- Konu Sahibi serap_serap
-
yırttı desene hamişlikten...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:​abaowwwwww korkulur sizden...
bende 58 ile gelin geldim şuan 72 oldum..abowww14 kilo almışım...10 kiloda hamişlikte alsam oldu mu sana 82 ilk defa 70in üzerine çıkmıştım..şimdi bebek için 80i görcez..kızz dusun ben bıde pkoluyum evlendıgımde 64 kıloydum ben 38 bedene gırıyodum 10 ay dogum kontrol hapı kullandım sona 2 ayda 25 kılo aldım yanı yesen almazsın bu kıloyu ama sımdı bıraz dustum ama yınede fazlam var yanı su an seker hapı verdı benım doktor ınsulın dırencı olmasın dıye onla kıloyu dengelıyoz
en az ben mi almışım şimdi...canımcım sen kaç kilo ile hamiş kaldın...bnde ewlendikten sonra 15 kilo aldım
bnde ewlendikten sonra 15 kilo aldım
bende korktum senden...aynen dogurunca gorusuruk artıkın
sorma gülüm çok acıktım vala...akşama kociş dışarı çıkalım yemege demişti sonra eltime cıktım oğlu dün sünnet olduda nasıl oldu bakaym diye oda akşama yemk weriyomuş ailecek orda yiyecegz...yarın cıkarz artk...siz neler pişiriwerdiniz bakim???yemekte ne var kız...yeme tırnaklarını acıkmışsın belli..
bende 58 ile gelin geldim şuan 72 oldum..abowww14 kilo almışım...10 kiloda hamişlikte alsam oldu mu sana 82 ilk defa 70in üzerine çıkmıştım..şimdi bebek için 80i görcez..
sorma gülüm çok acıktım vala...akşama kociş dışarı çıkalım yemege demişti sonra eltime cıktım oğlu dün sünnet olduda nasıl oldu bakaym diye oda akşama yemk weriyomuş ailecek orda yiyecegz...yarın cıkarz artk...siz neler pişiriwerdiniz bakim???
onda da haklısın canım. tek gelsinler veririz ama çok korkuyorum...fazla kilo almaktan...kızz delımısın ıstersen 180ı gor yeterkı bebıs saglıklı olsun dogurunca verırsın kıloları bebısın pesınde kosturmaktan
sorma gülüm çok acıktım vala...akşama kociş dışarı çıkalım yemege demişti sonra eltime cıktım oğlu dün sünnet olduda nasıl oldu bakaym diye oda akşama yemk weriyomuş ailecek orda yiyecegz...yarın cıkarz artk...siz neler pişiriwerdiniz bakim???
aaaa aaaa üstüme iylik saglık.... cadısın işteaynen dogurunca gorusuruk artıkın
kork bızden tabı yaa gelıyodu sopa az dahaoyle gelırde beklersen dogurunca cok pıs dalarım valla
ayyy hiç sorma bn şimdi 80i gectim ama allahtan boydan yırtıyorum ama 100leri görmeyi bekliyorumen az ben mi almışım şimdi...canımcım sen kaç kilo ile hamiş kaldın...
heheyyytttt rekor bende 25 kılo kımse kıramaz
ohh bnde gecenyaptım aynı menüyü afiyet olsunn
ezogelin patlıcan musakka bulgur pilavı salata yapcam ayran yaptım mı tamamdır..
bnde cokk korkuyorum ama napalım alıcaz mecbur..bebişleimiz saglıklı olsunda ö deil napalım weririz artkonda da haklısın canım. tek gelsinler veririz ama çok korkuyorum...fazla kilo almaktan...
ohhh sizede afiyet olsun bayılırım karışık kızartmaya...kıs brüksel lahanasını nası yapıyon deyiwwer bakimben dun etlı bruksel lahanası yapmıstım bıde yogurtlu karısık kızartma yapmıstım onlar var dunden bırazda corba veya makarna yaparım gıdınce yeter o kadar
bende boyda yok anacım 165 kutuplardan basık ekvatordan şişkin olcaz yakında herhalde...aaaa aaaa üstüme iylik saglık.... cadısın işte
ayyy hiç sorma bn şimdi 80i gectim ama allahtan boydan yırtıyorum ama 100leri görmeyi bekliyorum
aaaa aaaa üstüme iylik saglık.... cadısın işte
ayyy hiç sorma bn şimdi 80i gectim ama allahtan boydan yırtıyorum ama 100leri görmeyi bekliyorum
işin içinde bilezik varsa bence sık boğazını canım...kaçkilo fazlan var ki...kocişin takmış kilona..gerçi benimki kiloyu seviyor...şu an ki halin iyi diyor ama fazla olursa ne der bilemem..selam kızlar sabahtan yemek yapacam dsiyosunuz gecemi başlıycaksınız kocalarınız gelince aç kalacak sizin karakaş kara gözlerinizemi bakacak kızlar ya bende kilo almışım göbektn benimki uçağa bindiğimizde sağ kanat tarafında sen otur diğer yolcularda sol tarafta otursun dengeyi öyle sağlarız diyo ne yapayım versem bana bilezikkkk alacakmış 2 aydr veremedim
kilonda farklılaşma oldu mu...ohh bnde gecenyaptım aynı menüyü afiyet olsunn
bnde cokk korkuyorum ama napalım alıcaz mecbur..bebişleimiz saglıklı olsunda ö deil napalım weririz artk
ohhh sizede afiyet olsun bayılırım karışık kızartmaya...kıs brüksel lahanasını nası yapıyon deyiwwer bakim
ohh bnde gecenyaptım aynı menüyü afiyet olsunn
bnde cokk korkuyorum ama napalım alıcaz mecbur..bebişleimiz saglıklı olsunda ö deil napalım weririz artk
ohhh sizede afiyet olsun bayılırım karışık kızartmaya...kıs brüksel lahanasını nası yapıyon deyiwwer bakim
bende boyda yok anacım 165 kutuplardan basık ekvatordan şişkin olcaz yakında herhalde...ben 85i aşmam herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?