silkelet sonra hamiş kal....

eeee hadi hayırlı uğurlu olsun canım haftan.... bol çalışmalı sonuda bol bebişli olur inşallah....senin boy uzunda ona bir çare bul canım eşin gelene kadar...

anaaammmmmm ben seni kırarmıyım paylaşıveririz oğlanı hem ne biliyon kimin kızı olcakkkk belki oğlun olcakkkk

he yaaa

kız pembiş mont aldım önden kızçem gelsin diyorummm , ama ben oğlan doğururumda siz kız doğurursanız fitlerim oğluşumu yüz verme zillilere deyii benden iyi kaygana olcakkk

bir düşüneyim olar mııı :44::44::44:

yanııı alt kattakılerın kucagına dusme ıhtımalı var hatırlatayım 'sey bız azcık sılkelenıyodukda'

sizin kucağınıza düştük...düşmezsiniz de yatak gıcırdayabilir...kolon dibine çek canım yatağını orası daha sağlam olur düşmezsiniz....

bizim kızlar cilveli olur ama analarından öğrenirler vallaaa

bizim kızlar cilveli olur ama analarından öğrenirler vallaaa

kocişime çekerse bilmemde bana çekerse benim oğluşumda çapkın olur, ben ayarttıydım herifimi

ayyy benim anaaa doğmamış bebeğe mont aldım die fırça atar bilmiyolarki doğmamış bebeğe koca bile buldummm

yerim seni ben yaaa Ahh o analar yok hevesleniriz diye akılları çıkıyooo ............

kocişime çekerse bilmemde bana çekerse benim oğluşumda çapkın olur, ben ayarttıydım herifimi

yerim seni ben yaaa Ahh o analar yok hevesleniriz diye akılları çıkıyooo ............

hehehehe aynı kafa desneeeeee bende benimkini cesaretlendirmesem hala uzaktan bakışıyodukkkk

yiii beniii ireemmmm öp beniii ireemmmmmmmmmmm

Gurban olurum ben sağaaaaa Bende herif çevremde dolanıyo dibibmden ayrılmıyo, ama bir halt olduğu yok dedim sen benden mi hoşlanıyon yoksa, meğer onu bekliyomuş kabak çiçeği gibi açıldı herif kapatabilene aşk olsun
hehehehe aynı kafa desneeeeee bende benimkini cesaretlendirmesem hala uzaktan bakışıyodukkkk

Yiii beniii ireemmmm öp beniii ireemmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…