silkelet sonra hamiş kal....

cnm bnde pkoluyum ve tedawimi gördüm duamı ettim hayırlısıyla oldu şükür...sn tedawi görüyomusun?

haksız isem de ki haksızsın serooo...
haklısın hocammm
eeee benı nereye eklıcen benıde barı kocasının gazabına ugrayıpda sılkelenemeyenler lıstesıne dahıl et

seni bu ay hamişler listesine ekleyecemm...kendi kendine silkeleme işini yapanlar diye

valla ben okurken bile güldüm :) ben birkaç ay önce çok uğraştım hamile kalmak için yarım saate yakın amuda bile durdum. o derece yani. tüm testleri yaptırdık bir problemimizde yok. ama artık düşünmüyorum ve uğraşmıyorum. olursa olur diyorum yani.
ama ayrıca silkelemenin bir faydası varmı bilemedim.. hahaa ben yazarken bile gülüyorum valla nasıl yaptırayım r

bilmiyorum cnm allah büyük ben tedavi bile olmuyorum olacağı varsa olur zaten diyerek...vesile olan şeyde bizi bulur zaten aramaya gerek kalmadan
ben kactım kızlar yemek yapcm
tedavi görmüorum cnm ama artık zamanı geldi galiba

bilmiyorum cnm allah büyük ben tedavi bile olmuyorum olacağı varsa olur zaten diyerek...vesile olan şeyde bizi bulur zaten aramaya gerek kalmadan

tedavi görmüorum cnm ama artık zamanı geldi galiba

hımmm ıyı ıyı sen bekle ozaman ne dıyımkı sımdı ozaman hıc calısmayalım nasıl olsa para bızı bulur dıye yada kalkıp yemek pısırmeyelım kendısı pıser onumuze gelır dıye sonucta nasıbımızde var yaa..canım kusura bakma ama cok yanlıs dusunuyosun.peygamberımız bıle demıs sız elınızden gelenı yapıın tevekkulu allaha bırakın dıye.peygamberımız bıle boyle dusunuyosa tersı bızım ne haddımıze..
bu arada hem once tedavı olmuyorum olacagı varsa olur dıyerek demısın sonrada tedavı gormuyorum ama zamanı geldı galıba demısın.ben bunu pek anlayamadımda acıklarmısın bıraz:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…