silkelet sonra hamiş kal....

canım o bende de oluyor ama anlık birşey... bebek yerini ayarlıyormuş büyüyor büyüdükçe yeri de büyüyor..

anladım cnm şükür kesilmiş bak kanaman...bebiş yerleşiyodur tatlım bndede oluyo arada...akıntı bndede var korkma sen..

canım o bende de oluyor ama anlık birşey... bebek yerini ayarlıyormuş büyüyor büyüdükçe yeri de büyüyor..

evet anlık oldgu icin ilk anda korksamda kendimi teselli ediyorum kötü bişey olsa sürekli ağrır ve dayanılmaz bi ağrı olur diye düşünüyrum.doktorum bana biraz sert davrandı ama olsun kendime getirdi azcık

evet doktorlar bazen sert davranıyo azcık kendimize gelelim diye herhalde...benim ki de kürtaj olmam dediğim de kızmıştı..seni zehirleyecek yavrum diyo 2 günün var bak kana geçerse senin hayati tehliken olur diyo ama benim umrumda mı ki...duymuyorum bile doktoru..

içimden geldi bunlarda bnm minikime hıh :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

iki tedavi birden bastırmışsın allah kucağına da almayı nasip etsin canım bizler için de dua edin nolur. bizde diyebilsek keşke şöyle hamileyim ben diye
amin cnm..ediyorum tatlım etmezmiyim hiç bnde cok bekledim ama cok sükür geldi minigim...sizde bi problem varmı ne kadardır istiyosunuz bebiş?

Canımmmm değerin çok güzel yükselmiş çok sevindim senin adına. Sabahtır girip girip bakıyorum naptın çıktı mı sonucun diye. Evet değerin yüksek diye herkes ikiz demiş ama tek de olabilir canım. çünkü arkadaşım adetinden 2 gün sonra kandan ögrendiginde 4.300 lerde falandı. şoke olmuştuk 3 üz falandır diyodu herkes. Sonra gitti hemen muayene oldu tek miş bebek. Yani böyle yüksek degerli de olunabiliyomus tek iken bile bebek. Allah gönlüne göre versin tatlım yaa. Bak bize dua etmeyi unutmuyosun değil mi???? telefondan giriyorum smile kullanamıyorum kullanabilsem bir halay çektircektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…