- Konu Sahibi serap_serap
-
ben yemek yapmayı sefiyom...
aynen kilomdan belli olmuyor mu sevdiğim...kızzz bende cok sevıyom yemek yapmayı hatta ben kesınlıkle ascı olmalıymısım ev ısını falan sevmem ama konu yemek oldumu akan sular duruyo kendımı kaybedıyom yemek yaparken
bide öyle deneyelim bakalım :)
seraptan mı heveslendim bilmiyorum ama bu ay çok umutluyum
bide etraftaki insanlar sana kısır muamelesi yapmıyomu deli oluyorummmmm
bi yıl bile olmadı evleneli.bugün eşime telefonda birisi doktora gidin demezmi çıldırdımmm
bende arkadan seslendim bende sorun yok diye
bende sizden izin almayı bekliyorduk diyorum...anacım kusura bakma ama senın cevrendekıler hangı cagda yasıyo acaba merak ettım boyle bısey sorun olsa bıle ınsanın yuzune vurulma kaldıkı sende anladıgım kadarıyla bı sorun yokıslayıp ıslayıp dovecen boyle ınsanları ama emınım sen guclu bı kadınsın oyle ınsanların hakkından gelırsın oyle dedıklerı zaman ben sahsen daha dusunmuyoz deyıp gecıyom
aynen kilomdan belli olmuyor mu sevdiğim...
amannn yıyende gıdıyo obur tarafa yemeyende en azından gozumuz acık gıtmez yemedık dıye
bende sizden izin almayı bekliyorduk diyorum...
Allah canını almaya e mi? haklısın bir yönden de...
kımı beklıyon asagıda gelsene yukarı kızzzzz
buda benden 'atın ölümü arpadan olsun'amannn yıyende gıdıyo obur tarafa yemeyende en azından gozumuz acık gıtmez yemedık dıye
kızz senın cevap daha mantıklıymısss yaaa
yanıı aklımda durcana mıdemde dursun
hemşon dayak istiyo herhalde...
ahhh ahhh hamıs olmasa sopaylan dovcem ama ıste dua etsın hamıs
hemşon dayak istiyo herhalde...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:​abaowwwwww korkulur sizden...ahhh ahhh hamıs olmasa sopaylan dovcem ama ıste dua etsın hamıs
çok çabuk kilo alıyorum ya bennn
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:​abaowwwwww korkulur sizden...
bnde ewlendikten sonra 15 kilo aldımkızz dusun ben bıde pkoluyum evlendıgımde 64 kıloydum ben 38 bedene gırıyodum 10 ay dogum kontrol hapı kullandım sona 2 ayda 25 kılo aldım yanı yesen almazsın bu kıloyu ama sımdı bıraz dustum ama yınede fazlam var yanı su an seker hapı verdı benım doktor ınsulın dırencı olmasın dıye onla kıloyu dengelıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?