- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.301
ben geldümmmmmmmmmmmmm
kızlaaarrr nasılsınızzz
kuzum o belli olmazki bnm tek yumurtam olusmustu ve oda tuttu şükür yeterki rabbim ol desin....iğneden sonra gün aşırı çarpış ve silkelenmeyi ihmal etme
hemşom gelmişş..nerelerdeydin kız?biz iyiyiz şükür sen nassın?
iyiydim canım ta ki birisi çıkıp dış gebelik geçiriyor olabilirsin diyene kadar...
hoşgeldin diger topiğge gelde az seni hayalim haşlasın biraz
ha şöyle stres yok hayırlısıyla inşallah tutar
kuzum o belli olmazki bnm tek yumurtam olusmustu ve oda tuttu şükür yeterki rabbim ol desin....iğneden sonra gün aşırı çarpış ve silkelenmeyi ihmal etme
hemşom gelmişş..nerelerdeydin kız?biz iyiyiz şükür sen nassın?
hoşş gelmişseennnn bebişimmm
iyiyiz biz şekerim seni sormalıııı sen nasılsın gözükmüyorsun pek
hoşş gelmişseennnn bebişimmm
iyiyiz biz şekerim seni sormalıııı sen nasılsın gözükmüyorsun pek
iyi yaptın taze hamiş nasılsın baklmben geldümmmmmmmmmmmmm
karamsarlık yok bidaha....iyi düşün iyi olsunsagol kızlar desteklerınız için ya bazen çok karamsar oluyorum ya napayım artık elımde degıl ya inşallah dedıgınız gıbı tutar
ayy yerim bn o keltoşu yaa bnmde saçım yokmuş doğduumdageldım hemsom geldımmmm mınnosum nasıll ıyımıkııı?kuzum gıttım cumartesı bebısımızı gordum allahım nasıl bı guzellıktır nasıl bı kokudur oyle bakmaya kıyamadım keltos prensımızı.dunde mıgrenım tuttu halada gecmedı salak gıbıyım yaa aksamda yola cıkıyorum hayırlısıyla 22.45de otobus kalkcak ve ver elını nevsehırrr ama ordanda yeterım ben sıze
hos gelduuuuunnnnnnn
okuldayım dersim boş mide bulantıları hafiften yokluyor...durum bundan ibaret...iyi yaptın taze hamiş nasılsın baklm
bn bulantı sabah beri geçmek bilmedi bugün normalde sabahları oluyodu sadece....hmm ders boş demek farecik ölmüş atlattınızmı korkuyu..okuldayım dersim boş mide bulantıları hafiften yokluyor...durum bundan ibaret...
hoşbulduk geliyorum da sen nerelerdesin kız...
geldım sekerım geldım vaktım yoktu gırmeye nete yaa dun mıgrenden yattım cok kotuydum ama sımdı burdayımm
bn bulantı sabah beri geçmek bilmedi bugün normalde sabahları oluyodu sadece....hmm ders boş demek farecik ölmüş atlattınızmı korkuyu..
iyi yaptın taze hamiş nasılsın baklm
karamsarlık yok bidaha....iyi düşün iyi olsun
ayy yerim bn o keltoşu yaa bnmde saçım yokmuş doğduumdarabbim hayırlı ömür nasip etsin ona...ohh gez aman gez en cok gitmek istediğim yer newşehir
hoşbulduk napıyonuz gacılar...
çok sinirliyim çooooooooooooook nefret ediyorum bu işten ben yaaaaaaaaaaaa:84: :84: :84:
ozaman hoşgeldin şekerim..
bir suskunluk geldi topiğe....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?