silkelet sonra hamiş kal....

şimdilik iyi gidiyor bakalım.:) şimdilik kelimesini hep ekliyorum işte korku hep devam. kucagımza alana kadar. bıraz daha buyuşun geçecek umarım korkularım

İlk üç ay geçti mi sıkıntı yok diyor doktorlar..sen takma kafana canım bebişini gördün..birde ben görsem kafam rahatlayacak...

alttan muayene olmak istemiyorum canım o yüzden çarşamba düşünüyorum gitmeyi...doktorun kızar mı diyor eşim benden habersiz neden kan verdin diye..niye kızsın dedim...deli misim divane misin..o benden de stresli...:18:

hmm hadi bakalım inş kaliteli kaliteli yumoşların olmustur...
evet canım minnacık minnacık elleri vardı emzik tutuşu oyyyy oyyyy
ahh ahh emzik suratından büyüktü yaa tuttum bn bu programı bakarım artk hep...
şimdilik iyi gidiyor bakalım.:) şimdilik kelimesini hep ekliyorum işte korku hep devam. kucagımza alana kadar. bıraz daha buyuşun geçecek umarım korkularım
rabbim hepimizin meleklerini korusun cnm..cinsiyet belli oldumu sizin?

ayşegülcüm geldim buraya gelmişsin kızlarrrrr yaaa akşam eşime söyledim kendini çamaşır teline as dedi birde istiyosan be3n asayım dedi moralimi çok bozuldu bana acele etme diyor böyle yaparsan hiç olmaz diyor

inşallh canım ya ama yarın 10.gunum daha doktorum ilacın dozunu duşuk verdı o yuzden hafta içi bi gun olurum iğneyı o zaman bol bol çarpıştırıp silkeltecegım zaten canıma tak dedı artık

cıddı ölemı dedı zeynoş gıs güldürdün benı anacım alttan al azıcık ya bu adamları ne yapmalı bılmıyorum valla ya

erkekler neden böyle duygusuz oluyırlar benim ki de başta öyle tepki verdi ama sonra yaptı...

tatlım bnce göbüsten gözükür degerin güzel masallah...eger dr derse alttan bakalm diye o zaman sölersin istemedigini...oda anlayısla karsılar zatn yasadıklarını oda biliyo..hem dr ndn kızsınki yaa senn kociş gercekten cok ewhamlı..sen bir doguracan o dokuz

tatlım sıkma canını her erkk önce aynı tepkiyi weriyr ama sonra paşa paşa yapıyolar...sen alttan al önce, baktın yumusadı silkelettiriwerirsin hemen

ondan habersiz kan veriyormuşuz diye kızabilirmiş...pazartesi görünmeyebilir canım ama arşamba kesin çünkü 9000 civarı olur tahminen...şimdi anladınız mı kocişe neden söylemek istemedğimi...zaten dün gece yataktan düştüm kalktı nasıl kızıyor ortada yatsana ki uç tarafta yatıyon...hayatımda ilk defa karşılaştım böyle birşeyle...

sağol canım stres bebişten dolayımı yaa sen çarşamba gününe kadar nasıl dayanacan ben olsam gitmiştim şimdi bu arada canım anlamıyorum alttan dr.baksa iyi değilmi

ya canım doktoruna güvendikten sonra bir sıkıntı olmaz....ama ben kasım ayında kürtaj oldum.. alttan muayeneden korkmuyorum ama o çatala çıkamıyorum dizlerimin resmen bağı çözülüyor ve psikolojik olarak kötü oluyorum...

cıddı ölemı dedı zeynoş gıs güldürdün benı anacım alttan al azıcık ya bu adamları ne yapmalı bılmıyorum valla ya
canım bu aralar kür mür yapıyorum benimki beni deli sanıyo benimki vidaları gelşek anlamıyorki

erkekler neden böyle duygusuz oluyırlar benim ki de başta öyle tepki verdi ama sonra yaptı...

normalde ikimiz utanırız birbirimizden ben söyleyince vala neye uğradığını şaşırdı ben ısrar edersem yapmaz susacamki inş.yapar

yaw neden utanıyonuz ki birbirinizden

tatlım sıkma canını her erkk önce aynı tepkiyi weriyr ama sonra paşa paşa yapıyolar...sen alttan al önce, baktın yumusadı silkelettiriwerirsin hemen
evet canım bende öyle yapacam erkeklerin huyları belli önce hayır sonra yaparlar kocalarınızda aynı bakmış önceleri

psikolojik olark istemiyon demk bende merak ediyorum kız acep kaç tane bebiş ardr karnında

nası becerdin acaba onu..ay bi an gözümde canlanıwerdi sennkinin aklı çıkmıştır düştün diye...hem senn bu sakarlıgın nolck bilmiyorum önce kafana tablo yedin sonra yatak seni dışarı attı dikkat etmelisin artkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…