- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
ayy ne bılım uykum geldı sanırım uyuyasım var yaaa:84::84::84::84: muzık dınlıyom delı gıbı sabahtır o vıdeo senın b vıdeo benım fınkatıyom
kıız ne diyosun öyle sen vah bacııım kafayı yediğimizin kanıtır bunlar rabbim yardımcımız olsun
canım bir kere soğanla incir kürünü bir arada yapmayın diyor saraçoğlu...bu ay soğan kürü yaptım hayıt suyunuda içiyorum bende çikolata kisti var adet olduktan sona hepsini aynı anda düşünüyodum hangilerini yapsamki
senin öyle tutmuş canım o yüzden eşine saçma gelmiş vala aklıma yattı denemk isterim madem spermler yumurtaya gitmekte zorlanıyo biz yardım edelim birde nasıl tutunmasına yardımcı olabilirz keşke onuda bilsek kız tecrübelisin öteki hamileliğinle şimdiki tedavinde bir fark varmı yoksa aynımı
hayırlısı bebeğimm kalırsın hamileee rahat ollll olmassada bi sonraki ay silkeletirsin...
uyuma kız uyumaaa bi sürü işim var mutfağı topladım evi süpüreyim diyorum ama laptopun başından kalkabilirsem anammmm
valla artık deneyip göreceğiz canım kilo konusunu..aslında sıkıntılı ama bebek çok istiyorduk.neyse sağlıklı gelsinde kiloyu da veririz doğumdan sonra inşallah..anneler çok titiz kayınvalideye o yüzden söylettirmedim kadın diğer hamilelikte hasta muamelesi yapıyordu benim hiç tarzım değil iş yapma şöyle yapma yat diyordu...eşime şimdi tembihi çektim kimsenin haberi olmayacak diye...
,gece uyumadınmı kızz sennnnyok anacım sılkeleme ısı yatar bızım artık allah korusun bı 10 yıl falan olmazsa anca oyle sılkeler benımkı benı bıraz ınatcıdır bu konularda valla kafam duscek sımdı laptobun ustune kız resmen gozlerım kapanıyo yaa yatsam uyurum su an ama ısyerınde yatcak yer yok kocısın odasındakı koltugamı gıdıp kıvrılsam acaba
kızz sakın hepsını bır deneme hamıs olcam dıye yumurtalıklarından olursun sogan ıncır ve havucu bırak bence hayıt tohumu cok ıyıymıs onu yap bıde tabı ılaclara devam
belli bunalımdasın sen...
,gece uyumadınmı kızz sennnn
yoksam hamilemisin... hehehee
canım bir kere soğanla incir kürünü bir arada yapmayın diyor saraçoğlu...
hacı ne diyosun sen yemedinmi daha ben çoktan yedim bu ay hedef yüksek hep bi çocuk hayali kurarken hedefi yükselttim şimdi dördüz hayali kuruyorum
korkuttun beni yaa bu ay soğan kürü yaptım arada şefaf kan şeklinde yapış yapış lastik gibi akıntım oluyo keşke diyorum kistim gitse
valla kuzu 1.30 yattım sabah 10.30 da kalktımama hala uykum var acıkcası pek umudum yok hamıs falan degılım bence kafayı yedım ya ondan uyku basıyo heralde
ayrılmayacam ki kız sizden listede olcam siz kilo verirken bende alacağım...canım ya senın kılonda ne var sorun olacak. ben kendımden bahsedıyorum. hıcbırseycık olmaz sana merak etme ınsaallah. maasallah fıstık gıbısın. cıtır olmaya calısırken hamıle kaldın. ne var kı bunda yanı. bebıs dogunca tekrar aramızda olursun ve cıtır olursun merak etme sen.
sogan kuru ıltıhap falan varsa sokuyomus bıde kıstlerı erıtıyomus belkı ondan oyledır gelen akıntı senın bat ne zaman
yok yok daha o aşamaya gelmemişsin...silkelende kendine gel bu ne yawww.. bebeşin etkilenirse görürsün sen o zaman...ne bunalımı kafayı tırlattım resmen gecen arkadas durdu durdu saf saf suratıma baktı uzun sure sonra kalktı ne dedı bılıyonmu hadı senı psıkologa gotureyımmkız valla cevremdekıler bıle korkar oldu benden tımarhanelık oldum heralde
iyiki sormuşum tşk.canım incir kürünü aradan çıkartayım kızzsaraçoğlu anlamış benim gibi akıllılar olacağını iyiki uyarmş iyiki sende söyledin
bende ha yedim ha yiyicem o durumdayım canım ne diyeyim hayallerin gerçek olur inşallah
iyiki sormuşum tşk.canım incir kürünü aradan çıkartayım kızzsaraçoğlu anlamış benim gibi akıllılar olacağını iyiki uyarmş iyiki sende söyledin
canım zaten klomen kullanacaksın ya incirde aynı işe yaradığı için onu çıkar aradan kisttin için bence soğan kürü yap sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?