silkelet sonra hamiş kal....

aldım tabiiii... çıkışta müdür yardımcımız diyor ki çilingirci getirttim hocam...ne diyeyim...Allah razı olsun hocam dedim sağolun beni çok mahcup ettiniz dedim.... sanki bana lazım tek orası..

yok anacım yoookkkk tırstım ben senden:18::18::18:
ama helalın var kızzz yemısın adamları resmen

yok anacım yoookkkk tırstım ben senden:18::18::18:
ama helalın var kızzz yemısın adamları resmen

bir öğretmen arkadaşta diyor kız helal olsun sana..kaç kere dedik açmadılar iki günde yedin adamların kafalarını açtırdın sonunda...hizmetliye de dedim...çoğaltıver anahtarları 5-6 tane bayan öğretmenlere dağıtırsın...sonra benim peşimde dolanmasınlar anahtar diye...tamam hocam çoğaltırım diyo..hele çoğaltma diyom içimden iki günde senin kafanın etini yerim...

accık cilve yap...halamın bir lafı var adama yatakta tamam dedirtemeyeceğin şey yok der...

yapcaklar tabı hele bı yapmasınlar sıkıyosa bugune bugun bı hamıs var karsılarında.sen bı daha ıstedıgını yapmazlarsa soyle anacım bıze yoları onları bızz

accık cilve yap...halamın bir lafı var adama yatakta tamam dedirtemeyeceğin şey yok der...

aslında normalı o ama benım adama sokmez oyle cılveler adam ısını gorup gecıyo sen ıstersen kıcını yırt nafıle

yapcaklar tabı hele bı yapmasınlar sıkıyosa bugune bugun bı hamıs var karsılarında.sen bı daha ıstedıgını yapmazlarsa soyle anacım bıze yoları onları bızz
sizden önce ben yolarım canım eli maşalıyım o konuda....üstüme yoktur yani hakkımı aramada...

aslında normalı o ama benım adama sokmez oyle cılveler adam ısını gorup gecıyo sen ıstersen kıcını yırt nafıle

o zamn o istediğinde de sen totonu dönüp yatcan tek şartla çarpışız de anacım...

ben dediydim di mi bağımlılık yapıyor diye...
cidden haklıymıssın yapıo
inşallah kııızz çifter çifter gelsinler
bruno bruno brunooooooooo

o burun tıkanacak arkadaş...yerim ben bu bebeki...
bayılıom tipinetam yemelik velet

kızlarrrr kocam bana öcce yapıyooo
bugün kanald de mutfağım programında gördü.sana öcce yapıcam çok güzel oluyo dedi.şuan mutfakta :)
bende uzandım bi yandan tv izliyorum bi yandan pcde takıyorum :126:

kızlaaarrrrr ben kacar malum bu gece yola cıkcam eve gıdıp valızımı hazırlamam lazım hepınızı coooookkkkkkk sevıyorummmkocaman kocamam optum sızı hakkınızı helal edın malum uzun yol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…