- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.341
amanda aman benım mınnosum buyumusde annesıne mıde bulantısıdamı yapıyomusss yerım ben onuuuıyıdır ıyı mıde bulantısı guzel sey keske benımkıde bulansa
yakındır cnmhem bugün biraz gecmişi okudum da sen tam dayaklıkmışsın haa ne o öle çocuk olmuyo diye karalar baglamak..allahtan atlatmışsın yoksa geliyodu tokat
yaa sorma hemsoommmm bı ara tam dayaklıktım ama gectı sımdı sukur atlattım ozamanları
tamam sizleri de deneyenler diye ekleyeyim ama akşama tabloyu yaparım...bizleride deneyenler diye ekleyiver barim şekerim..
canım ben 6 aylık evliyim her ilişkide diktim ayakları havaya ama artık bunaldım olsa olurdu dedim o yazdıklarım gelio aklıma hep boşa yoruyom kendimi gibi geliyotatlım onu bizde biliyoruz ve hayret ediyoruz oluwerince oluyo ama allahtan ümit kesilmez...nası olsun die tedawiye gidiyosak yanısıra bunlarıda deniyoruz...bişey kaybetmiyoruz bunları yaparak..kürlerle bile hamile kalanlar var..tabi bunları yaptık die oldu diyemeyebiliriz ama elimizden geleni yapıp allaha tewekkül ediyoruz hepsi bu...
tamam canım birde papatyadalı var onu unutmuşum...
açacaklar elleri mecbur valla br dilekçe veririm direk milli eğitime...pahalıya patlar onlara...
inşallah canım listede sende olursun...ben yumoş haftamda morfin yedim sordum dr.ye bir etkisi olmaz dedi..ama az içmeye çalış bitkisel yolları dene..
minnakımın fotosunu da eklerim canım teyzeleri de görür...
dimi yani bencedebizleride deneyenler diye ekleyiver barim şekerim..
canım ben 6 aylık evliyim her ilişkide diktim ayakları havaya ama artık bunaldım olsa olurdu dedim o yazdıklarım gelio aklıma hep boşa yoruyom kendimi gibi geliyo
yürüü kız kim tutar senii..haklısında yani...ya bu foto yükleme işi nası yapılıyo banada öğretin
aferin hele bi atlatmayaydın bak neler oluyodu:130::130::130:yaa sorma hemsoommmm bı ara am dayaklıktım ama gectı sımdı sukur atlattım ozamanları
cnm daha dur hele 6 ay neki insanlar senelerce ugrasıyo..ha deyince olmuyoki..hangi istediğimizi anında bulabildikki?pes etmek yok istiyosan bi ewladını olmasını elinden geleni yapacksın...sonrada bekleyeceksin vakti saati gelince sennle olacaktır zaten bebeğin...allahın izniyle tabi....canım ben 6 aylık evliyim her ilişkide diktim ayakları havaya ama artık bunaldım olsa olurdu dedim o yazdıklarım gelio aklıma hep boşa yoruyom kendimi gibi geliyo
kızzzzz yerım ben onun fotosunuuuuuuuu
tabi haklıyım canım...benim bebekim midemi bulandıracak onlar wc.yi açmayacak yıkarım ortalığı...ay ne cadıyım...
gelelim foto yükleme işine.
mesaj bölümünün altında eklenti ekle var oraya tıklıyorsun...sonra yeni bir sayfa açılıyor..
sayfada dosya ekle butonu var orayı tıklıyorsun....dosyaları seç diyorsun...ve yeni sayfa açılıyor o sayfana ,indireceğin esmi seçip aç diyorsun..ekrana çıkan yazı var..sonra ortada upload files yazısını tıklıyorsun
Eki Görüntüle 636242
sonra içeriğe ekle diyiyorsun ve resim sayfaya yüklenmiş oluyor...sonra mesajı gönderiyorsun ahhhhaaa böyle...
canım sende haklısın ama bızler gıbı yıllarca ugrasıpda hamıle kalamadınmı boyle herseyden medet umar hale gelıyosun.rabbımın takdırı oldumu hemen oluyo bunlar bızım bılıpde unuttugumuz seyler.sen daha 6 aydır ugrasıyosun ve hemen sıkılmıssın pekı bızler napalım herseye acaba care olurmu dıye sarılıyoruz.ınsallah rabbım dahada ugrastırmazda tez zamanda guler yuzun ama bızım hallerımızı fazla yadırgama ıstersen yıllardır ugrasıyoruz hep ellerımız bos. ınsallah en yakında melegıne kavusursun
kızzzz sen ne sırretsın oyleeeeeee:18::18::18::18::18:yok anacım yoookkkkk sen boyle gıdersen basındakı ıdareyı surgune bıle yollarsın
tamam sizleri de deneyenler diye ekleyeyim ama akşama tabloyu yaparım...
seni bu ay hamişler listesine ekleyecemm...kendi kendine silkeleme işini yapanlar diyeeeee benı nereye eklıcen benıde barı kocasının gazabına ugrayıpda sılkelenemeyenler lıstesıne dahıl et
tabi haklıyım canım...benim bebekim midemi bulandıracak onlar wc.yi açmayacak yıkarım ortalığı...ay ne cadıyım...
gelelim foto yükleme işine.
mesaj bölümünün altında eklenti ekle var oraya tıklıyorsun...sonra yeni bir sayfa açılıyor..
sayfada dosya ekle butonu var orayı tıklıyorsun....dosyaları seç diyorsun...ve yeni sayfa açılıyor o sayfana ,indireceğin esmi seçip aç diyorsun..ekrana çıkan yazı var..sonra ortada upload files yazısını tıklıyorsun
Eki Görüntüle 636242
sonra içeriğe ekle diyiyorsun ve resim sayfaya yüklenmiş oluyor...sonra mesajı gönderiyorsun ahhhhaaa böyle...
tamam sizleri de deneyenler diye ekleyeyim ama akşama tabloyu yaparım...
canım ne yadıgaması yaa allah korusun olurmu öyle şey ben sadece boşuna uğraşmamak gerektiğini düşünüyorum çünkü veren alla her şekilde verir ..benimde olmuyor ve uzun yıllar uğraşıcamı da biliyorum pkoyum adetler düzensiz allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin tez vakitte..ben duaya sarıldım sizede tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?