silkelet sonra hamiş kal....

Serapcım eşine nasıl söylediğini okudum az önce yazıl yaa adamı kandırmışsın ve ağlatmışsın kıyamam ya, benimde eşim ilk duyduğunda ağladı bizde hiç beklemiyorduk ayy duygulandım şimdii :)))
İkiz olabilme ihtimali varmış çok sevindim aman dikkat et kendine de tek seferde ikisini birden al kucağına inşallahh :)))

inşallah canım inşallah...

rüyamda hamıle oldgumu gordum doktora gıdıyorum aglaya aglaya mutllulktan sonra uyandım karnıma baktım ama ruyası bıle cok guzeldi....

selam kızlar bnde bebk istiyorum baslıgı görüncede yazamadan gecemedim bu silkeleme olduktn snra kac dk yatıcas ve snrasında kac saat snra duş alsak ii olur kızlar?

selam kızlar bnde bebk istiyorum baslıgı görüncede yazamadan gecemedim bu silkeleme olduktn snra kac dk yatıcas ve snrasında kac saat snra duş alsak ii olur kızlar?

silkelettikten sonraa belinin altına yastık koy en az 1 saat yat... sıcak suda sipoşlar ölüyo biliyosun... hemen duş alma 2-3 saat geçsin veya sabah al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…