silkelet sonra hamiş kal....

öle tabi en önemlisi sağlıklı olması..dra gidince cıkar ortaya....
bir gitsem ya da gideceğim güne karar versem tamamdır...

anladım cnm o zaman salı git carsambayı bekleme...sen druna hbr werdinmi çıkan degerleri o da söyler kontrole ne zaman gelmen gerektigini....bnmki öle yapmıştı ve cagırdıgı gün gördük şükür...
haber falan vermedim canım doktoruma...salı gidersem doktoruma o zaman söyler herhalde ne zaman kalp atımını duymak için gelmemizi...

​oyy oyy dediğim gibi sen bir doğuracan o dokuz...belli şimdiden....
akşama kadar kırk kere arıyor...ne yaptın ağrın var mı leken var mı miden bulanıyo mu birşey istiyon mu...tatlı mı getireyim ekşi mi...bende en kolayını yapıyorum telefonu sessize alıp atıyorum bir köşeye...

çok fenasın yazık kız ne cok merak ediyo öle ama tabi insan sıkılır bi süre sonra

serap değerin ne kadar gzel cıkmış maşallah allahım nazarlardan saklasın.salı günü gidebilirsen üstten rahatlıkla görünür kesen.benim beta 2 binlerdeyken göründüydü artık azcık olsun rahatlamışındır umarım

naptın kuzum agrın sızın varmı..kontrole ne zamn cagırdı dr?

naptın kuzum agrın sızın varmı..kontrole ne zamn cagırdı dr?

lekelenmem bitti gibi akıntım biraz coğaldı eskiye göre.karnımın altına bıcak saplanması gibi bişey vuruyor ama arada sonra geciyr normaldir herahlde bebek yerleşiyor ya ondandır diye düşünüyrum.progestanı alınca 10 15 dk kadar bir sersemlik vuruyor.doktora perşembe günü gitcem bir hafta sonra gel dediydi

salı gidecem canım nasip ederse mevlam rahatlıkla görünür herhalde salı günü göbüşümden...rahatladım canım rahatladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…