- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.381
hımmm ıyı ıyı sen bekle ozaman ne dıyımkı sımdı ozaman hıc calısmayalım nasıl olsa para bızı bulur dıye yada kalkıp yemek pısırmeyelım kendısı pıser onumuze gelır dıye sonucta nasıbımızde var yaa..canım kusura bakma ama cok yanlıs dusunuyosun.peygamberımız bıle demıs sız elınızden gelenı yapıın tevekkulu allaha bırakın dıye.peygamberımız bıle boyle dusunuyosa tersı bızım ne haddımıze..
bu arada hem once tedavı olmuyorum olacagı varsa olur dıyerek demısın sonrada tedavı gormuyorum ama zamanı geldı galıba demısın.ben bunu pek anlayamadımda acıklarmısın bıraz:44::44::44:
tabiki beeeeennnnamanınnnnn kımler gelmısss
açıklayım
şimdiye kadar o mantıktaydım ama artık tedaviyi denemek gerektine karar verdim o da birden şimdi oldu..
birdeilk 6 ay bekleyin derler genelde,bekledik olmadı ..artık gitsem ii olur
tabiki beeeeennnnsilkelendim geldim bende
tabi söke söke alırım hakkımı aldım da...yuru be seroooooo arkandayızz
wc hakkımız soke soke alırızzzzz
haklıyım tabiiihaklısın hocammm
olacak kız olacak az bekle...ahhh ahhh ınsalllahhhhhh senın agzını yerımmmmmmmmmm bal damlıyo kızz agzından
biz hem güldük hem yaptık....valla ben okurken bile güldüm :) ben birkaç ay önce çok uğraştım hamile kalmak için yarım saate yakın amuda bile durdum. o derece yani. tüm testleri yaptırdık bir problemimizde yok. ama artık düşünmüyorum ve uğraşmıyorum. olursa olur diyorum yani.
ama ayrıca silkelemenin bir faydası varmı bilemedim.. hahaa ben yazarken bile gülüyorum valla nasıl yaptırayımr
o zaman geri aldım 48 verdim...zaten kopya cekmiştimm
kız eve geldim okuldan çıktım...anacım asagıda gemımı beklıyonn
hoşgeldin yavru kuşum...kızanlarımmmmmmmmm
lurmu olur neden olmasınvaayyyyy ne guzel yaa herkesler sılkelenıyoo ben bu herıfı dovcem yaaaa:84::84::84::84::84::84:
ozaman sendende beklıyoruz guzel haberlerı sekerım
kzlat bişy sorrcm sizlere daha hmileligin ilk hftalarından böyle karnınınz semsert oluyomu sizinde gazdan dolayı sanırım ..cok rhtsz oluyorum doktora söylesem acaba ilaç fln söylermi bununla ilgili
kzlat bişy sorrcm sizlere daha hmileligin ilk hftalarından böyle karnınınz semsert oluyomu sizinde gazdan dolayı sanırım ..cok rhtsz oluyorum doktora söylesem acaba ilaç fln söylermi bununla ilgili
hoşbldk bebemmmmtabi söke söke alırım hakkımı aldım da...
haklıyım tabiii
olacak kız olacak az bekle...
biz hem güldük hem yaptık....
o zaman geri aldım 48 verdim...
kız eve geldim okuldan çıktım...
hoşgeldin yavru kuşum...
lurmu olur neden olmasınolmazsada keyfı bılır bıdahakı ay olcak ınsallahh kız kandır kocanı bak cok eglenceli yaa gülmekten ölüyoz
tabi söke söke alırım hakkımı aldım da...
haklıyım tabiii
olacak kız olacak az bekle...
biz hem güldük hem yaptık....
o zaman geri aldım 48 verdim...
kız eve geldim okuldan çıktım...
hoşgeldin yavru kuşum...
pehhh yiyim onun ciddiyetiniayyy benım kocam cok cıddıdır.oyle sacma seylerı yapmazmısmıs.uyuz herıf bak kızdım gene yaaaaaa
valla sekerım hamısler kactı sadece serap var ama oda uyuyakaldı sanırım.benım gecen ay olmustu senınkı gıbı bı sertlık ve gaz durumu normalmıs hamılelıkte.gaz sıkıntın ıcın doktorlar ılac onerıyolarmı bılmıyorum ama kayısı suyu ıc derım 2 3 bardak kabızlıga ve gaz problemıne ıyı gelıyo
aynen canım yediklerine dikkat et...sabahları kuyu kayısı ye..düne kadar kuruluk vardı bugün ishal olmuşum...önemli yani...hepimizde var sen kafana takma bebişim...
hımm ıyı affettım senıınaptın kız wc ısını aldınmı hakkını sonunda
pehhh yiyim onun ciddiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?