- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.141
​oyy oyy dediğim gibi sen bir doğuracan o dokuz...belli şimdiden....accık mı emin misin azcık abarttığınaa...şimdi aramış annemlere diyelim mi diyo...boğarım seni dedim..kimseden duymayayım...
bir gitsem ya da gideceğim güne karar versem tamamdır...öle tabi en önemlisi sağlıklı olması..dra gidince cıkar ortaya....
haber falan vermedim canım doktoruma...salı gidersem doktoruma o zaman söyler herhalde ne zaman kalp atımını duymak için gelmemizi...anladım cnm o zaman salı git carsambayı bekleme...sen druna hbr werdinmi çıkan degerleri o da söyler kontrole ne zaman gelmen gerektigini....bnmki öle yapmıştı ve cagırdıgı gün gördük şükür...
salı giderim bir aksilik çıkmazsa canım...
akşama kadar kırk kere arıyor...ne yaptın ağrın var mı leken var mı miden bulanıyo mu birşey istiyon mu...tatlı mı getireyim ekşi mi...bende en kolayını yapıyorum telefonu sessize alıp atıyorum bir köşeye...​oyy oyy dediğim gibi sen bir doğuracan o dokuz...belli şimdiden....
inşallah o minik keseyı görursun canım
inşallah canım inşallah darısı sizlerin başına...
çok fenasınakşama kadar kırk kere arıyor...ne yaptın ağrın var mı leken var mı miden bulanıyo mu birşey istiyon mu...tatlı mı getireyim ekşi mi...bende en kolayını yapıyorum telefonu sessize alıp atıyorum bir köşeye...
inşallah canım inşallah darısı sizlerin başına...
silkeleteiyonuz mu bari kızlarrr....
çok fenasınyazık kız ne cok merak ediyo öle ama tabi insan sıkılır bi süre sonra
bizde gülmekten öldük canım düşündükçe halen daha gülüyorumHayırlı olsun tatlım
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Değerin süper maşallahh
Yo
Yönteminizi okuyunca ben bile şok oldum eşimi düşünemiyorummm
Gülmekten kırılırız heralde
ben daha başlamadım canım bu hafta başlarım artık çamasırcılık oynamaya
başlayın artık çamaşırcılık oynamaya canım..
naptın kuzum agrın sızın varmı..kontrole ne zamn cagırdı dr?serap değerin ne kadar gzel cıkmış maşallahallahım nazarlardan saklasın.salı günü gidebilirsen üstten rahatlıkla görünür kesen.benim beta 2 binlerdeyken göründüydü artık azcık olsun rahatlamışındır umarım
naptın kuzum agrın sızın varmı..kontrole ne zamn cagırdı dr?
salı gidecem canım nasip ederse mevlam rahatlıkla görünür herhalde salı günü göbüşümden...rahatladım canım rahatladım...serap değerin ne kadar gzel cıkmış maşallahallahım nazarlardan saklasın.salı günü gidebilirsen üstten rahatlıkla görünür kesen.benim beta 2 binlerdeyken göründüydü artık azcık olsun rahatlamışındır umarım
bi kaç gune kadar baslıcam canım
salı gidecem canım nasip ederse mevlam rahatlıkla görünür herhalde salı günü göbüşümden...rahatladım canım rahatladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?