- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.281
faremiz hakkın rehmetine ulaşmıştır...rehberlik hocamızın gazabına uğradı...
slm kızlar ben geldım nasılsınız bakalım
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın...
"hatırlıyorum canım hatırlamam mı eylül topiğindeydin sende..
evet kürtaj oldum zor günler geçirdim..ama geldi yavrum yeniden benimle
silkelet hamiş kal tekniği komik ama etkili bir yöntem...
tabi canım gel aramıza sende bir silkeletiver de kendine gel...
inşallah sende hamiş kalır aramıza katılırsın...
dikkat edeceğin birşey yok canım eğer yumoş haftanı biliyorsan yumoş haftanda çarpıp silkeleteceksn kendini...
eşinin spoşlarında sorun yoksa 36 saatte bir çarp sabah çarpmaya özen göster.
yok eğer sıkıntı gibibir durum varsa gün aşırı çarp 48 saatte bir.
eşine kabak çekirdeği yedir ben öyle yaptım..bir de haftada bir nohut yemeği yaptım..nohutlu pilan yaptım..
nohutunda faydası varmış bilgin olsun..
sende bismillah de başla..güzel haberlerini bekliyorum..."
öncelikle konu sahibi arkadaşa hayırlı olsun, Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasib etsin diyorum.
konunun tamamını okumadım hiç de denemem olmadı 1 -2 ay sonra denemelere başlayacağım onun için yenin yeni bmaya başladım bu konulara
ben konuyu okurken bile güldüm yaparken düşünemiyorum bu ayrı mevzuu da Allah aşkınıza bişey soracağım cahilliğime verin. yukarıdaki yazıyı 2 - 3 sefer okudum, çözemedim
bilen birisi varsa yardımcı olsun
hadi silkeletmeyi anladık da çarpmak ne
yumoş haftası ne
eşin spoşları ne
öldüm gülmekten ama bunları ciddi ciddi soruyorum, bunların bilimsel ya da normal isimlerini bilen varsa yazsın Allah aşkınıza:26:
iyyim canım nolsun doktordan anca gelebıldım işte
ne oldu kız ne doktoru...:44:
maşallah canm inş tutuwerir bu ay....ayy bnm hiç 1 den fazla yumurtam olmamıştı...şansın yüksekk4 tane yumoşum varmış perşembe tekrardan çagırdı kontrol edıp çatlatma iğnesı vurulcam canım
maşallah canm inş tutuwerir bu ay....ayy bnm hiç 1 den fazla yumurtam olmamıştı...şansın yüksekk
keşke daha fazla olsa canım ya ozaman şans daha yuksek oluyo inşallah tutar canım ya
kuzum o belli olmazki bnm tek yumurtam olusmustu ve oda tuttu şükür yeterki rabbim ol desin....iğneden sonra gün aşırı çarpış ve silkelenmeyi ihmal etmekeşke daha fazla olsa canım ya ozaman şans daha yuksek oluyo inşallah tutar canım ya
kızlaaarrr nasılsınızzz
kız niye öyle diyon tutucağı varsa 1 tane bile yeter...ya hic olmasaydı üzme o tatlı canınnı 1 olsun bizim olsun bebişin olsun
kız niye öyle diyon tutucağı varsa 1 tane bile yeter...ya hic olmasaydı üzme o tatlı canınnı 1 olsun bizim olsun bebişin olsun
aynen katılıyorum...haklısın cnm..hem aysegül karamsarlık yok bu dönemde hele stres hiç yok
hoşgeldin diger topiğge gelde az seni hayalim haşlasın birazben geldümmmmmmmmmmmmm
orası öle canım ya yıne var yanı belkı tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?