silkelet sonra hamiş kal....

Arkadaşlar gün içerisinde telefondan girip girip okuyorum. Gülmekten yıkıldım. okurken basıyorum kahkahayı eşim noluyor diyor şaşırıyor. Heheeh. Evdeki pc nin biri bozuldu bu hafta malesef o yüzden telefondan girdim hep bugün. O yüzden katılamadım size yorumlarda. Ama merakla ve heyecanla okuyorum. Uzun süre girmeyince çok ilerliyorsunuz takip etmek zor oluyor sayfaları çünkü. Kızlar benimde bugün reglim bitti. Artık bismillah deyip çarpışmalara başlıyoruz mehteran marşı ile. haahahah . Serapcım sen silkeleme konusundaki idolümsüm. Merakla ve heyecanla takip ediyorum yorumları. Ayrıca serap cım senin deger epey yüksek çıkmıs. Bende arkadaslara katılıyorum ve ikiz olma ihtimalin çok yüksek bence. Sana ısrarla nolur hemen doktora git diyorum. Hiç bekleme. Ben gecen ay hamile kaldım ve hemen doktora gitmedim bir hafta kadar bekleyeyim de kese net görünsün dedim fakat asrın hatasını yaptim. Megerse düsük riskim çok yüksekmis. Ve doktora gitmeden 1 gün önce düşük yaşadım. Ayrıca degerin bu kadar yükselmisken kese net görünür bence. Yani alttan filan bakmazlar. Direk karından görünür diye düşünüyorum. Herkese bol bebişli bir ay diliyorum. Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin. Hamile arkadaşlarımız lüften dua edin bizim içinde. Hepinizi çok sevdim.iyi ki bu topiği açmışsınız. çooook eglenceli burası. Herkese sevgileeeerrrrrr

Seni eylül ayındaki topikten beri takip ediyorum. Aynı zamanlarda hamile kalmıştık. Tekrar hamiş olmana çok sevindim. Dış seslere kulaklarını tıka. Doktora git ve göbekten muayene olmak istediğini söyle. Ben adetim 7 gün gecikince gitmiştim ve doktora alttan muayene olmak istemiyorum şuanda dedim sağolsun oda anlayışla karşıladı. Göbekten muyene etti. BTHCG 2000 küsür civarıydı 3 haftalık kesemizi görmüştük. Dış gebeliktir diye fazla kafana takma. Herşeyin hayırlısı

ay canım zaten korkuttular dış gebelik olabilirmiş ama araştırdım şimdi sancı çok fazla olurmuş dış gebelikte ve kanama olurmuş bulantı kusma olurmuş bunların hiç birisi yok...bilmiyorum canım ama 5000 den düşük olunca karından görünmezmiş..bunu biliyorum...sohbetin koyu olduğu zaman sen de dal sohbete canım..altta misafir gibi durmayın yani...

işte benim bir gün geçti canım reglim bir hafta geçmesini beklersem haftaya cumaya denk geliyor... en iyisi ben yarın gidem bir daha kan vereyim...değer ikiye katladıysa sıkıntı yok çarşambada gider doktoruma görünürüm...

allah korusun beee,kötü düşünme öyleeee

Canım benim kız kardeşim şuan 23 haftalık hamile. Ve hamileligini adet olcagi gün ögrendi idrar testinden. Ve ögrendikten sonraki gün doktora gitti. Ve karından göründü kese. Dış gebelik degilsindir aklına öyle seyler getirme. Bak gör çok saglıklı bir hamilelik geçireceksin. Demişti dersin ;-)

allah korusun beee,kötü düşünme öyleeee
yok canım ya belirtilerin hiç birini yaşaıyorum çünkü dış gebelik olmaz çok sancı olurmuş bende sancı yok sadece sağ kasıkta sızı var...kanama olurmuşş bende lekelenme bile yok kanamayı geçtim..bulantı ve kusmada yok..off ne bilem canım ya kafayı yieyecem az kaldı...

insanın aklına hep en kötüsü gelir..
daima bişey yaşadığında kötüyü düşünür,çağırır resmen..
hepimiz yapıyoruz biliyorum ama yapmamaya çalış,psikolojikte etkilenme

ben diğer hamişlikte çok sorun yaşadığım için canım dokotrlardan da korkar oldum sanki aynı şeyi yaşayacakmışım gibi hissediyorum...ama yarın bir daha kana gidecem..artık ikiye katlamışsa sorun yok bir sıkıntı yok demektir...

insanın aklına hep en kötüsü gelir..
daima bişey yaşadığında kötüyü düşünür,çağırır resmen..
hepimiz yapıyoruz biliyorum ama yapmamaya çalış,psikolojikte etkilenme
iyiydim canım ta ki birisi çıkıp dış gebelik geçiriyor olabilirsin diyene kadar...

seraaaapppp yarın kan tahilili sonucu çıktığı gibi hemen buraya yaz olur muuuu????? merakta bırakma bizide. sonucun çok iyi çıkacak ben hissediyorum.

silkelettir kendini nasıl bir fantazi olduğunu yaşayarak öğreneceksin....:82:
sonra her defasında isteyeceksin nolur beni silkele diye

iyiydim canım ta ki birisi çıkıp dış gebelik geçiriyor olabilirsin diyene kadar...

hayrola delirmişsin gene çatlak... kızım sen daha gitmedin mi doktora. hem durduk yere bütün olumsuz senaryoları kendine uyarlama.ooooooo ihtimallere bakacak olsak bugün adetimin üçüncü günü ve ben hamile olabilirim neden olmasın

Son düzenleme:

bebeğim nerden çıkarıyorsun böyle fikirleri sen yaaa.... rahat ol kasma kendini bebeğinede zararlı Allahım korusun durduk yere bebişinede zarar verirsin...

hangi densiz o kız... ne biliyormuş ooo doktormuymuş?? o kimmiş ki sana bunu söyleyebiliyorr çakıvereydin iki taneee

ayy millet dr mu ne biliyomuş dış gebelik bilmem ne olduğunubakma canm onlara sen...

aynen şekerimm millet başımıza doktor kesildi... bi dur demek lazım

seraaaapppp yarın kan tahilili sonucu çıktığı gibi hemen buraya yaz olur muuuu????? merakta bırakma bizide. sonucun çok iyi çıkacak ben hissediyorum.
tamam canım saat 3 gibi vermeye gideceğim eşim saat 3 gibi gelecek beni bekle beraber gidelim dedi vermeye...onu bekleyeceğim canım...yoksa hastane çok yakın evimin dibinde...ama bende olmak istiyorum dedi yanında öyle deyince kalakaldım tamam dedim...inşallah canım sonuç iyi çıkar rüyama girdi..sonuç 6000e yakın bir değer çıkmış..acildeki doktora gösteriyorum ikiz olabilir diyor bu kadar yüksek artmaz diyor...dün konuştuk herhalde onun etkisinden rüyalarıma girdi...

ayy millet dr mu ne biliyomuş dış gebelik bilmem ne olduğunubakma canm onlara sen...

yok canım doktor bir arkadaş vardı onu aradım dış gebelik olma ihtimali çok düşük canım dedi bat günü 1500 yakın değer çıkmış güzel bir değer keyfini sür bence dedi bu değerin...ağrın veya kanaman var mı dedi bende de Allah için ikisi de yok..arada kasıktan sızı şeklinde sancı oluyor..bırakta o kadar da olsun dedi yerleşiyo yavrun içeri dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…