silkelet sonra hamiş kal....

:)) bizden daha cok sabırsızlanıyolar bizimkide oğlum oğlum diyip duruo nerden bliyosn oğlan olucagını diyorum babasınınn oğlu olucak diyo

benimki de diğerinde kızım kızım diyordu bunda da oğlum oğlum diyor...bende kız olacak dedim..nerden biliyon diyo..bende sen nerden biliyosan bende oradan biliyorum dedim

ohh bee kurup duracagına arasaydın ya hemen bakk kendinide strese soktun bebişide
slm kızlar nasılsınsız bebişlerınız nasıl
slm cnm iyiyiz şükür sen nassın bakalm

bu arada ÇINAR bebek cook tatlıydı yaa rabbim hayırlı ömür nasip etsin...bi an eweli doguruweresim geldi..minicikti yaa inş bizlerde görürüz o günleri sag salim...bu arada bnmkide oğlan diye tutturdu ismide ya POYRAZ ya da ÇINAR olacakmış...kız olursada sen koy adını diyo

tekrardan kan mı verdın canım ben kaçırdım oraları aman iyi olsun canım ya
evet canım eşim 3 ggibi gideriz dedi işi erken bitmiş aradı 2 de hazırlan çabuk geliyorum diye hemencecik gittik kan verdik geldik...2 saat sonra çıkacakmış sonuç

ohh bee kurup duracagına arasaydın ya hemen bakk kendinide strese soktun bebişide
ya insan düşünemiyor ki işte... bakalım sonuç ne çıkacak merak ediyorum..

saol tatlım rabbim sizlerde göstersin tez zamanda..sende pkolumuydun ya sanki karsılasmıstık baska bi topikte...bu arada silkelenmeyi unutma

amın canım inşallah ya yok bende bı sorun yoktu esımdede yok sebepsız infertilite dendı tedavı göruyorum yarın kontrolum var yumoşlarım buyuduyse çatlatma iğnesı olcam ondan sonra sılkeletecegım zaten aklımda

evet canım minnacık minnacık elleri vardı emzik tutuşu oyyyy oyyyy

anladım canım inşallah bebişin yada bebişlerın sana tutunmuşlardır

güzel çıkacak inş cnm içini ferah tut....hem artk gözükür bnce kese..bn bat 4 gün geçince yaptırdım testi ve 185 miydi neydi 1 hafta sonra gördük keseyi...yarın okulda yoğun deilsen git gör bebiişini ve rahatla bnce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…