- Konu Sahibi serap_serap
-
slm kızlar....
dün akşam bu sayfayı bi açtım bi daha kalkamadım başından :)
süper bi yöntemmiş.eşime anlattım böyle bi yöntem varmış hadi deneyelim diye.oda sen bu kadınlar kulubüne ne zaman girsen çocuk yapma isteğin artıyo dedi :)
ve dün gece denedik :) biraz zor bi yöntemmiş baldırlarım acıdı valla.sonra kendim dikildiğim yerden sallandım yarım saat :)
folik asitte kullanmaya başladım geçen hafta
şimdi size bi sorum olucak..
her gün mü ilişkiye girelim yoksa iki günde bir mi?
buda ovulasyon tarihim..
Eki Görüntüle 634594
ezogelin çorbam var...patlıcan musakka yapcam birde bulgur pilavı salata ayran..yeter...
eşinin spermlerinde sıkıntı yoksa canım 36 saatte bir çarp adamı yok eğer şüpheleniyorsan bir gün yap bir gün yapma...14-16-18 20 22 dene...çarp yani...ama emin misin yumurtanın bu hafta çatladığından...eğer mümkünse sabah çarp...spoşlar daha kaliteli oluyormuş...slm kızlar....
dün akşam bu sayfayı bi açtım bi daha kalkamadım başından :)
süper bi yöntemmiş.eşime anlattım böyle bi yöntem varmış hadi deneyelim diye.oda sen bu kadınlar kulubüne ne zaman girsen çocuk yapma isteğin artıyo dedi :)
ve dün gece denedik :) biraz zor bi yöntemmiş baldırlarım acıdı valla.sonra kendim dikildiğim yerden sallandım yarım saat :)
folik asitte kullanmaya başladım geçen hafta
şimdi size bi sorum olucak..
her gün mü ilişkiye girelim yoksa iki günde bir mi?
buda ovulasyon tarihim..
Eki Görüntüle 634594
hahahahahaaaa ona zaten anca benım gıbı yarım akıllılar asererayy ben o reklama sınır oluyom bebeklerden soguyom yaaa anneeeee dıye anırıyo resmen sıpa
ohhhh mıs gıbı bayılırım patlıcan musakkaya yeter tabı yaa ordumu doyurcan sen
bakalım ben ne aş erecem çok merak ediyorum....yok kız ben seviyom...o reklamı..
evet canım hamileyim dün kanda baktırdım batım dündü benim 1467 çıktı...
işte aynısı olmuyor canım eşinin seni silkelemesi daha şiddetli oluyor...
kafan yastıkta olacak eşin ayaklarından tutup hızlıca silkeleyecek abartmamakta lazım bacağın falan çıkmasın sonra...
belin havaya kalkacak anlatabildim mi? yani sadece ayaklarını havaya dikmeyecek tutup çamaşır silkeler gibi seni silkelesin..
kız iki erkek var evde maşallahları var oturdular mı silip süpürüyorlar...
sen yat kat devam edersin...hehehehhee anacım benım neye asercem bellı arabayla basladım ben allah sonumu hayır etsın
sen yat kat devam edersin...
canım hızlı hareket etmesini sağlıyor herhalde ...yumoşa ulaşmasında..bilmem ki nasıl açıklanır ama silkeleme işini yapınca spoşlar çıkmıyordu geri onu farkettim...yaaa hadi hayirlisi canim ömürlü olsun insallah...
Bu silkme isi baya zormus ben saniyorudum öyle hava dikili sag sol vs yapilcak bu sirkme baya sidetli birsey düsünemiyorum bile ama denemek istiyorum:)
Anlamadigim tek sey sirkeleyince ne oluyor hadi havya tutunca bacaklari spermin akmamasini engeliyorsun, ya silkeleyince ne oluyor ???
anladın mı şimdi beni..ikisinin de iştahı bayağı bir açık...dogru anacım sende haklısın 2 erkek orduya bedeldır benım herfıde cok ac olursa 2 ekmek yıyo yaaa:18::18::18::18:
canlarım bizim günde iki kere bile ilişkiye girdiğimiz oluyo.genelde her gün yada iki günde bir oluyo.6 aydır korunmuyoruz biz.ilk bebişimizi bekliyoruz inş
canım hergün ilişkiyi önermiyor ki doktorlar..gün aşırı diyorlar spermlerde ki kaliteyi düşürüyormuş...yani hareketlilik ve hızda azalma olursa o ilişkinin çocuk için hiç bir anlamı olmaz...canlarım bizim günde iki kere bile ilişkiye girdiğimiz oluyo.genelde her gün yada iki günde bir oluyo.6 aydır korunmuyoruz biz.ilk bebişimizi bekliyoruz inş
anladın mı şimdi beni..ikisinin de iştahı bayağı bir açık...
haklısın bı sonrakı hedefım sıfır dubleks bı daıre
ben bırının bogazıyla bas edemıyom sen ıkısıne bırden yemek yetıstırmek zorundasın allah kolaylık versın bacım sana
ıyı ıyı yapın benım doktorum yapabılıyosan gunde 2 defa yap dedı ama tabı o kadar degıl sposların kalıtesını dusurursunuzhem sen daha yenısın kızz 6 ay pek kısaymıs ben 2 yıl 2 aydır ugrasıyom daha eskılerde var aramızda
serap_serap
Alıntı hifanur kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
canlarım bizim günde iki kere bile ilişkiye girdiğimiz oluyo.genelde her gün yada iki günde bir oluyo.6 aydır korunmuyoruz biz.ilk bebişimizi bekliyoruz inş
canım hergün ilişkiyi önermiyor ki doktorlar..gün aşırı diyorlar spermlerde ki kaliteyi düşürüyormuş...yani hareketlilik ve hızda azalma olursa o ilişkinin çocuk için hiç bir anlamı olmaz...
bide öyle deneyelim bakalım :)
seraptan mı heveslendim bilmiyorum ama bu ay çok umutluyum
bide etraftaki insanlar sana kısır muamelesi yapmıyomu deli oluyorummmmm
bi yıl bile olmadı evleneli.bugün eşime telefonda birisi doktora gidin demezmi çıldırdımmm
bende arkadan seslendim bende sorun yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?