silkelet sonra hamiş kal....

kızım deprosyona falan girmede.. uyku hali depresyon belirtiside olabilir... sende ben gibisin haaa umut ett umudu kaybetmee hiç bizaman..

kızz ne depresyonu ben o evrelerı atlattım bıldıgın zararlı delı halıne geldım sen benım gecen kısınkı halımı bı gorsen selam bıle vermezdın sureklı evdeydım kımseyle konusmuyodum sadece aksamları kocamı goruyodum hamıle kalamıyom dıye ınsan ıcıne gırmez olmustum mısafır bıle almıyodum tek aktıvıtemız 2 arkadas gelırdı cumartesı gecelerı sabaha kadar 101 oynardık panıkatak baslangıcı teshısı koymuslardı bı sure antıdepresan kullandım ama ılk sımdıkı doktorumla tanıstıgımda ona gıtmeye basladıgımda yanı yaklasık 5 6 ay kadar once duzelmeye basladım sımdı gectı hepsı tedavıye baslayınca doktorumda umutlu konusunca yavas yavas atlattım bıde hamıle kalabıldıgımı ogrenınce dahada rahatladım yanı su ankı halıme yatıp kalkıp sukredıyom sırf hamıle kalamıyom dıye aklımı kaybedıyodum

aanaaa geçmiş olsun bebeğimmmm bilmiyordum vallaaa ozaman dikkat et sen kendine anacıım sonuöta dünyanın donu dğeil bak bizdede aynısı varr işte ne ilkiz nede son olacağızz... rhaatla geçri sen işini bilirsin mucukk üzme len kendini

valla canım dogru soyluyon aslındada ben cok takılmıstım ozamanlarda cok sukur canım doktorum sayesınde atlattım once kendın ınanmalısınkı sonuc alalım dedı bu soyledıgı tek laf bana yettı ama cok sukur ıyıyım o gunlerı tekrar yasamak ıstemıyorum

pelin döverim kız seni

valla dayalıklıktım kızz cok fena olmustum hatta kocama bosanalım dıye baskı yapıyodum ama garıbım dırendı benım gıbı delıyeozaman tanısaydınız benı kesın odunla doverdınız

valla dayalıklıktım kızz cok fena olmustum hatta kocama bosanalım dıye baskı yapıyodum ama garıbım dırendı benım gıbı delıyeozaman tanısaydınız benı kesın odunla doverdınız

valla iyi ki tanışmamışız canım yoksa iyi döverdim seni paramparça ederdim...

belki bebekler olur be

ayy ınsallah kızzz ben ıkız ıstıyom zaten hazır kaynanamda bebek bakmaya dunden razıyken zaten benım anamda benden once 3 aylıkken ıkızlerıne dusuk yapmıs yanı bızım sulalede en yakınım var ıkız olan ınsallah rabbımde hem sana hem bana ıkız verır kızz

slm kızlar....

dün akşam bu sayfayı bi açtım bi daha kalkamadım başından :)
süper bi yöntemmiş.eşime anlattım böyle bi yöntem varmış hadi deneyelim diye.oda sen bu kadınlar kulubüne ne zaman girsen çocuk yapma isteğin artıyo dedi :)
ve dün gece denedik :) biraz zor bi yöntemmiş baldırlarım acıdı valla.sonra kendim dikildiğim yerden sallandım yarım saat :)
folik asitte kullanmaya başladım geçen hafta

şimdi size bi sorum olucak..
her gün mü ilişkiye girelim yoksa iki günde bir mi?

buda ovulasyon tarihim..

yok anacım ben araba aş ermedim daha...ama ekşi şeyler istiyo canım...
bayılıyorum şu sarelle reklamına anneeeeeeeeeee

hahahahahaaaa ona zaten anca benım gıbı yarım akıllılar aserer ayy ben o reklama sınır oluyom bebeklerden soguyom yaaa anneeeee dıye anırıyo resmen sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…