silkelet sonra hamiş kal....

canım hosgeldın aramıza bagımlılık yapıyo bu topık bızde kalkamıyoruz basından
canım tam goremedım resımde ama anladıgım kadarıyla bu hafta yumos haftan doktorlar en az gun asırı carpısma onerıyolar ama yapabılırsenız hergun yapın dıyolar bılmem yardımcı olabıldımmı:44::44::44:

eşinin spermlerinde sıkıntı yoksa canım 36 saatte bir çarp adamı yok eğer şüpheleniyorsan bir gün yap bir gün yapma...14-16-18 20 22 dene...çarp yani...ama emin misin yumurtanın bu hafta çatladığından...eğer mümkünse sabah çarp...spoşlar daha kaliteli oluyormuş...

yaaa hadi hayirlisi canim ömürlü olsun insallah...

Bu silkme isi baya zormus ben saniyorudum öyle hava dikili sag sol vs yapilcak bu sirkme baya sidetli birsey düsünemiyorum bile ama denemek istiyorum:)
Anlamadigim tek sey sirkeleyince ne oluyor hadi havya tutunca bacaklari spermin akmamasini engeliyorsun, ya silkeleyince ne oluyor ???

canlarım bizim günde iki kere bile ilişkiye girdiğimiz oluyo.genelde her gün yada iki günde bir oluyo.6 aydır korunmuyoruz biz.ilk bebişimizi bekliyoruz inş

canım hızlı hareket etmesini sağlıyor herhalde ...yumoşa ulaşmasında..bilmem ki nasıl açıklanır ama silkeleme işini yapınca spoşlar çıkmıyordu geri onu farkettim...

canlarım bizim günde iki kere bile ilişkiye girdiğimiz oluyo.genelde her gün yada iki günde bir oluyo.6 aydır korunmuyoruz biz.ilk bebişimizi bekliyoruz inş

ıyı ıyı yapın benım doktorum yapabılıyosan gunde 2 defa yap dedı ama tabı o kadar degıl sposların kalıtesını dusurursunuz hem sen daha yenısın kızz 6 ay pek kısaymıs ben 2 yıl 2 aydır ugrasıyom daha eskılerde var aramızda

Son düzenleme:
canım hergün ilişkiyi önermiyor ki doktorlar..gün aşırı diyorlar spermlerde ki kaliteyi düşürüyormuş...yani hareketlilik ve hızda azalma olursa o ilişkinin çocuk için hiç bir anlamı olmaz...

bide öyle deneyelim bakalım :)
seraptan mı heveslendim bilmiyorum ama bu ay çok umutluyum
bide etraftaki insanlar sana kısır muamelesi yapmıyomu deli oluyorummmmm
bi yıl bile olmadı evleneli.bugün eşime telefonda birisi doktora gidin demezmi çıldırdımmm
bende arkadan seslendim bende sorun yok diye

ay sinir olurum öyle insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…