- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.201
canım bu ay bende de oldu..doktor bir arkadaş var topikte...o lekelenmenin yumurtanın çatladığı anlamına geliyormuş...ve bana değerlendir demişti..gerçi ben sabah değerlendirmiştim öğleden sonra llekelenme olmuştu boş geçirmedim yani...bazı insanlarda bu şekilde yumurtanın çatladığı gün lekelenme oluyormuş...hatta rümeysada da olmuştu yanlış hatırlamıyorsam...eğer öyle bir lekelenme olduğunu görürsen değerlendr canım boş geçirme...
seni okuyunca bi an gülümsedim canım o yumoş lekesi bende hamile kaldğım ay o lekeyi görmüştüm hatta 1 2 damla kan damlası geldiydi ve doktor bir arkdaşımız bugünü mutlaa değerlendirmem gerektğini söylemişti ve sonuc hamileydim
:84::84::84: bu adam beni öldürecek randevu al da yarın doktora gidelim diyor..:84::84::84:
selam kuzummmm naberr napıyosunuz baya bi muhabbet olmuş şekerimmm
Kızlaaar cevap için çokkk teşekkürler.ama ben her ay yumurtluyorum ondan eminim. Ama niye bir kez böyle birşey yaşadım acaba ben ? Yani daha önce hiç olmamıştı. Neyse bir daha böyle leke gelirse hemen değerlendireyim.
senin herüff senden meraklı valla bebeğimmm söylesene sonra gideris diye öyle deyince nediyorr
konu bebek olunca muhabbet alıp gidiyor başını canım ne var ne yok evdesin çekildin yoksun ...silkelendin mi canım...
değerim 3751 çıktı canım
anlamıyor ki diyorum gitsekte doktor birşey yapamaz daha kese görünmez diye...yok belki aksi giden birşey varsa doktor önlemini alırmış..belki görünürmüş nereden biliyormuşum doktormuymuşum..
konu bebek olunca muhabbet alıp gidiyor başını canım ne var ne yok evdesin çekildin yoksun ...silkelendin mi canım...
değerim 3751 çıktı canım
yarın sabahta silkelettir..bittimi kız yumoş haftan yoksa...yaotın mı ovuyutebrik ederim bebeğim... istediğin değeri almış gibisin... sevindim vallaaa oh ohhhhh darısı bizleree
hee dün sabah silkelettim şekerim bugun hiç canım istemiyor.. yarın iş var yaaa
salı görünmez mi canım kese sence...aaa tatlım maşalla degerın cok guzel cıkmış 2 gunde ıkıye katlamış herrşey yolunda gıdıyo carşamba gıt cnm bence dr a
:84::84::84: bu adam beni öldürecek randevu al da yarın doktora gidelim diyor..:84::84::84:
benimde ilk defa gelmişti canım ben acaba yara falan mı var diye düşündüm ama smear testiniçektirmiştim herşey temiz çıkmıştı...
ben hic iyi değilm yaaaaa midemde bulanmaya başladı yatam barim
yarın sabahta silkelettir..bittimi kız yumoş haftan yoksa...yaotın mı ovuyu
hay allahım yaaa bu herifler niye böylee inatcıııı birde herşeyin iyisini sanki onlar biliyorlar...
anam sende yarına randevu doluymuş deee ehhehee
Hakkaten iyi demiş kocan canım.gidinde bi hepimiz ögrenelim yaa. Kaçız bu diye.sende kırma adamı tamam de bi git görün doktora canım yaa. Hatta sabah git erkenden.tee aksama kadar merakla beklemeyelim biz burda.
Demek ki öyle bi akıntı çocuk büyük ihtimal tutcak gibisine bişey olarak yorumluyorum ben.
salı görünmez mi canım kese sence...
yaptım tatlım yaptım.. bitti ovu dönemim elimizden geldiğince yaptık bakıcaz artık gene ben b u haftada gün aşırı silkeletirim.. 2 kere silkelettim valla gördüğümden bu yana silkelettim hayırlısı diyorum elimden geleni yaptım Rabbim Ol! derse olur inşallah.. zaten bu ayda olmassa eşim doktora gidecek bebeğim.. kızzz sana ne dicem sağ kasığımda bi tuhaf ağrı avrr
arada bir bıçak saplanır gibi ağrı giriyor çözemedim ne olduğunu 2 gündür böyle...
üşüttüm mü ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?