silkelet sonra hamiş kal....

bende saaa gurban olurumm yawyummmmmmm

bizimkide neredeyse bu şekil ama o farklı şehirlerde olmamızı dert ediyo ben biliyorum belke açılsın bekle açılsın derkenn eeehhh dedim bunedir yaaaa arada dert ettiğin deniz yolu ile 2 saat arabaya atlasak 3 saat varmısın yokmusun derken gaza geldi döküldü benimkideeee

geçen ay 310 görünce büle oldum
bu ay 36 saate düşürdük 400ü gözden çıakrdım ben...

doğalgaz faturası mı bu..niye öyle pahalı..burası erzurum ben geçen ay 350 verdim..210 m 2 ev..anam anam oralar daha mı soğuk..

eeee hadi hayırlı uğurlu olsun canım haftan.... bol çalışmalı sonuda bol bebişli olur inşallah....senin boy uzunda ona bir çare bul canım eşin gelene kadar...

bakacaz artık bi çaresine..tavana kurulu bi düzenek kurmayı planlıyorum..bi makara sistemi yaparım..adam ayağıma bağlayıp çeker..sonrada oturduğu yerden silkeler beni:)))

Aynen canım bizimkiler ittirmeyle yürüyo

doğalgaz faturası mı bu..niye öyle pahalı..burası erzurum ben geçen ay 350 verdim..210 m 2 ev..anam anam oralar daha mı soğuk..

kız anla işte kombi banyo için çok çalıştı o yüzden o gaddar fatura geldi...normalde çok sıcak...bugün tam bahar havası var...

bakacaz artık bi çaresine..tavana kurulu bi düzenek kurmayı planlıyorum..bi makara sistemi yaparım..adam ayağıma bağlayıp çeker..sonrada oturduğu yerden silkeler beni:)) )
süper bir sistemmiş...biz gacılar harikayız yawww istediğimizi elde etmek için yapamayacağımız şey yok... tavana makara sistemi bile kurduk...

Makara sistemini tuttum bizim çatıkatında inşaat var onların aşağıdan malzeme çektikleri manivela kurtarır galiba beniii

kız o kadar banyo yapılır mı..hepsini biriktir birden yap..derin soyulur..erirsin erir:)))

kız o kadar banyo yapılır mı..hepsini biriktir birden yap..derin soyulur..erirsin erir:)))
48 saati 36 saate bazen 24 saate indirirsek büle olur...bir 15 gün düşün böyle olduğunu bize bu çocuk pahalıya patladı canımmm...
diğer hamililikte de yol parasından batmıştım...doğarsa çocuk seni yollarda kazandık diyecektim ama nasip olmadı...

kızım böyle yapma bende haydi test yap deycem haaa

eşimde aramış nasılsın diyor kasıklarım ağrıyor dedim...test alayım mı diyor. ne testi dedim..daha yumoş haftamdayım yımırtlıyom herhalde 25inden önce çıkmaz dedim...adam bilmiyo ki bat cuma günü...
test yapmam....cuma ya kadar gelmezse adı batasıcalar o zaman yaparım...

Daha iyi ya şimdi de suda kazandık dersin, hatta bu gidişle sen suda doğum yaparsın veee bebişin su gibi güzel olur

evet evetttttt

hıommmm anladımm dünürümmmm o zaman ben şimdi şu çnümdeki 4 güne bakımmmm tutturmuşsam sana bi liste hazırlıyımmmm

kız küçük olsada sıkıntı olmaz canım ben oğluşum büyük olsunnn gelecek ay silkeletirsin senin de olur yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…