silkelet sonra hamiş kal....

tavsiyelerine uyucam canım.
inş bu ayın sonunda size güzel haberler verebilirim.birbirimize dua edelim olur mu :13:

canım ben 6 aylık evliyim her ilişkide diktim ayakları havaya ama artık bunaldım olsa olurdu dedim o yazdıklarım gelio aklıma hep boşa yoruyom kendimi gibi geliyo

kızzzzz yerım ben onun fotosunuuuuuuuu

canım ben 6 aylık evliyim her ilişkide diktim ayakları havaya ama artık bunaldım olsa olurdu dedim o yazdıklarım gelio aklıma hep boşa yoruyom kendimi gibi geliyo

canım sende haklısın ama bızler gıbı yıllarca ugrasıpda hamıle kalamadınmı boyle herseyden medet umar hale gelıyosun.rabbımın takdırı oldumu hemen oluyo bunlar bızım bılıpde unuttugumuz seyler.sen daha 6 aydır ugrasıyosun ve hemen sıkılmıssın pekı bızler napalım herseye acaba care olurmu dıye sarılıyoruz.ınsallah rabbım dahada ugrastırmazda tez zamanda guler yuzun ama bızım hallerımızı fazla yadırgama ıstersen yıllardır ugrasıyoruz hep ellerımız bos. ınsallah en yakında melegıne kavusursun

yürüü kız kim tutar senii..haklısında yani...ya bu foto yükleme işi nası yapılıyo banada öğretin

tabi haklıyım canım...benim bebekim midemi bulandıracak onlar wc.yi açmayacak yıkarım ortalığı...ay ne cadıyım ...
gelelim foto yükleme işine.
mesaj bölümünün altında eklenti ekle var oraya tıklıyorsun...sonra yeni bir sayfa açılıyor..

sayfada dosya ekle butonu var orayı tıklıyorsun....dosyaları seç diyorsun...ve yeni sayfa açılıyor o sayfana ,indireceğin esmi seçip aç diyorsun..ekrana çıkan yazı var..sonra ortada upload files yazısını tıklıyorsun

sonra içeriğe ekle diyiyorsun ve resim sayfaya yüklenmiş oluyor...sonra mesajı gönderiyorsun ahhhhaaa böyle...

kızzzz sen ne sırretsın oyleeeeeee:18::18::18::18::18:yok anacım yoookkkkk sen boyle gıdersen basındakı ıdareyı surgune bıle yollarsın

canım ne yadıgaması yaa allah korusun olurmu öyle şey ben sadece boşuna uğraşmamak gerektiğini düşünüyorum çünkü veren alla her şekilde verir ..benimde olmuyor ve uzun yıllar uğraşıcamı da biliyorum pkoyum adetler düzensiz allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin tez vakitte..ben duaya sarıldım sizede tavsiye ederim

oldu sanırsan teşk bebem

zaten su anda ayakta durabılıyosak dualarımızın hurmetıne rabbım bızlere dayanma gucu verıyo ama senı cok karamsar gordum bızlerde elbette dua edıyoruz hemde gece gunduz.bende pkoluyum benımde adetlerım duzensız.zamanında benım yasadıklarımı gorsen bana hak verırdın bu kadar cok seyı denedıgım ıcın.neden ugrasmayalımkıı sonucta ısın ucunda evlatlarımza kavusmak var.caremızın nerde gızlı oldugunu rabbım bılır elımızden gelenı yapıyoruz tevekkulude allaha bırakıyoruz bence sende oyle yap ve bu karamsarlıgından vazgec hayatta bosuna dıye hıcbısey yok dert gezer dermanda gezer derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…