- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
ayda 1 de kocısler gelır bızı sılkelemek ıcın ne elektırık faturası var ne dogal gaz yan gel yat
bak dedin kaşındı şimdi nolcek...
ozaman sen asıl carpılmayı dogazlga faturası gelınce gorcen sahsen ben gecen aykı carpısma sonucunda 283 tllık dogal gaz faturasını gorunce yamulmustum
anaaammmmmm ben seni kırarmıyım paylaşıveririz oğlanı hem ne biliyon kimin kızı olcakkkk belki oğlun olcakkkk
he yaaa
hemşo..yarın öbür gün eşim gelecek..onada bu sloganı söyleyecem:))
bi deneyelim bakalım..zaten yumırtlama günümdeyim..gıdaaakk gıd gıd gıdaaaaak:))
ortalığı sular seller götürüyo..belkim silkelemek işe yarar,,kim bilir..
kim biliiiiiiiiiiiiiiir kim biliiiiiiiiiiiiir kim biliiiiiiiiiiiiir kim bii liir
kim biliiiiiiiiiiir kim biliiiiiiiiiiir kim biliiiiir kim bi lir
anaaammmmmm ben seni kırarmıyım paylaşıveririz oğlanı hem ne biliyon kimin kızı olcakkkk belki oğlun olcakkkk
he yaaa
sen çok masraflı bir gacısın bu ay 300 geldiyse gelecek ay 500 bile kurtarmaz hele de 36 saate düşürüsen bittiniz siz maaşı faturaya yatırın...
benimki ikiz olacak ya birisini senin kızına birisini fulinin kızına olar mı?
yanııı alt kattakılerın kucagına dusme ıhtımalı var hatırlatayım 'sey bız azcık sılkelenıyodukda'
sen ozaman gıt cuma gunu kan ver kesın hamılesın bak kıcında kasındı
sen ozaman gıt cuma gunu kan ver kesın hamılesın bak kıcında kasındı
kız pembiş mont aldım önden kızçem gelsin diyorummm , ama ben oğlan doğururumda siz kız doğurursanız fitlerim oğluşumu yüz verme zillilere deyii benden iyi kaygana olcakkk
bir düşüneyim olar mııı :44::44::44:
ben iki tane yapayım kavga etmeyin anacım ikinizin kızını da alcam...
düğün tarihini de konuşuruk buradan...ayyy benim anaaa doğmamış bebeğe mont aldım die fırça atar bilmiyolarki doğmamış bebeğe koca bile buldummm
düğün tarihini de konuşuruk buradan...
bizim kızlar cilveli olur ama analarından öğrenirler vallaaa
ayyy benim anaaa doğmamış bebeğe mont aldım die fırça atar bilmiyolarki doğmamış bebeğe koca bile buldummm
aaaa olmaz bak kız evi naz eviii geliverirsiniz artık onları konuşmaya iyi ağırlarız kız evi olarak
kocişime çekerse bilmemde bana çekerse benim oğluşumda çapkın olur, ben ayarttıydım herifimi
kocişime çekerse bilmemde bana çekerse benim oğluşumda çapkın olur, ben ayarttıydım herifimi
yerim seni ben yaaaAhh o analar yok hevesleniriz diye akılları çıkıyooo ............
ne yapcan kız yemek....
hehehehe aynı kafa desneeeeee bende benimkini cesaretlendirmesem hala uzaktan bakışıyodukkkk
Yiii beniii ireemmmm öp beniii ireemmmmmmmmmmm
ımmmm şuan aklıma muzip şeyler geliyo ama emin ol güzel ağırlıycammmmm
baklava bilem açarım sanaaaaaaaa
en son 2010 te abimim bayram arifesi ısrarıynan yapmıştımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?