silkelet sonra hamiş kal....

aynı kafa benim ki de...

Serapçım tebrik ederim canım, bizim topiğe yazdım ama baktım topik açmışsın buradan da kutlayayım dedim
Arada bizim topiği de ihmal etme, güncel haberlerini paylaş olur mu Hamileliğin de kolay geçsin inşallah, bebeğini de sağ salim kucağına alasın, tekrardan tebrik ediyorum

valamı kocan haklı vala helal benimkide zayıf seviyor ne yapayım bilkezik için bende seviyrum vermeyi olmuyo işte

he walla lahana gibi olurum artıkın
mide bulantın yok herhalde ondan alıyorun benim şimdiden arada yokluyor mide bulantısı...
war tatlım ama yememe mani olmuyo...boğaz kuwwetli bnde
dalma uzaklara...
bi an kendimi öle hayal etiiimde..ayyy inş bebişe yarayacak kadar kilo alırım kendime almm fazla...bu halimle olayım ama saece göbüş büyüsün ahh ahhh....
benimkide öle seni böle sewiom diyo bide o ewlendkten sonra bnden fazla kilo aldı ikimiz böle iiyiyz şimdilik ama bn onu geçicem bu gidişle

aynı kafa benim ki de...

ıste bızım herıfler tıpık turk erkegı yemegın salcalısı kadının kalcalısı modunda ohomm ohomm adam kendısı 110 kılo boyda 1,90a yakın zaten ben ufak tefek olsam noktayla vırgul gıbı oluruz yanyana gelınce kısa kalmıyım dıye hep 1 karıs topuklularla gezıyom yanında oda ıse yarıyo bıraz kıloyu ortmede cunku benım bel boyunmla bacak boyum oranlı degıl bacak boyum kısa kocam dalga gecıyo pacalı tavugum benım dıyee

çok teşekkür ederim canım..geliyorum arada bir topiğe de bu aralar sessizleşti oralar...ihmal etmem canım zaten listedeyim.çıkmadım listeden sizler kilo verirken ben kilo alcam tek fark bu olacak.haftaya diyetisyene gidecem...kontrollü kilo almak için...kilo almak için diyetisyene gideceğim aklıma bile gelmezdi..dileklerin için teşekkürler...

kızz benım kocada oyle dugunde gıydıgı damatlıga degıl gırmek yanında bıle gecemıyo

valla hep soylerım ben bunu tampon saglam ama alt takım ıse yaramaz pertkızzz hepımız kacıgız yavrucum burda aklı basında ınsanın ısı nee

1,72 ondan yırtıyom bıde vucudum sıkı herıf kızıyo tas gıbı karısın tutamıyom etını dıyee
: ​iyi güldük walla sen cok yasa emi öhöö bu arada bnde 175 im

Son düzenleme:

: ​iyi güldük walla sen cok yasa emi öhöö bu arada bnde 175 im

ayy boylarımız yakın kızz hemsomm valla pek gulduk yaa ama bugunluk yeter benım ıcın ben kacıyom kızlar aksama yegenımı gormeye gıtcem arkadasım dogum yaptıda bebek gormeye gıtcez carsıya ınelımde kocısle bebıse hedıye alcaz kendınıze ıyı bakın canımmmm annecıklerım mınnoslara selam soyleyın optum kocaman kocaman sızı

paçalı tavuk hıııı...

:
kızz benım kocada oyle dugunde gıydıgı damatlıga degıl gırmek yanında bıle gecemıyo
ayyyyyyyyynı benimki...bn gelinliğime o da damtlığına sıgamyo

benim olursa yiyemem canım ben çok kötü olurum hiç dayanamam mide bulantısına...daha yeni bekliyorum ama mide bulantısını...
​inşallah kötü gecmez tatlım hamişligin

hadi git paçalı tavuk....gez eğlen dolaş..

hadi sana iyi gezmeler...bebişte seni öpüyomuş teyzesi... bnde cıkıyorumkociş bn güldükce kafayımı yedin iyimisin sen diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…