- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.401
silkelenıom valla cok eglendknapan kız silkelenmişsin yine...
:) tamm canm saol önern için ..
aldım tabiiii... çıkışta müdür yardımcımız diyor ki çilingirci getirttim hocam...ne diyeyim...Allah razı olsun hocam dedim sağolun beni çok mahcup ettiniz dedim....sanki bana lazım tek orası..
ewt tatlmm aşılama bu ayaynen canım cok sınırlendırıyo benı hodukkk
sen asılama yaptırcaktın demı yaa yanlıs hatırlamıyosam sekerımm:44::44::44:
silkelenıom valla cok eglendkben demeden adamcıgım dıo hadı yapalım die
ewt tatlmm aşılama bu ayaşılatcam bakalım kendmi
ben dediydim di mi bağımlılık yapıyor diye...
yok anacım yoookkkk tırstım ben senden:18::18::18:
ama helalın var kızzz yemısın adamları resmen
accık cilve yap...halamın bir lafı var adama yatakta tamam dedirtemeyeceğin şey yok der...afferım bana hafızam superr
ohhhh hem asılama hem sılkeletme tamam kesın sen bu ay hamıssın kızım ahanda buraya yazdım
pekı serap hanım yapmayan hoduklere nasıl bı onerınız olur acaba saygı deger hocam
bir öğretmen arkadaşta diyor kız helal olsun sana..kaç kere dedik açmadılar iki günde yedin adamların kafalarını açtırdın sonunda...hizmetliye de dedim...çoğaltıver anahtarları 5-6 tane bayan öğretmenlere dağıtırsın...sonra benim peşimde dolanmasınlar anahtar diye...tamam hocam çoğaltırım diyo..hele çoğaltma diyom içimden iki günde senin kafanın etini yerim...
accık cilve yap...halamın bir lafı var adama yatakta tamam dedirtemeyeceğin şey yok der...
sizden önce ben yolarım canım eli maşalıyım o konuda....üstüme yoktur yani hakkımı aramada...yapcaklar tabı hele bı yapmasınlar sıkıyosa bugune bugun bı hamıs var karsılarında.sen bı daha ıstedıgını yapmazlarsa soyle anacım bıze yoları onları bızz
aslında normalı o ama benım adama sokmez oyle cılveler adam ısını gorup gecıyo sen ıstersen kıcını yırt nafıle
sizden önce ben yolarım canım eli maşalıyım o konuda....üstüme yoktur yani hakkımı aramada...
o zamn o istediğinde de sen totonu dönüp yatcan tek şartla çarpışız de anacım...
cidden haklıymıssın yapıo
ben dediydim di mi bağımlılık yapıyor diye...
inşallah kııızz çifter çifter gelsinlerafferım bana hafızam superr
ohhhh hem asılama hem sılkeletme tamam kesın sen bu ay hamıssın kızım ahanda buraya yazdım
pekı serap hanım yapmayan hoduklere nasıl bı onerınız olur acaba saygı deger hocam
bayılıom tipinebruno bruno brunooooooooo
o burun tıkanacak arkadaş...yerim ben bu bebeki...
onu bıdahakı ay denıycem artık bugunde carpayım adamcazımı malum bı sure gorusemıcez
nere gidiyon ki....
25i sekerimm kaldı 7 gunyasemnnn kaç gün var kı senin bata....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?