silkelet sonra hamiş kal....

seroooo canım sanki banada ikiz gibi geldi değerinden
valla çok merak ediyorum ikiz mi diye

madem böyle bir konu açıldı şunu anlatayım size bende..

Eylül ayında doktora gittim çocuk düşünüyoruz muayene olmak istiyorum diye.. ben işte kanımı falan ölçtürür ilaç kullanırım diye gittim ama adam açtı alttan muayene seni yara varrr siil yada yaraaa hemen çok acil parça almamız lazım dedi.. simier testide almamız lazım kanser bile olabilirsin dedi.. mal heriff kendime gelemedim o hastaneden çıkıp taksiye atlayıp kayınvalidemin evine nasıl kendimi attığımı hala hatırlamıorum o 1 saat bende silik... 2 hafta bekledim parçanin falan sonucu çıksın diye.. sonra sonuçlar geldi bana pişkin pişkin kanser değilmişsin b12 eksikliği var dedi.. ökz heriffff llah onu kahretsin zaten allaha havale ettim...

neyse sonra bir doktora daha gittim sonuçlarımı da yanımda götürdüm hiç birşey yokki dedi alttan muayenede etti tertemiz yara yada kist yok dedi.. yumurtlamanda olmuş deid yumurtamıda gösterdi.. şimdi içim rahat senden yana hiç bir sıkıntı yok sen içini ferah tut dedi 2. gittiğim doktor...

bu haftada zaten bir tanıdığımız varr ultrason görevi ama çok iyi tavsiye ettiği beraber çalıştığı bir prof varmış onunla görüşme ayarlayacak benim başımdanda böyle bir olay geçti...

canım ben vajinal istemiyorum ama göbüten istiyorum...

tatlım ben 5000 yerıne 500 yazmısım 5000 den snra karından gözukuyo tatlım
bencede karından baktır cnm buyuk salı gunu gözukur
pufff sanmakı kese görcen rahatlıcan sonra pıt pıt hesapları ben 5+4 te keseyı 6+4 te kalp atışını gördum cnm sen salı kac 4 kac oluyosun

doktor çok önemli canım ben seviyom doktorumu...hamile kalmadan gözüme görünme demişti en son gittiğimde...

benm betam 2300 lerdeydı ozaman karından gorduydu doktor.usg nın kalitesıyle alakalı olabılır mı acaba.devlettekı doktor alttan zorla gorduydu.özeldekı karından gördu

benm betam 2300 lerdeydı ozaman karından gorduydu doktor.usg nın kalitesıyle alakalı olabılır mı acaba.devlettekı doktor alttan zorla gorduydu.özeldekı karından gördu

evet ttalım cıhaz cok öenmlı o yzden tum cıhazları baz olarak bı ortalama koymuşlar

cnm benım dr um önce karından bakıp ona göre hcg bakmıştı senn önce hcg bakıp ölemı sg de baktı

canım takvime göre 4+ 4 de oluryorum salı günü ben...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…