- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.121
inş.canım ya rabbim sorunsuz hamilelk doğum nasip etsin 4müüüüü o benim hayalim bu aralr hep söylerim bir hayal ettim olmadı hedefi yüksek tutup dördüz hayal ediyorum diye
:60.alllah korumuş vala sesi kardeşin bile duyduguna göre baya hızlı düşmüşsün..
​kız sen ne ara sonucu aldın aradılarmı yoksa?sorunsuz hamilelik nasip etsin Rabbim ve sağ salim kucağımıza almayı...
3751 kızlarrrrr
heeyyy yawrum bee maşallahhhh...ikizler geliyo ikizlerr
maşallah canım bı kaç gune kadar kese görunur artık çift gelıyo herhalde bebeler
cnm ikizlik durumu kese görününce belli oluyo diye biliyorum..kalp atışınıda görürsün bence degerinin maşallahı war...bakalım canım nasip artık doktor kontrolünde çıkar ama mart gibi belli olur herhalde...kalp atımını ne zaman duyarım...
canım yarın müsaitsen bi git bencesalıya görürüm herhalde canım ya...bilmiyorum ki çarşambayı beklesem mi..
yok canım eşim orada bekliyordu ben eve geldim anla halimi pimpiriklinin teki..çıkmış eşim aradı telefonla...​kız sen ne ara sonucu aldın aradılarmı yoksa?
ne demek şimdi bu :) ikizmi olmuş oluyo yüksek olunca
bugün durmadan girip çıktım sonuçlarını öğreniyim diye :)
salıya görürüm herhalde canım ya...bilmiyorum ki çarşambayı beklesem mi..
bende kalp atımında belli oluyor diye biliyorum belki tekyumurta çift yumurta meselesi bilmiyorum canım sağlıklı olsun da teki çifti önemli değil her ikisi de kabulüm..cnm ikizlik durumu kese görününce belli oluyo diye biliyorum..kalp atışınıda görürsün bence degerinin maşallahı war...
yok canım eşim orada bekliyordu ben eve geldim anla halimi pimpiriklinin teki..çıkmış eşim aradı telefonla...
ayy sero işin var senn vala yaa.. aslında üstüne olması iyi ama sennki acık abartmış gibi...
yok canım eşim orada bekliyordu ben eve geldim anla halimi pimpiriklinin teki..çıkmış eşim aradı telefonla...
daha belli olmaz canım ama değerim çok yüksek normalde şimdi 500-1000 arasında olması gereliyor benimki 4000 e yakın ondan şüpheleniyoruz...kalp atımında belli olur...
yok canım yarın şube öğretmenler kurulu toplantım var gerçi saat kaçta bilmiyorum ama yarın gitmem salı giderim büyük bir ihtimal...canım yarın müsaitsen bi git bence
ikiz olmasa da sağlıklı bır gebelik olduğunun kanıtı bence. hayırlısı olsun:)
salı giderim bir aksilik çıkmazsa canım...degerın gayet iyi canım salı gıt istersen artık ultrasonra görunur
öle tabi en önemlisi sağlıklı olması..dra gidince cıkar ortaya....bende kalp atımında belli oluyor diye biliyorum belki tekyumurta çift yumurta meselesi bilmiyorum canım sağlıklı olsun da teki çifti önemli değil her ikisi de kabulüm..
anladım cnm o zaman salı git carsambayı bekleme...sen druna hbr werdinmi çıkan degerleri o da söyler kontrole ne zaman gelmen gerektigini....bnmki öle yapmıştı ve cagırdıgı gün gördük şükür...yok canım yarın şube öğretmenler kurulu toplantım var gerçi saat kaçta bilmiyorum ama yarın gitmem salı giderim büyük bir ihtimal...
ayy sero işin var senn vala yaa.. aslında üstüne olması iyi ama sennki acık abartmış gibi...
hadi hayırlısı bakalım..
Rabbim gönlüne göre versin inşaallah isteyen herkesede nasib etsin (banada banada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?