- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.181
Canımmmm değerin çok güzel yükselmiş çok sevindim senin adına. Sabahtır girip girip bakıyorum naptın çıktı mı sonucun diye. Evet değerin yüksek diye herkes ikiz demiş ama tek de olabilir canım. çünkü arkadaşım adetinden 2 gün sonra kandan ögrendiginde 4.300 lerde falandı. şoke olmuştuk 3 üz falandır diyodu herkes.Sonra gitti hemen muayene oldu tek miş bebek. Yani böyle yüksek degerli de olunabiliyomus tek iken bile bebek. Allah gönlüne göre versin tatlım yaa. Bak bize dua etmeyi unutmuyosun değil mi???? telefondan giriyorum smile kullanamıyorum kullanabilsem bir halay çektircektim
daha önceleri duymuslugum vardı ama denememiştik..sonra bi gün kk da forumu takip ederken gözüme bir yazı ilişti ''silkelettim ve o ay hamile kaldım'' diye girdim okudum bu sefer aklıma yattı tamda yumoş dönemimdeydim ve denedik..sonrada sonucu paylastım herkesle...liste yapsana canım şu silkeletip hamile kalanlar kaç kişi öğrenelim. sahi bunu lovely22 kimden öğrendin
bunların korkacagı falan yok kı ne yapsam bılmıyom
amin cnm..ediyorum tatlım etmezmiyim hiç bnde cok bekledim ama cok sükür geldi minigim...sizde bi problem varmı ne kadardır istiyosunuz bebiş?
canım sağlıklı olsunda sayı farketmez bir iki önemli değil tek sağlıklı olsunlar o yeter bana...
etmez olur muyum canım aklıma geldikçe ediyorum isteyen herkese versin mevlam bu duyguyu tattırsın...
hepinizi seviyorum kızlar iyi ki varsınız...
hangi iğneyi veriyo cnm drun? sabret tatlım vakti saati gelince olacaktır elbet..bizde 2 yılı geckin bi sürede yakaladk bu sewinci rabbim tamamına erdirir inşallah..3 senedir istiyoruz 1 kez hamilelik oldu 5 haftalıkken düştü 2 sene geçti ama hala birdaha olmadı. yumurtan çatlayamıyo diyo doktor çatlatma iğnesi veriyo o da kar etmiyo benim yumoşlara
Evet canım ya sağlıklı olsun da bir iki fark etmez gerçekten. Bize dua eden tüm hamişlere çooook teşekkür ediyorummm. Bende sizi seviyorum.iyiki bu topiğe rastladım yaa. Geçen ay ki düşüğümden sonra hiç umudum kalmamıştı bu topik sayesinde umudum oldu ve çoook umutluyum artık.silkeletenlerde sonuçları yazsın merakla bekliyorum herkesin sonuçları. Tüm göbişler bebek olcak inşallaaaahhhh .
hangi iğneyi veriyo cnm drun? sabret tatlım vakti saati gelince olacaktır elbet..bizde 2 yılı geckin bi sürede yakaladk bu sewinci rabbim tamamına erdirir inşallah..
hmm bnde ovitrelle kullanmıştımda ondan sordum...öle tabi hayırlı zamanda hayırlı ewlat iste cnm..3 kez klomen ovitrelle, 3 kezde menogon ovitrelle kullandım..inşallah canım herşey rabbimin elinde vardır elbet bir zamanı
bnm cıkmam lazım kızlar ii bakın kendinize
hatırlıyorum canım hatırlamam mı eylül topiğindeydin sende..merhaba kızlar
serapcım eski topikten hatırlarsın belki beni
kürtaj olduğunda çok üzülmüştüm ama Rabbim yine nasip etmiş hayırlı uğurlu olsun canm çok sevindim
ya bu silkelet hamiş kal olayı çok komik ama sizde işe yaramış herlade
ayyy çok heveslendim yaa beni de aranıza alınn ben de silkeletiyim bakiyim bu ay belki bende hamile kalırım
bu arada bu yöntemde dikkat edeceğimiz başka hususlar var mı? anlatın bakalım silkeleten bayanlar:)))
canım bu ay bende de oldu..doktor bir arkadaş var topikte...o lekelenmenin yumurtanın çatladığı anlamına geliyormuş...ve bana değerlendir demişti..gerçi ben sabah değerlendirmiştim öğleden sonra llekelenme olmuştu boş geçirmedim yani...bazı insanlarda bu şekilde yumurtanın çatladığı gün lekelenme oluyormuş...hatta rümeysada da olmuştu yanlış hatırlamıyorsam...eğer öyle bir lekelenme olduğunu görürsen değerlendr canım boş geçirme...Canım bişey sorcam sana. Ben geçen ay hamile kaldığımda hiç olmayan bişey olmuştu. Yumurtlama günlerim civarında kahverengi bi akıntı gibi leke gibi birşey gelmişti. Bende amaaan bu ay da olmucak herhalde ne bu şimdi adet mi olcam nedir demiştim üzülmüştüm.meğerse o ay hamile kalmışım. Böyle birşey yaşayan hiç duydun mu yada sende de oldu mu ? Bundan sonra ay ortasında böyle bi kahverengi gibi bi akıntı gelirse anlıcam ki hamileyim.
Canım bişey sorcam sana. Ben geçen ay hamile kaldığımda hiç olmayan bişey olmuştu. Yumurtlama günlerim civarında kahverengi bi akıntı gibi leke gibi birşey gelmişti. Bende amaaan bu ay da olmucak herhalde ne bu şimdi adet mi olcam nedir demiştim üzülmüştüm.meğerse o ay hamile kalmışım. Böyle birşey yaşayan hiç duydun mu yada sende de oldu mu ? Bundan sonra ay ortasında böyle bi kahverengi gibi bi akıntı gelirse anlıcam ki hamileyim.
ben de diğer gebelikte kullandım canım kazadan sonra kesenin kenarında kanama başladıktan sonra aynı şekilde içmiş gibi oluyordum..doğalmış olabilirmiş...doktoruma sorduğumda çok rahatsız ediyorsa akşam yatmadan önce iç demişti..seroşşşşşşşşşşşşşş ben bu progestanı alınca sersemliyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?