silkelet sonra hamiş kal....

inş.canım ya rabbim sorunsuz hamilelk doğum nasip etsin 4müüüüü o benim hayalim bu aralr hep söylerim bir hayal ettim olmadı hedefi yüksek tutup dördüz hayal ediyorum diye

sorunsuz hamilelik nasip etsin Rabbim ve sağ salim kucağımıza almayı...

​kız sen ne ara sonucu aldın aradılarmı yoksa?
yok canım eşim orada bekliyordu ben eve geldim anla halimi pimpiriklinin teki..çıkmış eşim aradı telefonla...

ne demek şimdi bu :) ikizmi olmuş oluyo yüksek olunca
bugün durmadan girip çıktım sonuçlarını öğreniyim diye :)

daha belli olmaz canım ama değerim çok yüksek normalde şimdi 500-1000 arasında olması gereliyor benimki 4000 e yakın ondan şüpheleniyoruz...kalp atımında belli olur...

cnm ikizlik durumu kese görününce belli oluyo diye biliyorum..kalp atışınıda görürsün bence degerinin maşallahı war...
bende kalp atımında belli oluyor diye biliyorum belki tekyumurta çift yumurta meselesi bilmiyorum canım sağlıklı olsun da teki çifti önemli değil her ikisi de kabulüm..

hadi hayırlısı bakalım..
Rabbim gönlüne göre versin inşaallah isteyen herkesede nasib etsin (banada banada :)

bende kalp atımında belli oluyor diye biliyorum belki tekyumurta çift yumurta meselesi bilmiyorum canım sağlıklı olsun da teki çifti önemli değil her ikisi de kabulüm..
öle tabi en önemlisi sağlıklı olması..dra gidince cıkar ortaya....
yok canım yarın şube öğretmenler kurulu toplantım var gerçi saat kaçta bilmiyorum ama yarın gitmem salı giderim büyük bir ihtimal...
anladım cnm o zaman salı git carsambayı bekleme...sen druna hbr werdinmi çıkan degerleri o da söyler kontrole ne zaman gelmen gerektigini....bnmki öle yapmıştı ve cagırdıgı gün gördük şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…