- Konu Sahibi serap_serap
-
Gurban olurum ben sağaaaaaBende herif çevremde dolanıyo dibibmden ayrılmıyo, ama bir halt olduğu yok dedim sen benden mi hoşlanıyon yoksa, meğer onu bekliyomuş kabak çiçeği gibi açıldı herif kapatabilene aşk olsun
muzip şeyler derken canım hele de bakim...
geçen ay 310 görünce büleoldum
bu ay 36 saate düşürdük 400ü gözden çıakrdım ben...
eeee hadi hayırlı uğurlu olsun canım haftan.... bol çalışmalı sonuda bol bebişli olur inşallah....senin boy uzunda ona bir çare bul canım eşin gelene kadar...
bende saaa gurban olurumm yawyummmmmmm
Bizimkide neredeyse bu şekil ama o farklı şehirlerde olmamızı dert ediyo ben biliyorum belke açılsın bekle açılsın derkenn eeehhh dedim bunedir yaaaa arada dert ettiğin deniz yolu ile 2 saat arabaya atlasak 3 saat varmısın yokmusunDerken gaza geldi döküldü benimkideeee
doğalgaz faturası mı bu..niye öyle pahalı..burası erzurum ben geçen ay 350 verdim..210 m 2 ev..anam anam oralar daha mı soğuk..
bakacaz artık bi çaresine..tavana kurulu bi düzenek kurmayı planlıyorum..bi makara sistemi yaparım..adam ayağıma bağlayıp çeker..sonrada oturduğu yerden silkeler beni:)) )
doğalgaz faturası mı bu..niye öyle pahalı..burası erzurum ben geçen ay 350 verdim..210 m 2 ev..anam anam oralar daha mı soğuk..
Bakacaz artık bi çaresine..tavana kurulu bi düzenek kurmayı planlıyorum..bi makara sistemi yaparım..adam ayağıma bağlayıp çeker..sonrada oturduğu yerden silkeler beni:)))
ya silkelenme hesabndayım ben dahaaaa tuturiyimmm her şekli denedik hesap ediyom kafada ne yapmadık die
Makara sistemini tuttum bizim çatıkatında inşaat var onların aşağıdan malzeme çektikleri manivela kurtarır galiba beniii
inşaatın faydaları...
tabi canımm az işe yarasınlar, bizde tek fayda yetmiyo herifler bile çok fonksiyonlu oldular yatmayla iş bitmiyo silkele çevir kaldır ayakları dik
kız anla işte kombi banyo için çok çalıştı o yüzden o gaddar fatura geldi...normalde çok sıcak...bugün tam bahar havası var...
süper bir sistemmiş...biz gacılar harikayız yawww istediğimizi elde etmek için yapamayacağımız şey yok... Tavana makara sistemi bile kurduk...
çırpınıyoorum şu an... Kasıklarım ağrıyor....
evet evettttttAynen canım bizimkiler ittirmeyle yürüyo
sen hesap et tuttur sonra bana ne yemek yapacağını söyle bende ona göre hazırlıklı geleyim anacım sormam da ki sebep buydu...
48 saati 36 saate bazen 24 saate indirirsek büle olur...bir 15 gün düşün böyle olduğunu bize bu çocuk pahalıya patladı canımmm...kız o kadar banyo yapılır mı..hepsini biriktir birden yap..derin soyulur..erirsin erir:)))
kızım böyle yapma bende haydi test yap deycem haaa
geçen ay 310 görünce büleoldum
bu ay 36 saate düşürdük 400ü gözden çıakrdım ben...
48 saati 36 saate bazen 24 saate indirirsek büle olur...bir 15 gün düşün böyle olduğunu bize bu çocuk pahalıya patladı canımmm...
diğer hamililikte de yol parasından batmıştım...doğarsa çocuk seni yollarda kazandık diyecektim ama nasip olmadı...
ben geldiiimmm neler oluyo burda bakalm
evet evetttttt
hıommmm anladımm dünürümmmm o zaman ben şimdi şu çnümdeki 4 güne bakımmmm tutturmuşsam sana bi liste hazırlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?