silkelet sonra hamiş kal....

kız napayım herşey yolunda gidecek derken bir anda alt üst oluyorum...

ya yazdım yorum için ne zaman karnımdan görürüm diye birisi yorum yapmış doktor öyle demiş dış gebelik olabilir diye...bende taktım kafama...

seroşşşşş gecmişe baktım ama bulamadım sana kim dedi dışgebelik diye neye dayanarak dış gebelik olabilrmiş az anlatırmsn sen gene karamsara bğladın oycam seni bak oycam

seroşşşşş gecmişe baktım ama bulamadım sana kim dedi dışgebelik diye neye dayanarak dış gebelik olabilrmiş az anlatırmsn sen gene karamsara bğladın oycam seni bak oycam

ekim anneleri topiğinde yazdım canım...birisine doktor bu değerle dış gebelik olabilir dedi..evet bağladım ben karamsara saat 3ü bekliyorum eşim beni bekle dedi beraber kan vermeye gitcekmişiz...artışa göre çıkar inşallah....bir sıkıntı olmaz...işk gebelikte çok şey yaşadım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum rümüş...

canım sen en son betan kactı senin.canım benim doktorumda dediiki bu kadar stres yaparsan alimallah hep düşürürsün bebeğini dedi.sen bilirsin ama azcık internetten uzak kal.araştırıp durma.ben yaptım aynı hataları.stres hic mi hic iyi değil başka topiklere girme kal kendi topğinde arkadaşların sorularıyla ilgilen.

bir kere verdim canım o da işte cuma günü..batımdı zaten 1467 çıktı...bugün gidecem kan vermeye bakalım kaç çıkacak..eğer ikiye katlarsa sıkıntı yok çarşamba büyük bir itimalle giderim doktora...

ben baktım dışgebeliği öyle betanın yüksekliğiyle alcaklığıyla anlaşılmıyor şükürler olsun kanamanda yok.usg de görlüyür gebelik kesesi nereye yerleşmiş ona göre karar verilyormuş.sen şimdi sıkma canını bol bol dua et canım

ne kanama ne de aşırı ağrı var...bilmiyorum canım ama kafam rahat bugün birazdan çıkıp giderim.. gerçi bana kalsa sabahın köründe gitmiştim ama eşim beni bekle beraber gidelim dedi...

canım sen neden öyle herşeye takılıyosun..boşver kim ne derse desin..Rabbimin izniyle güzel haberler alacaksın..iyi düşün iyi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…