- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.161
lekelenmem bitti gibi akıntım biraz coğaldı eskiye göre.karnımın altına bıcak saplanması gibi bişey vuruyor ama arada sonra geciyr normaldir herahlde bebek yerleşiyor ya ondandır diye düşünüyrum.progestanı alınca 10 15 dk kadar bir sersemlik vuruyor.doktora perşembe günü gitcem bir hafta sonra gel dediydi
ozman bunlar senin ve bebeğin icin
anladım cnm şükür kesilmiş bak kanaman...bebiş yerleşiyodur tatlım bndede oluyo arada...akıntı bndede var korkma sen..lekelenmem bitti gibi akıntım biraz coğaldı eskiye göre.karnımın altına bıcak saplanması gibi bişey vuruyor ama arada sonra geciyr normaldir herahlde bebek yerleşiyor ya ondandır diye düşünüyrum.progestanı alınca 10 15 dk kadar bir sersemlik vuruyor.doktora perşembe günü gitcem bir hafta sonra gel dediydi
canım o bende de oluyor ama anlık birşey... bebek yerini ayarlıyormuş büyüyor büyüdükçe yeri de büyüyor..
naptın kuzum agrın sızın varmı..kontrole ne zamn cagırdı dr?
evet doktorlar bazen sert davranıyo azcık kendimize gelelim diye herhalde...benim ki de kürtaj olmam dediğim de kızmıştı..seni zehirleyecek yavrum diyo 2 günün var bak kana geçerse senin hayati tehliken olur diyo ama benim umrumda mı ki...duymuyorum bile doktoru..evet anlık oldgu icin ilk anda korksamda kendimi teselli ediyorum kötü bişey olsa sürekli ağrır ve dayanılmaz bi ağrı olur diye düşünüyrum.doktorum bana biraz sert davrandı ama olsun kendime getirdi azcık
cnm bn pkoluyum klomen kullandım ve catlatma iğnesi vuruldum bide silkelendimsendemi silkelemeyle hamile kaldın canım o ay başka tedavi falan yapmışmıydın
evet canım o da silkeleyerek hamile kalanlardan...zaten ilk o başlatttı..çok güldük ama sonrada biz denedik...sendemi silkelemeyle hamile kaldın canım o ay başka tedavi falan yapmışmıydın
içimden geldi bunlarda bnm minikime hıh:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
afiyet olsun canım bebekine iyi bak...banamüsade yemek yiyim sonrada iğnemi vurulmaya gidim
cnm bn pkoluyum klomen kullandım ve catlatma iğnesi vuruldum bide silkelendim
iyi silkelettir kendini...çabuk buluşsunlar spoşlarla yumoşlar...
evet canım o da silkeleyerek hamile kalanlardan...zaten ilk o başlatttı..çok güldük ama sonrada biz denedik...
inşallah bu sefer buluşurlar zaten tehdıt etcem artık spoşları ya
amin cnm..ediyorum tatlım etmezmiyim hiç bnde cok bekledim ama cok sükür geldi minigim...sizde bi problem varmı ne kadardır istiyosunuz bebiş?iki tedavi birden bastırmışsın allah kucağına da almayı nasip etsin canım bizler için de dua edin nolur. bizde diyebilsek keşke şöyle hamileyim ben diye
et canım et..sıkı tehdit et korksunlar senden...
liste yapsana canım şu silkeletip hamile kalanlar kaç kişi öğrenelim. sahi bunu lovely22 kimden öğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?