- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.061
oy yerim ben yaaa...akşam eşimde aynısını söylüyor...parmağımı eline verdiğim zaman sımsıkı tutacak değil mi diyor..
huyum çok kötü canım onu biliyorum kafaya çok takıyorum...İnşallah bu sefer sağ salim kucağımıza alırız...
:)) bizden daha cok sabırsızlanıyolar bizimkide oğlum oğlum diyip duruonerden bliyosn oğlan olucagını diyorum babasınınn oğlu olucak diyo
aynen canım ama işte düşünceler insanı yiyip bitiriyor..amin canım..en mutlu günlerimiz tadını çıkar...herşey olacağına varır..bize kalan dikkat edip Rabbimize tevekkül etmek..
benim ki iyidir teyzesi haberini bekliyoz iki saate çıkarmış...slm kızlar nasılsınsız bebişlerınız nasıl
benim ki iyidir teyzesi haberini bekliyoz iki saate çıkarmış...
ohh bee kurup duracagına arasaydın ya hemen bakk kendinide strese soktun bebişide
yok canım doktor bir arkadaş vardı onu aradım dış gebelik olma ihtimali çok düşük canım dedi bat günü 1500 yakın değer çıkmış güzel bir değer keyfini sür bence dedi bu değerin...ağrın veya kanaman var mı dedi bende de Allah için ikisi de yok..arada kasıktan sızı şeklinde sancı oluyor..bırakta o kadar da olsun dedi yerleşiyo yavrun içeri dedi...
slm cnm iyiyiz şükür sen nassın bakalmslm kızlar nasılsınsız bebişlerınız nasıl
benim ki iyidir teyzesi haberini bekliyoz iki saate çıkarmış...
ohh bee kurup duracagına arasaydın ya hemen bakk kendinide strese soktun bebişide
slm cnm iyiyiz şükür sen nassın bakalm
saol tatlım rabbim sizlerde göstersin tez zamanda..sende pkolumuydun ya sanki karsılasmıstık baska bi topikte...bu arada silkelenmeyi unutmabende iyiyim canım sizleri ve bebişlerinizi görunce dahada iyi oluyorum
evet canım eşim 3 ggibi gideriz dedi işi erken bitmiş aradı 2 de hazırlan çabuk geliyorum diye hemencecik gittik kan verdik geldik...2 saat sonra çıkacakmış sonuçtekrardan kan mı verdın canım ben kaçırdım oraları aman iyi olsun canım ya
ya insan düşünemiyor ki işte... bakalım sonuç ne çıkacak merak ediyorum..ohh bee kurup duracagına arasaydın ya hemen bakk kendinide strese soktun bebişide
hadı bakalım hayırlısı olsun ınsallah. büyüsün de tutunsun umarım
saol tatlım rabbim sizlerde göstersin tez zamanda..sende pkolumuydun ya sanki karsılasmıstık baska bi topikte...bu arada silkelenmeyi unutma
bu arada ÇINAR bebek cook tatlıydı yaa rabbim hayırlı ömür nasip etsin...bi an eweli doguruweresim geldi..minicikti yaa inş bizlerde görürüz o günleri sag salim...bu arada bnmkide oğlan diye tutturdu ismide ya POYRAZ ya da ÇINAR olacakmış...kız olursada sen koy adını diyo
amin canım inşallah...sen nasılsın bu arada...
evet canım eşim 3 ggibi gideriz dedi işi erken bitmiş aradı 2 de hazırlan çabuk geliyorum diye hemencecik gittik kan verdik geldik...2 saat sonra çıkacakmış sonuç
ya insan düşünemiyor ki işte... bakalım sonuç ne çıkacak merak ediyorum..
güzel çıkacak inş cnm içini ferah tut....hem artk gözükür bnce kese..bn bat 4 gün geçince yaptırdım testi ve 185 miydi neydi 1 hafta sonra gördük keseyi...yarın okulda yoğun deilsen git gör bebiişini ve rahatla bnce...evet canım eşim 3 ggibi gideriz dedi işi erken bitmiş aradı 2 de hazırlan çabuk geliyorum diye hemencecik gittik kan verdik geldik...2 saat sonra çıkacakmış sonuç
ya insan düşünemiyor ki işte... bakalım sonuç ne çıkacak merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?