silkelet sonra hamiş kal....

canım biz eşimin görevi dolayısıyla köyde kalıyoruz.köydeki insanlar konuşuyo genelde.hatta hamile diye herkese yaymışlar :) Allahtan kafama takmıyorum bende dalgayla karışık cevap veriyorum :)

bi gün sinirli anıma denk gelirse kötü olucak ama neyse...

hadı beeee melek gıbıyım ben tamammı
sekerım yalnız degılsın korkma bı hamıs kalsam bende gorurum heralde 3 haneyı aserersem

kilonda farklılaşma oldu mu...
2 kilo aldım şimdiden:18::18:
tadını hep merak etmişimdir ama cesaret edipte alıp denemedm hiç...ama deneyeymm bklm nası oluyomus

işin içinde bilezik varsa bence sık boğazını canım...kaçkilo fazlan var ki...kocişin takmış kilona..gerçi benimki kiloyu seviyor...şu an ki halin iyi diyor ama fazla olursa ne der bilemem..

eskiden 55 kiloydum şimdi 66 felan göbekte hep birikmiş zaten bilezk olmasa önemsemem kendimi sıkıyorumda olmuyo o kadar çok yememde amaa yapışmış kilo bırakmıyo beni 55 gelirsem bana başka bi sürprizde yapack olmuyo

anacım köy deme bana eşiktekinden tut beşiktekine varana kadar sorarlar aynı şeyleri geçen sene ben yaşadım..sordular mı bende herifi gördüğüm mü var ki hamile kalayım diyordum yırtıyordum...

yok ben dengeliyim canım her taraftan alıyorum...ama gören 72 demiyor sıkıyım yani..

yok benım dengelı degıl totsum bıraz fazla yuvarlak alt baska ınsan ust baska gıbıallahtan bende gostermıyom kılomu kımselere soylemıyom kılomu ama tahmın edın dedıgımde bılemıyolar allahtan boydan yırtıyoz ıste uzun olmanın faydaları

2 kilo aldım şimdiden:18::18:

tadını hep merak etmişimdir ama cesaret edipte alıp denemedm hiç...ama deneyeymm bklm nası oluyomus

dene mutlaka buruksel lahanası cok faydalıymıs yarım kılo aldımmı yetıyo 2 gun bıze ben haftada bır mutlaka pısırmeye ozen gosterırım sende artık sebze agırlıklı beslen bak hamıssın bıde tam yusyuvarlak olursun

66 ya düşsem ben daha birşey istemem...

ya ben daha okurken koptummm.... sero çatlak Allah iyiliğini versin. yapcam kız battı balık yan gider, karizma marizma kalmadı zaten, zaten dibe vurduk

boy kaç kız...

kızzz seslı guldum valla buna e tabı ogretmensın ya konustur cografya bılgını heyyyttttt ben tam armutum ustte bısey yok ama tampon saglam bendede
hahahahhha bnde buna sesli güldüm tampon saglam demek bide kaputa bak oda sağlammı kociş de diyoki nie gülüyon delirdim sandı sanırsamm

ahh ahh 55 kıloyu lıs donemımde gormustum en son 66yıda evlendıgım zaman...kızz ısın ucunda bılezık varsa mıdeme tas baglar ac gezerım ben ama benım herıf zayıf hatun sevmıyo hatun dedıgın etlı olcak elını attınmı kemık gelmıcek dıyo dıyet falan yaptırmıyo bana

ya ben daha okurken koptummm.... sero çatlak Allah iyiliğini versin. yapcam kız battı balık yan gider, karizma marizma kalmadı zaten, zaten dibe vurduk

yap kız yapppp...bende yapmam dedim ilk başta ama yaptım bebiş için...şimdi hamişim işte...soğan kürü yapacaktım güya bu ay akıntım var diye

hahahahhha bnde buna sesli güldüm tampon saglam demek bide kaputa bak oda sağlammı kociş de diyoki nie gülüyon delirdim sandı sanırsamm

valla hep soylerım ben bunu tampon saglam ama alt takım ıse yaramaz pertkızzz hepımız kacıgız yavrucum burda aklı basında ınsanın ısı nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…