kı bunda yanı. bebıs dogunca tekrar aramızda olursun ve cıtır olursun merak etme sen.

,gece uyumadınmı kızz sennnn

yoksam hamilemisin... hehehee

kızz sakın hepsını bır deneme hamıs olcam dıye yumurtalıklarından olursun sogan ıncır ve havucu bırak bence hayıt tohumu cok ıyıymıs onu yap bıde tabı ılaclara devam

korkuttun beni yaa bu ay soğan kürü yaptım arada şefaf kan şeklinde yapış yapış lastik gibi akıntım oluyo keşke diyorum kistim gitse

korkuttun beni yaa bu ay soğan kürü yaptım arada şefaf kan şeklinde yapış yapış lastik gibi akıntım oluyo keşke diyorum kistim gitse

sogan kuru ıltıhap falan varsa sokuyomus bıde kıstlerı erıtıyomus belkı ondan oyledır gelen akıntı senın bat ne zaman

valla kuzu 1.30 yattım sabah 10.30 da kalktımama hala uykum var acıkcası pek umudum yok hamıs falan degılım bence kafayı yedım ya ondan uyku basıyo heralde

kızım deprosyona falan girmede.. uyku hali depresyon belirtiside olabilir... sende ben gibisin haaa umut ett umudu kaybetmee hiç bizaman..

ayrılmayacam ki kız sizden listede olcam siz kilo verirken bende alacağım...

sogan kuru ıltıhap falan varsa sokuyomus bıde kıstlerı erıtıyomus belkı ondan oyledır gelen akıntı senın bat ne zaman

aşılama yaparken yumurtam çatlamamıştı kist yapmıştı doğm kontrl hapı vermişti dr.iki kistle bu ay yaşadım diğri gitmştr kesin keşke çikolata kistimde gitseydi

yok yok daha o aşamaya gelmemişsin...silkelende kendine gel bu ne yawww.. bebeşin etkilenirse görürsün sen o zaman...

iyiki sormuşum tşk.canım incir kürünü aradan çıkartayım kızzsaraçoğlu anlamış benim gibi akıllılar olacağını iyiki uyarmş iyiki sende söyledin

canım zaten klomen kullanacaksın ya incirde aynı işe yaradığı için onu çıkar aradan kisttin için bence soğan kürü yap sadece

iyiki sormuşum tşk.canım incir kürünü aradan çıkartayım kızzsaraçoğlu anlamış benim gibi akıllılar olacağını iyiki uyarmş iyiki sende söyledin

ben senin yerinde olsam randevu alır görüşürdüm saraçoğluyla en iyisini o bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…