- Konu Sahibi serap_serap
-
bende boyda yok anacım 165 kutuplardan basık ekvatordan şişkin olcaz yakında herhalde...ben 85i aşmam herhalde...
kısacası top gibi olcaz ama deger...inş bende haddinden fazla almam...
anacım kusura bakma ama senın cevrendekıler hangı cagda yasıyo acaba merak ettım boyle bısey sorun olsa bıle ınsanın yuzune vurulma kaldıkı sende anladıgım kadarıyla bı sorun yokıslayıp ıslayıp dovecen boyle ınsanları ama emınım sen guclu bı kadınsın oyle ınsanların hakkından gelırsın oyle dedıklerı zaman ben sahsen daha dusunmuyoz deyıp gecıyom
kızzz seslı guldum valla buna e tabı ogretmensın ya konustur cografya bılgını heyyyttttt ben tam armutum ustte bısey yok ama tampon saglam bendede
hadı beeee melek gıbıyım ben tamammı
sekerım yalnız degılsın korkma bı hamıs kalsam bende gorurum heralde 3 haneyı aserersem
2 kilo aldım şimdiden:18::18:kilonda farklılaşma oldu mu...
tadını hep merak etmişimdir ama cesaret edipte alıp denemedm hiç...ama deneyeymm bklm nası oluyomuscok faydalıymıs bol bol yee ya sımdı etı guzelce kavuruyom soganla domatesle bıberle falan sonra buruksel lahanalarını atıyom azcıkda oyl cevırıyom sonra uzerıne suyunu koyup pısırıyom cok super bısey oluyoacıktımmmmm
işin içinde bilezik varsa bence sık boğazını canım...kaçkilo fazlan var ki...kocişin takmış kilona..gerçi benimki kiloyu seviyor...şu an ki halin iyi diyor ama fazla olursa ne der bilemem..
anacım köy deme bana eşiktekinden tut beşiktekine varana kadar sorarlar aynı şeyleri geçen sene ben yaşadım..sordular mı bende herifi gördüğüm mü var ki hamile kalayım diyordum yırtıyordum...canım biz eşimin görevi dolayısıyla köyde kalıyoruz.köydeki insanlar konuşuyo genelde.hatta hamile diye herkese yaymışlar :) Allahtan kafama takmıyorum bende dalgayla karışık cevap veriyorum :)
bi gün sinirli anıma denk gelirse kötü olucak ama neyse...
yok ben dengeliyim canım her taraftan alıyorum...ama gören 72 demiyor sıkıyım yani..
2 kilo aldım şimdiden:18::18:
tadını hep merak etmişimdir ama cesaret edipte alıp denemedm hiç...ama deneyeymm bklm nası oluyomus
mide bulantın yok herhalde ondan alıyorun benim şimdiden arada yokluyor mide bulantısı...
2 kilo aldım şimdiden:18::18:
eskiden 55 kiloydum şimdi 66 felan göbekte hep birikmiş zaten bilezk olmasa önemsemem kendimi sıkıyorumda olmuyo o kadar çok yememde amaa yapışmış kilo bırakmıyo beni 55 gelirsem bana başka bi sürprizde yapack olmuyo
arkadaşlar ilk başta bizde duyduğumuzda çok güldük yeri geldi dalga bile geçtik... ama geçen ay yapan iki arkadaş şu an hamiş... bu ay bende denedim bata dört gün var... beklemedeyim... battan sonra başlığı açacaktık arkadaşlarla ama dayanamadım... belki bir faydası olur diye erkenden açayım dedim...
ilişki sonrası eşiniz bacaklarınızdan tutup çamaşır silkeler gibi silkeleyecek. sağa sola aşağı yukarı silkelettirin...
gülme krizine girebilirsiniz...ama faydasını gören bilen ve deneyen denedikten sonra da hamiş kalan arkadaşlara rastladım bir kaç topikte... sizlerle paylaşmak istedim...faydası olursa ne mutlu bizlere....
yok benım dengelı degıl totsum bıraz fazla yuvarlak alt baska ınsan ust baska gıbıallahtan bende gostermıyom kılomu kımselere soylemıyom kılomu ama tahmın edın dedıgımde bılemıyolar allahtan boydan yırtıyoz ıste uzun olmanın faydaları
kızzz seslı guldum valla buna e tabı ogretmensın ya konustur cografya bılgını heyyyttttt ben tam armutum ustte bısey yok ama tampon saglam bendede
dalma uzaklara...
eskiden 55 kiloydum şimdi 66 felan göbekte hep birikmiş zaten bilezk olmasa önemsemem kendimi sıkıyorumda olmuyo o kadar çok yememde amaa yapışmış kilo bırakmıyo beni 55 gelirsem bana başka bi sürprizde yapack olmuyo
ya ben daha okurken koptummm.... sero çatlak Allah iyiliğini versin. yapcam kız battı balık yan gider, karizma marizma kalmadı zaten, zaten dibe vurduk
hahahahhha bnde buna sesli güldüm tampon saglam demek bide kaputa bak oda sağlammı kociş de diyoki nie gülüyon delirdim sandı sanırsamm
hahahahhha bnde buna sesli güldüm tampon saglam demek bide kaputa bak oda sağlammı kociş de diyoki nie gülüyon delirdim sandı sanırsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?