- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.361
haksız isem de ki haksızsın serooo...
zaten su anda ayakta durabılıyosak dualarımızın hurmetıne rabbım bızlere dayanma gucu verıyo ama senı cok karamsar gordum bızlerde elbette dua edıyoruz hemde gece gunduz.bende pkoluyum benımde adetlerım duzensız.zamanında benım yasadıklarımı gorsen bana hak verırdın bu kadar cok seyı denedıgım ıcın.neden ugrasmayalımkıı sonucta ısın ucunda evlatlarımza kavusmak var.caremızın nerde gızlı oldugunu rabbım bılır elımızden gelenı yapıyoruz tevekkulude allaha bırakıyoruz bence sende oyle yap ve bu karamsarlıgından vazgec hayatta bosuna dıye hıcbısey yok dert gezer dermanda gezer derler
cnm bnde pkoluyum ve tedawimi gördüm duamı ettim hayırlısıyla oldu şükür...sn tedawi görüyomusun?
canım ne yadıgaması yaa allah korusun olurmu öyle şey ben sadece boşuna uğraşmamak gerektiğini düşünüyorum çünkü veren alla her şekilde verir ..benimde olmuyor ve uzun yıllar uğraşıcamı da biliyorum pkoyum adetler düzensiz allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin tez vakitte..ben duaya sarıldım sizede tavsiye ederim
haksız isem de ki haksızsın serooo...
eeee benı nereye eklıcen benıde barı kocasının gazabına ugrayıpda sılkelenemeyenler lıstesıne dahıl et
seni bu ay hamişler listesine ekleyecemm...kendi kendine silkeleme işini yapanlar diye
seni bu ay hamişler listesine ekleyecemm...kendi kendine silkeleme işini yapanlar diye
arkadaşlar ilk başta bizde duyduğumuzda çok güldük yeri geldi dalga bile geçtik... ama geçen ay yapan iki arkadaş şu an hamiş... bu ay bende denedim bata dört gün var... beklemedeyim... battan sonra başlığı açacaktık arkadaşlarla ama dayanamadım... belki bir faydası olur diye erkenden açayım dedim...
ilişki sonrası eşiniz bacaklarınızdan tutup çamaşır silkeler gibi silkeleyecek. sağa sola aşağı yukarı silkelettirin...
gülme krizine girebilirsiniz...ama faydasını gören bilen ve deneyen denedikten sonra da hamiş kalan arkadaşlara rastladım bir kaç topikte... sizlerle paylaşmak istedim...faydası olursa ne mutlu bizlere....
dimi yani bencedehemencecik arkamızdan geliwerin inş bebişlerinizle
zaten kopya cekmiştimm
hahhh oldu sana 100 üzerinden 98 verdim
yuru be seroooooo arkandayızz
wc hakkımız soke soke alırızzzzz
ben kactım kızlar yemek yapcm
kızlar bende cıkıyorum yemek yapcam
bilmiyorum cnm allah büyük ben tedavi bile olmuyorum olacağı varsa olur zaten diyerek...vesile olan şeyde bizi bulur zaten aramaya gerek kalmadanzaten su anda ayakta durabılıyosak dualarımızın hurmetıne rabbım bızlere dayanma gucu verıyo ama senı cok karamsar gordum bızlerde elbette dua edıyoruz hemde gece gunduz.bende pkoluyum benımde adetlerım duzensız.zamanında benım yasadıklarımı gorsen bana hak verırdın bu kadar cok seyı denedıgım ıcın.neden ugrasmayalımkıı sonucta ısın ucunda evlatlarımza kavusmak var.caremızın nerde gızlı oldugunu rabbım bılır elımızden gelenı yapıyoruz tevekkulude allaha bırakıyoruz bence sende oyle yap ve bu karamsarlıgından vazgec hayatta bosuna dıye hıcbısey yok dert gezer dermanda gezer derler
tedavi görmüorum cnm ama artık zamanı geldi galibaben kactım kızlar yemek yapcm
barı sen de ne pısırcen aksama
bilmiyorum cnm allah büyük ben tedavi bile olmuyorum olacağı varsa olur zaten diyerek...vesile olan şeyde bizi bulur zaten aramaya gerek kalmadan
tedavi görmüorum cnm ama artık zamanı geldi galiba
hamişler var ama canım ya ayıp oma :26:mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?