- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.241
sağol canım benim ne günler geçirmiştik vay beee...sizler büyüttünüz bebelerinizi..benim ki de yeni teşrif etti teyzeleri...
evet canım benim kafamı karıştıranda o bata göre 4+4 deyim ama betaya göre 5 haftam neredeyse bitecek salı günü..neyse hele ben salı gideyim dr açıklar herhalde birşeyler...çokta yenı oluyo cnm ama hcg degerın yuksek oldugu ıcın görunur dıye duşunuyırum cnm
ana rahmine düşen büyüo mrk etme çabuk geçicek haa unuttum sanma eşin dkktli kullansın arabayı bndan snra olurmu snin bebeğin çevresel faktörden gitti yoksa allahn iznyle sağlıklıydı gebeliğin bu bebişte çok dkkt 3. ayda bol ayva ye cenin şekillenio ya bal gibi bi meleğin olsunbizler gün sayıos artık doğsun die 4. ayından snra seninde başlar tatlı heyecan rabbim kmsenin kucağını boş bırakmasın (AMİN)
ayy progestan yokmu o progestan sersemliğin yanısıra basımı fıldır fıldır döndürüyodu bnm yerimden kalkamıyodum...ilacı alınca uzan bi süre cnm bide günde 3 müş...gunde 3 kez hapı var hangısını gece alayım kı
silkeleteiyonuz mu bari kızlarrr....
agrıdaki görümcemle konuştum oda bugünden itibaren silkelettircekmiş arkadaslarımada sylerim diyocok gecmez bütün türkiye dener bu yöntemi kız nasıl gülesim geldi
evet aynısndan benımkıdecanım şimdi ialaca baktım ben turuncu bir kutuda progestan 100 mg yumuşak kapsül yazıyor...
yapılmış betamda 400 kusurdı dırek karından baktı özeldekı.evet ttalım cıhaz cok öenmlı o yzden tum cıhazları baz olarak bı ortalama koymuşlar
cnm benım dr um önce karından bakıp ona göre hcg bakmıştı senn önce hcg bakıp ölemı sg de baktı
ayy progestan yokmu o progestan sersemliğin yanısıra basımı fıldır fıldır döndürüyodu bnm yerimden kalkamıyodum...ilacı alınca uzan bi süre cnm bide günde 3 müş...
iğnesini vurulduğun için kaldırmıyordur vücudun canım benim dediğim ilaçtan günde 3 tane mi alıyorsun...benim ki bir taneydi gece al demişti..evet aynısndan benımkıde
yapılmış betamda 400 kusurdı dırek karından baktı özeldekı.
aynen bıde ığnesını yıyom bugun eve zor geldım
iğnesini vurulduğun için kaldırmıyordur vücudun canım benim dediğim ilaçtan günde 3 tane mi alıyorsun...benim ki bir taneydi gece al demişti..
evet dedğin ilactan günde 3 tane.herifin devam ediyor mu seni cok sıkmaya
hatırlıyorum canım hatırlamam mı eylül topiğindeydin sende..
evet kürtaj oldum zor günler geçirdim..ama geldi yavrum yeniden benimle
silkelet hamiş kal tekniği komik ama etkili bir yöntem...
tabi canım gel aramıza sende bir silkeletiver de kendine gel...
inşallah sende hamiş kalır aramıza katılırsın...
dikkat edeceğin birşey yok canım eğer yumoş haftanı biliyorsan yumoş haftanda çarpıp silkeleteceksn kendini...
eşinin spoşlarında sorun yoksa 36 saatte bir çarp sabah çarpmaya özen göster.
yok eğer sıkıntı gibibir durum varsa gün aşırı çarp 48 saatte bir.
eşine kabak çekirdeği yedir ben öyle yaptım..bir de haftada bir nohut yemeği yaptım..nohutlu pilan yaptım..
nohutunda faydası varmış bilgin olsun..
sende bismillah de başla..güzel haberlerini bekliyorum...
herkese iyi akşamlar,,yazılarınızı okudum,ve içimde kocaman bir ümit oldu,serap arkadaşımın hamileliği hayırlı olsun,bende birkaç gündür dediğinizi uyguluyorum,ben belimi havaya kaldırdıktan sonra kendim bacaklarımı silkeliyorum,etkisi olur mu acaba....6 yıldır bebeğim olsun istiyorum,sebebsiz infertile bizim,2 aşılama 2 tüp denedim..tutmadı.inşallah bu yöntemin faydasını bende görürüm..
silkeletip kendime geleyim süperrrr :)) eşime anlattım şimdi gülüştük:))
sağol serapcım dediklerini dikkate alacağım inşallah..
hadi bakalım inşallah benim de bebişim olurrr veee tüm isteyenlerin
herkes silkelenmeye gitti galiba. huuuuu kimse yok muuuu?
bende bebek isteyen herkese söyledim bu yöntemi yeni bir akım başladı...
slogani değiştiriyorum... haydi kızlar okulanın yandaşı olsun...
haydi hatunlarr silkeletmeyeeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?