silkelet sonra hamiş kal....

kızlar star tv deki kızı gördünüzmü 13 yasında dayısını oğlu tecawüz etmiş ve hamile bırakmış 14 yasında doğum yapmış kız daha sonra dayısının öbür oğlu kacırmış bide yazık ya şimdi22 yasındaymış daha ve ewldını arıyomuş..allahım ya neler var dünyada

geldım hemsom geldımmmm mınnosum nasıll ıyımıkııı?kuzum gıttım cumartesı bebısımızı gordum allahım nasıl bı guzellıktır nasıl bı kokudur oyle bakmaya kıyamadım keltos prensımızı.dunde mıgrenım tuttu halada gecmedı salak gıbıyım yaa aksamda yola cıkıyorum hayırlısıyla 22.45de otobus kalkcak ve ver elını nevsehırrrama ordanda yeterım ben sıze

ben igne olmaya gidcem hadi strese sokman kendiniziiiiiiiii herifinizle bebiş deilde cilveleşcem diye cıkın sahalara hem siz hemde eşiniz stres olmasın.işe başlarken bismillah cekin bebişiniz hayırlı evlat olsun hayrlsıyla gni

iğneden sonra bı kaç gun ust uste çarpıştırma verıyo zaten doktorum ovıtrelleyı bı oluyorum çarpıştırıp çarpıştırıp silkeltcem zatn inşallahb tutar canım ya

ben geldümmmmmmmmmmmmm
iyi yaptın taze hamiş nasılsın baklm
sagol kızlar desteklerınız için ya bazen çok karamsar oluyorum ya napayım artık elımde degıl ya inşallah dedıgınız gıbı tutar
karamsarlık yok bidaha....iyi düşün iyi olsun
ayy yerim bn o keltoşu yaa bnmde saçım yokmuş doğduumdarabbim hayırlı ömür nasip etsin ona...ohh gez aman gez en cok gitmek istediğim yer newşehir

bn bulantı sabah beri geçmek bilmedi bugün normalde sabahları oluyodu sadece....hmm ders boş demek farecik ölmüş atlattınızmı korkuyu..

o korkuyu atlattık ta şimdi de tuvalet krizine girdik idareyle...bizim kattaki wc.leri kapatmışlar açmıyorlar..bende yıktımortalığı..niye yapılmış o wc ler dedim..idarenin karşısındaki wclere gidecekmişiz...

aaa gotureyım hemsom senı askolsun cok guzel yerdır nevsehır bu 5. gıdısım ama hala doyamıyorum gezmeye

hoşbulduk napıyonuz gacılar...

sen bızı bosver asıl sen naptın kan verdınmı tekrar kontrole ne zaman gıtcen merak edıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…