silkelet sonra hamiş kal....

yaw neden utanıyonuz ki birbirinizden
bilmem aşamadık o biraz aştıdada ben hiç aşamadım ben böyle oldukça oda kendini kasıyor

valla bende nasıl düştüm halen daha bilmiyorum...eşim çok değişik tepki verdi birden sıçradı yataktan birşey var mı hele lavaboya git bakki birşey var mı dedi...tabi benim gidişimi görmeniz lazım...kardeşim diyor ki gece o gürültü neydi...eşim başladı gülmeye ablan yataktan düştü diyo...

en son cuma gıttım ıkılı test ıcın. soylemedı cınsıyetı. bana kız gıbı geliyor. erkek olsa soylerdı sankı:)

2 tane vardr kesin bu arada sağlıklı sıhhatli olsunlar inş.darısı bizlerin başına inş. yiyip bitirmekte haklısın annalr hissediyolar genelde

sağlıklı olsun da sayısı önemli değil canım bir olsun iki olsun üç olsun dört olsun farketmez dermişim...
sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım...başka birşey istemiyom...

hehehehe süpermiş ; '' silkele beni kazımmm'' şaka bir yana herkes bebeğine kavuşur inşallah

ben hep alttan muayene oluyorum ama çatalda degıl. yıne aynı yatar pozısyonda. dızlerını karnına cek falan dıyor.
gecen gıttıgımde karnımdan baktı, bı de alttan bakmak ıstıyorum dedı. dedım kı tamam kesın bır sey oldu. bır sey de demiyor. kesenın yanında bı sey gordum dedı sonra. ıkız mı dıye suphelendım dıyor. ben orda öldüm dirildim halbuki

sağlıklı olsun da sayısı önemli değil canım bir olsun iki olsun üç olsun dört olsun farketmez dermişim...
sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım...başka birşey istemiyom...

inş.canım ya rabbim sorunsuz hamilelk doğum nasip etsin 4müüüüü o benim hayalim bu aralr hep söylerim bir hayal ettim olmadı hedefi yüksek tutup dördüz hayal ediyorum diye

:60. alllah korumuş vala sesi kardeşin bile duyduguna göre baya hızlı düşmüşsün..

Merhaba hanımlarr.. Allah tüm isteyen herkese evlat nasıp etsın inşaallahh..Dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…