- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.321
sen bızı bosver asıl sen naptın kan verdınmı tekrar kontrole ne zaman gıtcen merak edıyorumm
canım hamilemisin çok sevindim bir kaç gündür giremiyordum topiğe,Allah bizlerede nasip eder inşaallah,kendim hamileyim gibi sevindim inankiii..
çok sağol cnım benim...mevlammm sizlere de nasip etsin bu duyguyu tadmayı...
gittim canım kan vermeye 3751 çıktı dün...daha gitmedim yarın gidecektim doktorumuz seminere gitmiş perşembe günü gelecekmiş...perşembe de benim kardeşim gidecek valizini falan ayarlamam lazım benim işi kaldı cumaya...vardır bunda da bir hayır...
sero aklıma ne geldi bi ara biyerde yıkım olacakmısta en önce wcleri yımıslar orada dükkanı olan adamlardan biri ''nereye s*ççaz biz şimdi nereye s*ççaz'' diyodu hatta en cok tıklanalardanda olmuştu hatırladınızmı.. sizde öle deyiwereydinizo korkuyu atlattık ta şimdi de tuvalet krizine girdik idareyle...bizim kattaki wc.leri kapatmışlar açmıyorlar..bende yık tımortalığı..niye yapılmış o wc ler dedim..idarenin karşısındaki wclere gidecekmişiz...
amiinn inş canım bakalım silkeletmeye devam ediyoruz bizde tutacakmı bakalım
yapma yaa tuhhh kotu olmus keske bı an once gıtseydın doktora masllah kızz nasıl tırmanıyo senın deger 41 kere masallahhhhhtotosunu kası hemen nazar deymesın
sero aklıma ne geldi bi ara biyerde yıkım olacakmısta en önce wcleri yımıslar orada dükkanı olan adamlardan biri ''nereye s*ççaz biz şimdi nereye s*ççaz'' diyodu hatta en cok tıklanalardanda olmuştu hatırladınızmı.. sizde öle deyiwereydiniz
....
​papatyadalı geldi aklımainşallah tutar canım...
kızlar tabloyu yapacağımda kimler vardı silkeleterek hamiş kalanlar...
ben
yasamım
lowely22
akyuzcigdem
başka var mıydı vardı gerçi bir 4-5 kişi ama isimlerini hatırlamıyorum hatırlayan var mı?
canları öle istiydurya mantıksızlık ya mide bulantılarım hafiften başladı şimdi iadereye de demedim hamiş olduğumu...midem bulandığında ben hep iki kat mı ienecem durmadan...en son rehberlik hocamızla görüştüm şimdi de anahtarı bulamıyormuşlar güya..çilingiri sesleyin dedim...
inşallah tutar canım...
ben
yasamım
lowely22
akyuzcigdem
başka var mıydı vardı gerçi bir 4-5 kişi ama isimlerini hatırlamıyorum hatırlayan var mı?
sero aklıma ne geldi bi ara biyerde yıkım olacakmısta en önce wcleri yımıslar orada dükkanı olan adamlardan biri ''nereye s*ççaz biz şimdi nereye s*ççaz'' diyodu hatta en cok tıklanalardanda olmuştu hatırladınızmı.. sizde öle deyiwereydiniz
QUOTE=pelin2020;28898549]aarda gotureyım hemsom senı askolsun cok guzel yerdır nevsehır bu 5. gıdısım ama hala doyamıyorum gezmeye
çok güzel oralar ya bizim yerimizede gez....bu arada minnoşun iyi teyzesi biraz mide bulantısı var ama olack artk o kadar....
kaşııdım canım totomu....hayırlısı canım başka dr.ye de gitmek istemiyorum cuma günü tahminen 22.000 olur göbüştende görürüz minnakımızı...
amanda aman benım mınnosum buyumusde annesıne mıde bulantısıdamı yapıyomusss yerım ben onuuuıyıdır ıyı mıde bulantısı guzel sey keske benımkıde bulansa
yakındır cnmhem bugün biraz gecmişi okudum da sen tam dayaklıkmışsın haa ne o öle çocuk olmuyo diye karalar baglamak..allahtan atlatmışsın yoksa geliyodu tokat
tatlım onu bizde biliyoruz ve hayret ediyoruz oluwerince oluyo ama allahtan ümit kesilmez...nası olsun die tedawiye gidiyosak yanısıra bunlarıda deniyoruz...bişey kaybetmiyoruz bunları yaparak..kürlerle bile hamile kalanlar var..tabi bunları yaptık die oldu diyemeyebiliriz ama elimizden geleni yapıp allaha tewekkül ediyoruz hepsi bu...kızlar bu işin silkenmeyle ayak dikmeyle bi alakası yok olacağı varsa zatn oluyor bunlar vesile sadece...tecavüze uğrayanlar niye hemen kalıyor ozaman onlarda be adam tecavüz etmişiken bide silkeleyiver demiyor ya...işte allah vereceği varsa veriyor..vermicekse isterse amuda kalkalım her gece yinede olmaz....ben oyüzden bıraktım he bu işleri
tamam canım birde papatyadalı var onu unutmuşum...​papatyadalı geldi aklıma
açacaklar elleri mecbur valla br dilekçe veririm direk milli eğitime...pahalıya patlar onlara...canları öle istiyduraçsınlar tabi en önemli şey sonuçta kusmukta tutulmaz tuvaleette..ıy iğrençleştim gene ben
inşallah canım listede sende olursun...ben yumoş haftamda morfin yedim sordum dr.ye bir etkisi olmaz dedi..ama az içmeye çalış bitkisel yolları dene..hifanur
bende silkeletiyorum ama hasta oldum bu sabah.bademciklerim iltihaplanmış ateşimde çıktı
dr.a gittim antibiotik bide soğuk algınlığı için ilaç verdi..acaba denemelere devam etsek mi? gebelik oluşursa ilaçlardan zarar görürmü bebiş :44:
minnakımın fotosunu da eklerim canım teyzeleri de görür...yanı en mantıklısı o kendı doktoruna gıt tabı ama ters zamana denk geldı ıste neyse hem sende kurtulmus olursun o vajınal muayeneden karnından gorunur mınnosumuz ınsallahhhhh
inşallah tutar canım...
ben
yasamım
lowely22
akyuzcigdem
kızlar bu işin silkenmeyle ayak dikmeyle bi alakası yok olacağı varsa zatn oluyor bunlar vesile sadece...tecavüze uğrayanlar niye hemen kalıyor ozaman onlarda be adam tecavüz etmişiken bide silkeleyiver demiyor ya...işte allah vereceği varsa veriyor..vermicekse isterse amuda kalkalım her gece yinede olmaz....ben oyüzden bıraktım he bu işleri
yürüü kız kim tutar senii..haklısında yani...ya bu foto yükleme işi nası yapılıyo banada öğretintamam canım birde papatyadalı var onu unutmuşum...
açacaklar elleri mecbur valla br dilekçe veririm direk milli eğitime...pahalıya patlar onlara...
inşallah canım listede sende olursun...ben yumoş haftamda morfin yedim sordum dr.ye bir etkisi olmaz dedi..ama az içmeye çalış bitkisel yolları dene..
minnakımın fotosunu da eklerim canım teyzeleri de görür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?