- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.041
kız napayım herşey yolunda gidecek derken bir anda alt üst oluyorum...
hayrola delirmişsin gene çatlak... kızım sen daha gitmedin mi doktora. hem durduk yere bütün olumsuz senaryoları kendine uyarlama.ooooooo ihtimallere bakacak olsak bugün adetimin üçüncü günü ve ben hamile olabilirimneden olmasın
bebeğim nerden çıkarıyorsun böyle fikirleri sen yaaa.... rahat ol kasma kendini bebeğinede zararlı Allahım korusun durduk yere bebişinede zarar verirsin...
hangi densiz o kız... ne biliyormuş ooo doktormuymuş?? o kimmiş ki sana bunu söyleyebiliyorr çakıvereydin iki taneee
aynen şekerimm millet başımıza doktor kesildi... bi dur demek lazım
seroşşşşş gecmişe baktım ama bulamadım sana kim dedi dışgebelik diye neye dayanarak dış gebelik olabilrmiş az anlatırmsn sen gene karamsara bğladın oycam seni bak oycam
ekim anneleri topiğinde yazdım canım...birisine doktor bu değerle dış gebelik olabilir dedi..evet bağladım ben karamsara saat 3ü bekliyorum eşim beni bekle dedi beraber kan vermeye gitcekmişiz...artışa göre çıkar inşallah....bir sıkıntı olmaz...işk gebelikte çok şey yaşadım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum rümüş...
bir kere verdim canım o da işte cuma günü..batımdı zaten 1467 çıktı...bugün gidecem kan vermeye bakalım kaç çıkacak..eğer ikiye katlarsa sıkıntı yok çarşamba büyük bir itimalle giderim doktora...canım sen en son betan kactı senin.canım benim doktorumda dediiki bu kadar stres yaparsan alimallah hep düşürürsün bebeğini dedi.sen bilirsin ama azcık internetten uzak kal.araştırıp durma.ben yaptım aynı hataları.stres hic mi hic iyi değil başka topiklere girme kal kendi topğinde arkadaşların sorularıyla ilgilen.
bir kere verdim canım o da işte cuma günü..batımdı zaten 1467 çıktı...bugün gidecem kan vermeye bakalım kaç çıkacak..eğer ikiye katlarsa sıkıntı yok çarşamba büyük bir itimalle giderim doktora...
ben baktım dışgebeliği öyle betanın yüksekliğiyle alcaklığıyla anlaşılmıyor şükürler olsun kanamanda yok.usg de görlüyür gebelik kesesi nereye yerleşmiş ona göre karar verilyormuş.sen şimdi sıkma canını bol bol dua et canım
ne kanama ne de aşırı ağrı var...bilmiyorum canım ama kafam rahat bugün birazdan çıkıp giderim.. gerçi bana kalsa sabahın köründe gitmiştim ama eşim beni bekle beraber gidelim dedi...
oy yerim ben yaaa...akşam eşimde aynısını söylüyor...parmağımı eline verdiğim zaman sımsıkı tutacak değil mi diyor..gördünüzmü cınar bebegi :)) annesinin parmagını nasıl tutuyor nasıl kücück elleri ya :) harika nasıl bir mucize bu ..
gördünüzmü cınar bebegi :)) annesinin parmagını nasıl tutuyor nasıl kücück elleri ya :) harika nasıl bir mucize bu ..
canım sen neden öyle herşeye takılıyosun..boşver kim ne derse desin..Rabbimin izniyle güzel haberler alacaksın..iyi düşün iyi olsun..
cınar bebek ne ya nerde ne olmuş ben izlemedim
nerde nerde hangi kanaldı niye söylemiyon hemen yavreklama girdi canım şimdi..gebeliği anlatıyor doğum öncesi ve doğum sonrası herşeyi ...
ya yazdım ya bir üstte show tv.de canım..devam ediyor program....nerde nerde hangi kanaldı niye söylemiyon hemen yav
ya yazdım ya bir üstte show tv.de canım..devam ediyor program....
ben ik itopikte dolaşıken görememişim özürdilerim.actım şimdi ilk nefes diye birprogram mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?