- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.001
boy kaç kız...
aynı kafa benim ki de...ahh ahh 55 kıloyu lıs donemımde gormustum en son 66yıda evlendıgım zaman...kızz ısın ucunda bılezık varsa mıdeme tas baglar ac gezerım ben ama benım herıf zayıf hatun sevmıyo hatun dedıgın etlı olcak elını attınmı kemık gelmıcek dıyo dıyet falan yaptırmıyo bana
sen oradan yırtıyon işte 7 cmle..1,72 ondan yırtıyom bıde vucudum sıkı herıf kızıyo tas gıbı karısın tutamıyom etını dıyee
ahh ahh 55 kıloyu lıs donemımde gormustum en son 66yıda evlendıgım zaman...kızz ısın ucunda bılezık varsa mıdeme tas baglar ac gezerım ben ama benım herıf zayıf hatun sevmıyo hatun dedıgın etlı olcak elını attınmı kemık gelmıcek dıyo dıyet falan yaptırmıyo bana
he walla lahana gibi olurum artıkındene mutlaka buruksel lahanası cok faydalıymıs yarım kılo aldımmı yetıyo 2 gun bıze ben haftada bır mutlaka pısırmeye ozen gosterırım sende artık sebze agırlıklı beslen bak hamıssın bıde tam yusyuvarlak olursun
war tatlım ama yememe mani olmuyo...boğaz kuwwetli bndemide bulantın yok herhalde ondan alıyorun benim şimdiden arada yokluyor mide bulantısı...
bi an kendimi öle hayal etiiimde..ayyy inş bebişe yarayacak kadar kilo alırım kendime almm fazla...bu halimle olayım ama saece göbüş büyüsün ahh ahhh....dalma uzaklara...
benimkide öle seni böle sewiom diyo bide o ewlendkten sonra bnden fazla kilo aldı ikimiz böle iiyiyz şimdilik ama bn onu geçicem bu gidişleahh ahh 55 kıloyu lıs donemımde gormustum en son 66yıda evlendıgım zaman...kızz ısın ucunda bılezık varsa mıdeme tas baglar ac gezerım ben ama benım herıf zayıf hatun sevmıyo hatun dedıgın etlı olcak elını attınmı kemık gelmıcek dıyo dıyet falan yaptırmıyo bana
yap kız yapppp...bende yapmam dedim ilk başta ama yaptım bebiş için...şimdi hamişim işte...soğan kürü yapacaktım güya bu ay akıntım var diye
aynı kafa benim ki de...
çok teşekkür ederim canım..geliyorum arada bir topiğe de bu aralar sessizleşti oralar...ihmal etmem canım zaten listedeyim.çıkmadım listeden sizler kilo verirken ben kilo alcam tek fark bu olacak.haftaya diyetisyene gidecem...kontrollü kilo almak için...kilo almak için diyetisyene gideceğim aklıma bile gelmezdi..Serapçım tebrik ederim canım, bizim topiğe yazdım ama baktım topik açmışsın buradan da kutlayayım dedim
Arada bizim topiği de ihmal etme, güncel haberlerini paylaş olur muHamileliğin de kolay geçsin inşallah, bebeğini de sağ salim kucağına alasın, tekrardan tebrik ediyorum
he walla lahana gibi olurum artıkın
war tatlım ama yememe mani olmuyo...boğaz kuwwetli bnde
ayy ne guzell bende oyle olurum kesınnn
bi an kendimi öle hayal etiiimde..ayyy inş bebişe yarayacak kadar kilo alırım kendime almm fazla...bu halimle olayım ama saece göbüş büyüsün ahh ahhh....
benimkide öle seni böle sewiom diyo bide o ewlendkten sonra bnden fazla kilo aldı ikimiz böle iiyiyz şimdilik ama bn onu geçicem bu gidişle
valla hep soylerım ben bunu tampon saglam ama alt takım ıse yaramaz pertkızzz hepımız kacıgız yavrucum burda aklı basında ınsanın ısı nee
1,72 ondan yırtıyom bıde vucudum sıkı herıf kızıyo tas gıbı karısın tutamıyom etını dıyee
war tatlım ama yememe mani olmuyo...boğaz kuwwetli bnde
noldu kırmızı kartı mı yedin..daha yok muydu kız senin bata...ben yaptım da noldu aldım yine kırmızı kartı. ben şimdi bişiler yemeye kaçtım
: ​iyi güldük walla sen cok yasa emi öhöö bu arada bnde 175 im
ıste bızım herıfler tıpık turk erkegı yemegın salcalısı kadının kalcalısı modundaohomm ohomm adam kendısı 110 kılo boyda 1,90a yakın zaten ben ufak tefek olsam noktayla vırgul gıbı oluruz yanyana gelınce kısa kalmıyım dıye hep 1 karıs topuklularla gezıyom yanında oda ıse yarıyo bıraz kıloyu ortmede cunku benım bel boyunmla bacak boyum oranlı degıl bacak boyum kısa kocam dalga gecıyo pacalı tavugum benım dıyee
ıste bızım herıfler tıpık turk erkegı yemegın salcalısı kadının kalcalısı modundaohomm ohomm adam kendısı 110 kılo boyda 1,90a yakın zaten ben ufak tefek olsam noktayla vırgul gıbı oluruz yanyana gelınce kısa kalmıyım dıye hep 1 karıs topuklularla gezıyom yanında oda ıse yarıyo bıraz kıloyu ortmede cunku benım bel boyunmla bacak boyum oranlı degıl bacak boyum kısa kocam dalga gecıyo pacalı tavugum benım dıyee
ayyyyyyyyynı benimki...bn gelinliğime o da damtlığına sıgamyokızz benım kocada oyle dugunde gıydıgı damatlıga degıl gırmek yanında bıle gecemıyo
​inşallah kötü gecmez tatlım hamişligin
benim olursa yiyemem canım ben çok kötü olurum hiç dayanamam mide bulantısına...daha yeni bekliyorum ama mide bulantısını...
ayy boylarımız yakın kızz hemsomm valla pek gulduk yaa ama bugunluk yeter benım ıcın ben kacıyom kızlar aksama yegenımı gormeye gıtcem arkadasım dogum yaptıda bebek gormeye gıtcez carsıya ınelımde kocısle bebıse hedıye alcaz kendınıze ıyı bakın canımmmm annecıklerım mınnoslara selam soyleyın optum kocaman kocaman sızı
:
ayyyyyyyyynı benimki...bn gelinliğime o da damtlığına sıgamyo
​inşallah kötü gecmez tatlım hamişligin
noldu kırmızı kartı mı yedin..daha yok muydu kız senin bata...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?