- Konu Sahibi serap_serap
-
ben senin yerinde olsam randevu alır görüşürdüm saraçoğluyla en iyisini o bilir...
kızım deprosyona falan girmede..uyku hali depresyon belirtiside olabilir... sende ben gibisin haaa umut ett umudu kaybetmee hiç bizaman..
nasıl yapsamki görüşme derken canım hiç bi bilgim yok
telefonla görüşme imkanın varmış canım...geçende bir arkadaş görüştü telefonda...
kızz ne depresyonu ben o evrelerı atlattım bıldıgın zararlı delı halıne geldım sen benım gecen kısınkı halımı bı gorsen selam bıle vermezdın sureklı evdeydım kımseyle konusmuyodum sadece aksamları kocamı goruyodum hamıle kalamıyom dıye ınsan ıcıne gırmez olmustum mısafır bıle almıyodum tek aktıvıtemız 2 arkadas gelırdı cumartesı gecelerı sabaha kadar 101 oynardık panıkatak baslangıcı teshısı koymuslardı bı sure antıdepresan kullandım ama ılk sımdıkı doktorumla tanıstıgımda ona gıtmeye basladıgımda yanı yaklasık 5 6 ay kadar once duzelmeye basladım sımdı gectı hepsı tedavıye baslayınca doktorumda umutlu konusunca yavas yavas atlattım bıde hamıle kalabıldıgımı ogrenınce dahada rahatladım yanı su ankı halıme yatıp kalkıp sukredıyom sırf hamıle kalamıyom dıye aklımı kaybedıyodum
aanaaa geçmiş olsun bebeğimmmmbilmiyordum vallaaa ozaman dikkat et sen kendine anacıım sonuöta dünyanın donu dğeil bak bizdede aynısı varr işte ne ilkiz nede son olacağızz... rhaatla geçri sen işini bilirsin mucukk üzme len kendini
pelin döverim kız seni
valla dayalıklıktım kızz cok fena olmustum hatta kocama bosanalım dıye baskı yapıyodum ama garıbım dırendı benım gıbı delıyeozaman tanısaydınız benı kesın odunla doverdınız
valla iyi ki tanışmamışız canım yoksa iyi döverdim seni paramparça ederdim...
bence de bir araştır sonra başla...benim zeka herseye çalışır kendime gelince takılıyo görüşecem hatta muayene yapıyorsa gidecemde araştıracam
aammmmaaaaaaa sımdık turp gıbıyım yıkılmadım ayaktayım ve dayak yememe gerek kalmadıama ınanıyorum O BEBIS BURAYA GELECEKKKKKK
pelin ortaya bir konu at da tartışak azcık seninle...
belki bebekler olur be
ne o canın eksın ıstedı heralde sendemı boyle acayıp seylere aserıyon
yok anacım ben araba aş ermedim daha...ama ekşi şeyler istiyo canım...
bayılıyorum şu sarelle reklamına anneeeeeeeeeee
ne o canın eksın ıstedı heralde sendemı boyle acayıp seylere aserıyon
ezogelin çorbam var...patlıcan musakka yapcam birde bulgur pilavı salata ayran..yeter...aksama ne yemek yaptın kızzz acıktım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?