silkelet sonra hamiş kal....

açıklayım
şimdiye kadar o mantıktaydım ama artık tedaviyi denemek gerektine karar verdim o da birden şimdi oldu..
birdeilk 6 ay bekleyin derler genelde,bekledik olmadı ..artık gitsem ii olur

kzlat bişy sorrcm sizlere daha hmileligin ilk hftalarından böyle karnınınz semsert oluyomu sizinde gazdan dolayı sanırım .. cok rhtsz oluyorum doktora söylesem acaba ilaç fln söylermi bununla ilgili

açıklayım
şimdiye kadar o mantıktaydım ama artık tedaviyi denemek gerektine karar verdim o da birden şimdi oldu..
birdeilk 6 ay bekleyin derler genelde,bekledik olmadı ..artık gitsem ii olur

yanı bencede gıt bı doktora en azından yol gosterır sana doktorun tedavıye baslamasan bıle son durumun hakkında bılgın olur ve bu karamsarlıktanda vazgec benden sana bı dost tavsıyesı.cok karamsarlık ıyı degıl olumlu dusun.bende 2,5 yıla yakın bızamandır ugrasıyorum melegıme kavusmak ıcın.zamanında esıme bosanmayı bıle teklıf ettım ama sukur sımdı ıcımde en ufak bı olumsuz dusunce yok.sende boyle ol lutfen ve burda paylasılanların bazılarını uygula derım.cunku sonuc alanlar cok aramızda emın ol

yuru be seroooooo arkandayızz
wc hakkımız soke soke alırızzzzz
tabi söke söke alırım hakkımı aldım da...

haklısın hocammm

haklıyım tabiii
ahhh ahhh ınsalllahhhhhh senın agzını yerımmmmmmmmmm bal damlıyo kızz agzından
olacak kız olacak az bekle...

biz hem güldük hem yaptık....

zaten kopya cekmiştimm

o zaman geri aldım 48 verdim...

anacım asagıda gemımı beklıyonn
kız eve geldim okuldan çıktım...

kızanlarımmmmmmmmm
hoşgeldin yavru kuşum...

vaayyyyy ne guzel yaa herkesler sılkelenıyoo ben bu herıfı dovcem yaaaa:84::84::84::84::84::84:
ozaman sendende beklıyoruz guzel haberlerı sekerım
lurmu olur neden olmasınolmazsada keyfı bılır bıdahakı ay olcak ınsallahhkız kandır kocanı bak cok eglenceli yaa gülmekten ölüyoz

kzlat bişy sorrcm sizlere daha hmileligin ilk hftalarından böyle karnınınz semsert oluyomu sizinde gazdan dolayı sanırım .. cok rhtsz oluyorum doktora söylesem acaba ilaç fln söylermi bununla ilgili

valla sekerım hamısler kactı sadece serap var ama oda uyuyakaldı sanırım.benım gecen ay olmustu senınkı gıbı bı sertlık ve gaz durumu normalmıs hamılelıkte.gaz sıkıntın ıcın doktorlar ılac onerıyolarmı bılmıyorum ama kayısı suyu ıc derım 2 3 bardak kabızlıga ve gaz problemıne ıyı gelıyo

aynen canım yediklerine dikkat et...sabahları kuyu kayısı ye..düne kadar kuruluk vardı bugün ishal olmuşum...önemli yani...hepimizde var sen kafana takma bebişim...

hımm ıyı affettım senıınaptın kız wc ısını aldınmı hakkını sonunda

hmm tmm canm saol denicm ..

aldım tabiiii... çıkışta müdür yardımcımız diyor ki çilingirci getirttim hocam...ne diyeyim...Allah razı olsun hocam dedim sağolun beni çok mahcup ettiniz dedim.... sanki bana lazım tek orası..

hımm ıyı affettım senıınaptın kız wc ısını aldınmı hakkını sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…